מאה סיבות לקרוא ספרים של טרי פראצ'ט

The Mad Hatter

New member
24) כי אז לא היה הפורום הזה!!

*חנפנית* נו, מישהו היה צריך לכתוב את זה מתישהו..

The Mad Hatter

New member
25) ג'וש קירבי

טוב, האמת היא שאני לא כל-כך אוהבת את סגנונו של הצייר המנוח, אבל הוא בהחלט תרם לכך שהספריה שלי תראה מעניינת וצבעונית יותר.

netsef

New member
26. הסאטירה!

כי אפשר לראות כמה העולם שלנו מגוחך דרך הסיפורים בעולם של פראצ'ט

The Mad Hatter

New member
27) בגלל הסדרות המצוירות..

שלא ראיתי אותן עדיין, אבל הן נשמעות חביבות. חוצמזה, שצריך להגיע למאה וכו'.

Greebo

New member
28) בגלל סיגנון הכתיבה היחודי.

אי אפשר להגיר את סיגנון הכתיבה של טרי, או לפחות אני לא יכול להגדיר אותו... אבל הוא יחודי... ישנם סופרים שכותבים דומה כגון רוברט רנקין (המעולה, אבל רמת האנגלית שלו יותר גבוהה). אבל עד עכשיו לא ניתקלתי במי שעושה את זה כמו טרי ^_^

Athaclena

New member
29. בגלל בשורות טובות

...אילו פינו מלא שירה כים, ולשונינו רינה כהמון גליו, ושפתותינו כמרחבי רקיע אין אנו יכולים להביע במילים כמה הספר הזה טוב. ותודה גם לניל גאימן, שבלעדיו לא היה את הספר הזה בכלל.

Athaclena

New member
30. להשכלה כללית

אני לא יודעת אם זה מצחיק או עצוב, אבל יש דברים שאני אשכרה למדתי מהספרים, או שהכרתי אותם מהספרים מקודם. לדוגמא, חצי ממה שאני זוכרת על לאונרדו דה-וינצי זה בגלל לאונד דה-קווירם... צריכות להיות דוגמאות יותר טובות אבל אני לא זוכרת כרגע.

מ א ג ר ט

New member
תמונת מצב:

1.מוות 2.כוכביות 3.קצב הכתיבה 4."לקיפודים אי אפשר להכניס" 5.הפארודיות 6.ויימס 7.ויטנארי 8.גראני ####### 9.נורית שרעבי 10.LU-Tze 11.corporal Littlebottom 12.נאני אוג 13.סרגנט דטריטוס 14.Death of rats 15.rincewind 16.גריבו 17+18+19.כי הוא מצחיק 20.סוזאן 21.פול קידבי 22.the last hero 23.בגלל הספרים החוץ דיסקיים 24.כי אז לא היה הפורום הזה!!! 25.גוש קירבי 26.הסאטירה 27.הסדרות המצוירות 28.סגנון הכתיבה היחודי 29.בשורות טובות 30.להשכלה כללית 31.בגלל שצריך גן לחשוב 32.בגלל הציטוטים 33. מאגרט . . . . 99.כי קראת עד פה 100.כי הייחתה חסרה סיבה אחת למאה חסרות עוד 65 סיבות. איפה אתם?!?!?!?!?! (סתם...)

Athaclena

New member
34. בגלל הציניות והסרקאזם ../images/Emo123.gif

אמנם זה נוטה להיות ויימס או וטינרי, ביחד או לחוד... ורק רגע, לפני שויימס תשפוך את דמי: נזכרתי שגם סתמרוח הוא מקור בלתי נדלה לציניות נפלאה. אבל אני חולה על הדבר הזה (אורסון סקוט קארד קטלני במיוחד בזה), זה כל כך טעים! טוב, טעים זה לא ממש המילה המתאימה, אבל מה כן? אה, ושכחתי את האפקט של אירוניה על גמדים או גזר: שום דבר בכלל. "throw the book at him" ונחשו מה גזר עושה

למעלה