זהו? שחור לבן??
אני לא יודע איך להתייחס לדעתה המוחלטת כל כך של אלה ובמידה מסוימת אף של מתולתלת. האם זו תמימות יפה שניתן לקנא בה או שמה מידה של צדקנות שהלוואי ולא היית. העניין הזה של ה"שחור לבן" הורג אותי, בלי צבעי ביניים, בלי אפור, או שחור או לבן רק שהחיים, בעוונותינו אינן צבועים רק בצבעים אלו והם מספקים לנו צבעים וגוונים רבים ושונים. מה יעשה גבר שאשתו איבדה, כן איבדה את החשק המיני! איבדה עד כדי כך שאינה יכולה אפילו להרשות לעצמה לחשוב על לטפל בעניין????!!!!! ועל מנת לא "להפסיד" את בעלה היא נורא נורא משתדלת "לתת" לו מפעם לפעם בתדירות שהיית מביישת כל אימפוטנט ראוי לשמו... ובאותן פעמים שהיא אכן "נותנת" לו... אז לכו ותשאלו אותו איך זה היה...והוא יספר לכם כי הוא עושה את זה איתה אך ורק, ממש אך ורק כדי לא לפגוע בה... ואל תספרו לי ש"אין דבר כזה"!!! כי יש!! בהחלט יש!! גם אם נוח לכם לטעון שאין... מה תגידו לאשה שבעלה, בעקבות טראומה שחווה באחת ממלחמות ישראל איבד לחלוטין את הזיקפה? אשה צעירה יחסית... וכתוצאה מכך איבד הרבה הרבה מהחשק המיני. נכון שהוא משתדל, אבל... האם לאלה ולשכמותם לא "מגיע" מפעם לפעם לחוות סקס "אמיתי"??? סקס כסקס, על אמת. האם לדעתך אלה, בהנחה שאכן כך הדברים, בני הזוג נידונו להתנזרות כמעט מוחלטת??? האם לדעתך מתולתלת לא מגיע להם מעתה ועד עולם לחוות סקס טוב? כמה מכם, בייחוד אלה שמדברים/ות גבוהה גבוהה היו מוכנים/ות לחיות את כל חייהם, וסליחה על הבוטות, בלי לחוות לעולם זיון טוב???? משהו שמביא לאובדן חושים... משהו שלא דורש אמצעים טכנים. לדעת שמכאן והלאה, לכל ימי חייהם, אנשים יחסית צעירים, זהו, זה מה שיש...וזה מה שיהיה (ומטעמי צניעות לא אפרט מה שיש...) אז היכן ה"שחור לבן" הזה?. מהיכן עוז הרוח לקבוע בצורה כל כך פסקנית קביעות שכאלו? והפעם, לא בא לי לסיים ב"תקנו אותי אם אני טועה"... כי אין כאן עניין של טעות או צדק אלא יש כאן אך ורק הבנה שהחיים לא צבועים רק בשחור לבן ושדברים שרואים מכאן לא רואים משם. האם לא מדובר כאן ביכולת שלנו לקבל ולהבין שיש לעיתים הרבה מעבר למה שאנחנו רואים או חשים? קיוותי שרוב התגובות תהיינה כאלה שעיקרן יאמר ש...כל אחד ואחת, יכולים בהחלט למצוא את הפתרון הטוב ביותר לדעתם למצב נתון... משהו כזה...בערך, הרי למי יש זכות לקבוע קביעות בצורה כל כך מוחלטת? בצורה כל כך סוחפת! בצדקנות אין קץ. ובכל זאת....תקנו אותי אם אני טועה.