מאגיה וצרכנות ב-
אנשים

0oSharoNo0

New member
חעחע שיבואו למי אכפת...:p

בסוף גם בריטני תבוא..D: (מדברים על זה...)

Just Daniel

New member
חחח באמתת

מעפננה. יש לה ת'סגנון הכי מעפן ומבאס ששמעתי עד היום, השירים שלה באמת לא משהו... וgirlfriend זה אחד השירים השנואים עליי

PerfectSP

New member
יא!!קניתי עוד ראש1!!!!יש לי שניים!!! ../images/Emo190.gif

עכשיו אני יכולה לתלות אחד ולשמר אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PerfectSP

New member
../images/Emo207.gif שאלהDDD: ../images/Emo190.gif

הממממ... מישהו יודע מאיפה אני יכולה לקנות פוסטר של ט"ה?
אם יש אולי בתומר..או בכל מקום אחר?D: ואם למישהו יש,שיגיד לי מאיפה בבקשהDDD: כי יש לי רק כאלה מעיתונים....אמנם איזה 7 אבל עדיין יחסית קטנים ואני רוצה אחד גדול
תודה מראש

אגנסקעXD

New member
אני יודעת....

יש לי חברה מקרית גת.. שאימא שלה קנתה לה פוסטר מבד ... מבלגיה... הוא עולה 80 או 70 לה הוא עלה 90.. אם בה לך.. אני יגיד לה.. ובמפגש הבא של הפורום.. אז אני יגיד לה שתבוא ותתני לה תכסף.. והיא תביא לך .. אבל זה פוסטר גדול.. .. אוקי.. שבת קסומה...

Fall Out Liel

New member
אני קניתי פוסטר בתומר, יש להם עשרה בערך..

אבל המחירים בין 60-80 בגלל שהם משוויץ או משהו כזה [איך זה הגיע משוויץ? אין לי שמץ] קניתי פוסטר שלהם ב-60. יש שם פוסטרים משהם היו קטנים עד לגיל הנוכחי. קניתי את הפוסטר שבו הם מכוסים בבוץ
.

PerfectSP

New member
תודה!D: ../images/Emo190.gif

בת"א הכי טוב לי
[טוב נו,בירושלים יותר,אבל באמתXD למרות שהם הראשונים שהיה להם סיכות של טוקיו הוטל...כבר מלפני שנה..] אני כנראה בשלישי או רביעי אז אני אלך לקנותDDD: ויש לי שאלה... מה שכאילו עולה 60 הוא פשוט יותר קטן מה-80 ?או מה היחס?

PerfectSP

New member
ועוד משהו...../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

יש שם גם פוסטרים לרוחב?כי זה המקום היחיד שנשאר לי בחדרXD

Fall Out Liel

New member
אין לי שמץ../images/Emo168.gif

חשבתי שהכל 45 והמוכרת לקחה את הפוסטר ושמה בניילון ואז פתאום היא אומרת 60 והייתי קצת
כי זה קצת יקר..אבל קניתי
. ונראה לי שיש לרוחב אבל אולי רק אחד ואני ממש לא בטוחה.. אני לא שמתי לב להבדל בגודל שלהם אבל לא יודעת..

crazysapir

New member
את יכולה בחנויות צילום

להביא לי דיסק או משו כזה של התמונה שאת רוצה ומפתחים את זה לגודל שבא לך אפשר גם ענקיים

למעלה