מאד זקוקה לעזרתכם

pratit

New member
מאד זקוקה לעזרתכם

יש לי רעיון לבניית אתר עם רעיון לפרסום בדומה לאולגובס הרעיון לא קיים בשום מקום ומחפשת דרכים להרוויח ממנו אך במינימום השקעה (כי אין לי) כגון הרצון לבוא להציע את המיזם כגון למנכלית אולגובס לשותפות (עלות יישום הרעיון באינטרנט והקמת האתר ותשלום לעורך דין על חוזה שימוש עליה בתמורה ל50 אחוז רווחים באתר שאלתי אם לא עשיתי רישום פטנט על יישום הרעיון כיצד אני יכולה להציע אותו ולשמור על זכויותיי בקניין הרוחני כגון לדוגמא הגעה עם חוזה שהמנכלית למשל חותמת כולל חותמת החברה שלא תעתיק או תעשה שימוש ברעיון לעתיד? מאידך חושבת על רישום פטנט זמני ואז לראות כיצד לבנות את האתר מה העלות לבניית אתר? רישום פטנט בארץ (כולל הזמן)? עלות תשלום לעורך דין של קנין רוחני תמורת בניית חוזה שימוש באינטרנט ? מאיפה מתחילים מיישמים ? ואם מישהו יודע אם האתר טוב מה הרווח החודש שלי של אתר כזה המוביל בתחומו ואין כמוהו כגון בהשוואה לאולגובס לאחר החזרת ההשקעה ותחזוק האתר? אודה מאד מאד על התשובות בברכה פרטית

pratit

New member
עוד אחת קטנה הרעיון כשיר לרישום פטנט ולא יהוו

יהווה בעיה עבורי לרשום אותו וכדיאותו על הכתב

pratit

New member
ואנסה אולי לחדד

ראיתי שאולי כדאי לי קודם להגיש בקשה לרישום הפטנט בארץ ולאחר אישורו לנסות למכור את הזכות לשימוש בפטנט השאלה היא למי פונים ? ומה צריכה לכלול הבקשה? וכן מה עושים עם הזמן של שנה עד לאישורה שמא מישהו פתאום ישווק רעיון דומה אשמח לתשובות לנושאים הבאים תודה

אתר עם רעיון

שלום pratit שאלותיך מתחלקות לשאלות בעלות אופי משפטי, ואחרות בעלות אופי עסקי. לאחרונות לא נוכל לספק תשובות. להלן תשובותינו בתחום המשפטי: לעניין שמירה על זכויותיך בעת הצגת הרעיון לצשקיעים פוטנציאליים, תוכלי להחתים את המשקיעים הפוטנציאליים על הסכם סודיות, אך קחי בחשבון כי כלי זה אינו חזק במיוחד וכי ההגנה אשר הוא מבטיח אינה שלמה. במידה והאמצאה תתפרסם תפגע חדשנותה וכתוצאה מכך יכולה להיות מוגנת בפטנט. לעניין רישום פטנט, לא ניתן לרשום פטנט על רעיון אלא על ישומו ולכן עליך להיות מסוגלת להסביר היטב כיצד עובדת האמצאה. ועוד הבהרה, בארץ וגם באירופה לא ניתן לרשום פטנט על שיטה עסקית אם כי בארה"ב אוסטרליה יפן וסינגפור המצב שונה. אם הרעיון שלך מתבסס על תוכנה חדשה, ניתן יהיה לבקש רישום פטנט בתנאים מסוימים. לגבי בקשה זמנית לפטנט, זהו כלי שאינו מומלץ ביותר, ראי מאמר באתרנו: http://www.ipnovelty.com/forum_articles.asp?Fnumber=12&ArticleID=524 הצעתנו - פני למשרד עורך פטנטים מוסמך ומנוסה אשר יוכל למצוא את הדרך הטובה ביותר להגן על זכויותיך. בברכה, אפלפלד זר פישר עורכי דין ועורכי פטנטים

למעלה