מאגיה וצרכנות ב-
אנשים

מצאנו את הכפיל האבוד והישראלי של ברט!../images/Emo223.gif

טוב הייתי אמורה לפרסם את זה פה לפני איזה שבועיים אבל לא היה לי כוח, אז הנה זה, ברט הישראלי: הוא אפילו שר לנו את מיבי ממרויז [לנו BTW זה אני ורותי.. וכל הקהל שהיה שם..]

כ"כ *לא* ברט הישן. אין אף אחד שמסתכל לו על

הפרצוף? טוב, אז הוא מתלבש אותו הדבר. כל אחד יכול אחרי ביקור או 2 בכל חנות סקייטרים ואחרי תקופה של גידול שיער. הוא שר כמוהו...?

O L g i T

New member
חח טוב שהם לא נראים אותו דבר

זה בכלל לא קשור לסיגנון הם ממש דומים זה לא שהוא חייב להיות שיבוט שלו בשביל להיות דומה לו

לא יודעת, לא ראיתי ת'דמיון בפרצוף

בסגנון כן.. אבל אני לא חושבת שזה כ"כ מיוחד להראות כמוהו בסגנון. כמו שאמרתי, זה דורש קצת השקעה, וכל אחד יכול להראות כמו ברט. אפילו אני יכולה! :p אבל אם זה משמח אתכם שיש לו כפיל, אני שמחה בשבילכם

בתמונות פחות רואים את זה../images/Emo223.gif

איך שהם עלו אמרתי לרותי "תתעלמי רגע מהפרצוף, נכון שהוא מזכיר את ברט?" ואחר כך כל ההופעה רואים איך שהוא מנסה לחכות אותו ואז קלטתי שגם יש משהו בפרצוף שמזכיר אותו.. רק הפן קצת הורס והופך את זה לברט האימו בקשר לשירה אז יש לו את הקול של הסולן של סאוסין, אבל הצרחות שלו מזכירות את של ברט, והוא אפילו משתמש באותם תנועות

FFTL

New member
פאק../images/Emo6.gif

ככ ברט הישן XD את חייבת לבדוק איך קוראים ללהקה!#@$

Rose131

New member
אמג איזה זין!@$!../images/Emo7.gif

אם הייתי יודעת שיהיה שם ביצוע של דה יוזד הייתי כ"כ"כ באה. אוף!

חחחח אומג! הייתי שם וזה בדיוק מה שחשבתי!!!../images/Emo6.gif

חחחחח הייתי בשוק מאיך שהוא מחקה אותו מבחינה חיצונית [ברט הישן], מופיע בצורה דומה ואפילו נוגע בשיער כמוהו! כשהם ביצעו את 'מייבי ממוריז' זה היה ממש מצחיק, כי זה היה בדיוק שניה אחרי שאמרתי את כל אלה לחברה שלי D:

חחחחחחח נייס../images/Emo217.gif

אפילו יש לו תמצח הענק של ברט. חבל שאין לו תגבה שלו אז הוא ממש היה נראה כמוהו

GD ROCKS

New member
חחחחחחחח

העלת את זה בסוףDD: זה היה כזה מצחיק
שהם עלו היינו בהלם עד כמה שהוא דומה לו, ובסוף מסתבר שאפילו הוא התפרע בדיוק כמוהו, ושר את מייבי ממוריז

Venus Doom

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo14.gif

XDDDDDDDDDDD אני מכירה אותו. הוא לומד בבצפר שלי
וכל הזמן אמרתי לחברה שלי כמה שהוא דומה לברט והיא אמרה לי שאני הוזה. טוב לדעת שאני לא היחידה.. [איזה לא קשורה אני
]

למעלה