מאוכזבת...צריכה עצה

baco2

New member
מאוכזבת...צריכה עצה

אני לא אחשוף את שמי אני רק אחשוף שאני בת 21 ויש לי בעיה קטנה... אני מאוד מאוד רוצה חבר על אף שאף פעם לא היה לי...ויש פה איזה קאצ' מסוים לא היה לי חבר כי אני עדיין בתולה...וזה כמובן מבחירה אני פשוט מחכה לגבר שיואהב אותי ונעשה את זה מתוך אהבה ולא חרמנות הבעיה שהגברים של היום שומעים את זה ופשוט בורחים מכמה סיבות הם רוצים סטוץ חד פעמי מפחדים שאני אתפס עליהם ועוד כל מיני סיבות כאלה ואחרות ואני מאוכזבת ממשהו שקרה אתמול הכרתי מישהו מקסים פשוט בחור טוב....ראינו סרט אצל חבר שלו ואחר כך הלכנו לדירה שלו..(הם שכנים) בכל אופן תמיד איכשהו בפגישה ראשונה שואלים אותי אם אני בתולה או לא....אז הוא שאל ועניתי וכל הערב הוא הראה שהוא מעוניין חצי חצי....ואז היינו בדירה ואחרי שהוא שאל את השאלה הזאת....הוא אמר שכל הכבוד לי ושאני ילדה ממש טובה...יש לציין שהוא בן 27 ומההתחלה הוא טען שפער הגילאים גדול..אבל זה לא עצר אותו מלהזמין אותי לסרט אצל החבר בכל מקרה לאחר שהוא שאל את השאלה דיברנו קצת...ואז הרגשתי שאני חייבת לנשק אותו..יזמתי את הנשיקה משהו שאני לא עושה בדרך כלל...הוא המשיך לנשק אותי לשניה הזיז אותי בעדינות...והתחיל להגיד שהוא רוצה לשים את הקלפים על השולחן ואני קטנה לו ומאמי מדי והוא לא רוצה לפגוע בי...וכל זה חבר'ה ללא ספק בגל שהוא שמע שאני בתולה....אני ממש התאכזבי כל כך רציתי אותו הוא ממש בחור מקסים עד שחשבתי שמצאתי מישהו נורמאלי הוא חמק מבין ידיי... עכשיו אני כבר מאוכזבת מכולם ולא יודעת מה לעשות....אני בתולה מבחירה אבל הגברים פשוט דוחים אותי פעם אחר פעם בגלל זה...השאלה שלי אתם חושבים שאני אי פעם אמצא את האחד...שירצה אותי עם כל החבילה שלי...שלפי דעתי דבר טהור ויפה להיות בתולה בגיל כזה מתוך עיקרון....אשמח לקבל תגובות

pain is MY love

New member
אני גם חושבת שזה יפה וטהור

ומי שרוצה סתם לזיין שיחפש במקום אחר מי שבאמת יתאים לך יקבל אותך כמו שאת זה לא יותר מדי מסובך... לפי מה שאת מספרת את הטח מאמי כזאת וחמודה וישר שואלים אותך אם את בתולה כי כנראה את משרדת איזה תום וטוהר מסויימים וזה לא משהו רע אבל אולי גברים בני 27 שמזמינים אותך לראות סרט בדירה של חברים ואחר כך לוקחים אותך להתמזמז בדירה שלהם הם לא בול בשבילך...

baco2

New member
אבל הוא באמת אחר כי הוא טען שהוא כן רוצה קשר

רציני אבל עם אחת בגילו....רוב הסיכויים שהוא התכוון אחת בגילו שכבר לא בתולה....והקשר זורם....אוף....התבאסתי ממש

pain is MY love

New member
חמודה

גברים יכולים להגיד מה שהם רוצים יקח לך עוד קצת זמן עד שתתרגלי לזהות חארטות... מי שרוצה קשר רציני הולך על קשר רציני כשאני הייתי בגילך היה לי חבר בן 29 שרצה קשר רציני והוכיח לי את זה אני לא חושבת שהוא אי פעם שאל אותי אם אני בתולה או לא זה לא מה שיקבע אם הקשר "זורם" או לא. ואין לך מה להתבאס!!! הוא לא נשמע גרוייסה מציאה... נקסט!

למה את הולכת ישר לשלילה?

מניאק אחר, היה נעלם לה ומתעלם ממנה אחרי אותו ערב. אז הוא אמר לה דוגרי. וזה לאו דווקא אומר שהוא מחפש לזיין. הוא בן 27, היא בת 21 בתולה, תמימה וכו.. לפי איך שזה נשמע לי, שניהם לא מתאימים כי בשבילו לצאת איתה, זה כמו לחזור לגיל 16, זה לעבור איתה מחדש התחלות חדשות וכל מיני דברים שהוא עבר ועשה. לא לכל אחד זה מתאים, לגיטימי. הוא במקום אחר בחיים, וגם היא. הם גם רק הכירו והעדיף לא להכנס לזה מראש. זכותו, ודווקא הפעם אני חושבת שזה לא בגלל סקס.

pain is MY love

New member
כי אני מכירה גברים

הלוואי ואני טועה.. אבל חוששני שאני צודקת בואי נגיד ככה אם הוא היה רוצה, ואם זה לא היה קשור לסקס בשום צורה, הוא היה מנסה. לא חסר תירוצים שאפשר לתת לבחורה החוכמה היא לא לאכול את התירוצים האלה..

בשורה התחתונה

אף אחת מאיתנו לא יכולה לדעת מה הייתה הכוונה האמיתית שלו. נכון שאני ואת ועוד המון בחורות נתקלו בגברים כאלו, זה עדיין לא אומר שכולם ככה, (לדעתי הצנועה לפחות).

למה את חושבת שכל הגברים מטרתם היחידה בחיים

זה להשכיב מספר רב יותר של נשים תמימות באמצעות ערבובים וחירטוטים? יש גם כאלו שזאת לא הגישה שלהם. שלא רואים זאת ככה. ובתור גבר הרשי לי לומר לך משהו. גבר אמיתי לעולם לא יערבב בחורה. גבר אמיתי יודע להודות כשעשה טעות. גבר אמיתי מודה בחסרונותיו ואם אפשר גם מתקן אותם. מה שפגשת עד היום כניראה היו על תקן סמרטוט לניקוי רצפות. מאחל לך שתפגשי גבר אמיתי ולא סמרטוט רצפה.

pain is MY love

New member
אני גם מאחלת זאת לעצמי

אבל בינינו... כמה גברים אמיתיים כאלה כבר יש????? לצערי אני מכירה גברים מכירה הרבה גברים מכל הסוגים והמינים רובם ככולם סמרטוטים כפי שציינת אין ספק שזה לא המקום להכליל ויש גם יחיד סגולה אבל לא במקרה הזה בכל אופן..

יש תאמיני לי שיש.

לא הרבה אבל יש. כניראה שאת לא מוצאת אותם במקומות הנכונים. נכון יש הרבה ג'יפה וגם נשים ג'יפה לא חסר. פשוט צריך לעבוד כמו פילטר דלק. את הליכלוך לסנן ואת הטוב והיעיל להכניס המקרה של אותה אחת באמת ברור. וטוב שהוא לא רוצה קשר איתה. כי אחת כזאת ששומרת על עצמה צריכה להיות בחברה טובה. ולא בדירה של בחור בן 27 עם מטרות מובהקות! אני מתאר לעצמי שמתיישהו תפגשי גבר אמיתי שיהיה ישר וכנה איתך. נכון שלנו הגברים יצא שם של "חרטטנים" ואולי אפילו "נוכלים" בעייני הנשים, ועל הרבה גברים זה נכון, וזה כי הם לא שלמים עם עצמם. אז הם ממציאים על עצמם כל מיני "שאפוני" כמו שאחד אצלינו במוסך אמר למישהי בטלפון שהוא בדרך להיות "הנדסאי רכב" שהוא בסך הכל מכונאי מן השורה שגם קלאצ'ים בקושי מצליח להחליף.סתם מחפשים להשכיב באמצעות עשיית רושם מוטעה. תהיה גבר ותודה שאתה רוצה לXXXX ואל תומאר לאישה שאתה רציני ובבוקר תגיד לה לקחת את הדברים שלה ולעוף לך כמה שיותר מהר מן העיניים אחרי שהוא הבטיח לה חתונה מפוארת וחיים פנטסטיים. זו התנהגות מסריחה בעיני. לפגוע ככה במישהי שבאה מיתוך תמימות ולא מיתוך אינטרסים. בנוגע לנצלנית. זה מגיע להן! גם לי קשה להיתקל בנשים טובות ולא נתקלתי באחת כזאת כבר שנים. אבל עדיין אולי איפשהו... מתישהו...איכשהו.... לא משנה.... בכול אופן איחולי לך של תדעי עוד סמרטוטים בחייך

pain is MY love

New member
תודה תודה!

למרות שלאחרונה אני נתקלת בזן חדש של גברים לא חרטטנים אבל סתם סמרטוטים אלה הגברים שכבר הבינו שחירטוט לא יוביל אותם לשום מקום אז הם פשוט מודים בזה שהם רוצים לזיין כל דבר שזז לא חירטוט, אמת בפנים כמה שהיא כואבת אבל עדיין אמת... האסטרטגיה מאוד פשוטה: יורים לכל הכיוונים, מתישהו בטוח יפגעו!

בהיסטוריה הצבאית קוראים לטאקטיקה הזאת

"אש צולבת" תאקטיקה שפותחה עבור מקלעים כבדים במלחמת העולם הראשונה ולאחרונה אומצה השיטה ע"י סטמרטוטים אנונימיים יש אצלינו אחד במוסך שאני תמיד צוחק עליו שאם הוא יראה חתול שחור בחצאית הוא ינסה לXXXX אותו... אבל עדיפה האמת שהוא אומר לך בפנים שזאת המטרה שלו על פני ערבובים שלא היו מביישים את הCement mixer המקצועי שבתמונה
לצערי הלכה התמימות שהייתה פעם. ויש הרבה נצלנים/ות ויש הרבה חטטנים/ות....בשביל למצוא זבל לא צריך להתאמץ הרבה. בשביל למצוא זהב צריך להזיע ולעבוד קשה. ותאמיני לי שיש הרבה זבל. אבל בין כל הערימות זבל אפשר למצוא כמה גרמים של זהב. צריך רק לדעת איפה לחפש את הזהב.

AS00AS

New member
אין לך סיבה להיות מאוכזבת

מה שהוא רצה זה לא מה שאת חפשת, וגם בעיני זה יפה לשמור את הבתולים לאהבה ולא לחרמנות,

The Lonely Lion

New member
שמעי...

דבר ראשון, זו לא בעיה... אומנם זה די שחוק להגיד אבל זה יקרה בזמן המתאים, לפחות בתקווה... ג'נטלמן לא ישאל שאלה כזו... תכירי, תבלי, בסוף תגיעי לבחור שאיתו תרגישי...

Lir האחת

New member
כמו שכבר נאמר..

מי שזה מרתיע אותו, כנראה לא באמת מחפש איתך משהו רציני. תאמיני לי, שאם רוצים ויש עניין אמיתי לפתח איזה קשר, לא עוזבים בגלל סיבה כזאת.

morbe18

New member
מי לעזאזל שואל

בפגישה ראשונה אם את בתולה? יותר מזה, מי בכלל שואל כזה דבר? אם תרצי לספר, אז תספרי.. זה לא מעניינו, לפחות לא בשלבים המוקדמים מאוד של הקשר.. נשמע לי כמו מישהו שחיפש סטוץ וניסה למרוח אותך בסיפורים.. ולפי מה שאת מספרת, כנראה גם הצליח.. אני חושב שמה שאת עושה מאוד מכובד, אבל, רוב הגברים כנראה יסלדו מזה..

כן ירבו נשים כמוך!

אין לך על מה להצטער ילדה.... לפי איך שאת נשמעת את באמת בחורה טובה! תשמרי על עצמך בשביל האחד האמיתי שלך! תסמכי על האינסטינקס שלך אבל אל תשכחי "כבדיהו וחשדיהו" היום נשים מתנהגות בזילות יתר וכל הכבוד לך על כך שאת שומרת על עצמך. בחור בן 27 ניראה לי קצת מבוגר בשבילך...אבל מי אני שידבר? לי הייתה בת זוג בת 28 שאני הייתי בן 20....לומר לך שזה הסתדר? כן...זה הסתדר כמו תאונת רכבות תאונת רכבות...אבל לא ניראה לי שזה היה קשור לגיל.... בכל אופן משמח אותי לשמוע שנישארו עוד נשים שלא התחילו בגיל 14 לקיים יחסי מין.... כל הכבוד לך! ושוב! שמרי על עצמך ילדונת...

חולק עלייך, ובגדול

ראשית, אני חייב להזהיר שאני אהיה מאוד בוטה בהודעה הזו, ואני לא מתכוון לפגוע, חלילה, אלא רק לייעץ. אני חושב שאת מנסה למצוא לעצמך סיבה לזה שאנשים דוחים אותך, ונתפסת על העובדה שאת בתולה כתירוץ מאוד נוח לזה. אני יכול לומר שלא רק שזו לא סיבה לזרוק מישהי, אלא להיפך - זה יכול להיתפס כאתגר. הרי מה יותר מרומם את האגו מלומר: "זיינתי בתולה"?את נשמעת כמו מישהי שמשדרת משהו לא נינוח. אחרת מישהו כבר היה רוצה אותך, עם כל החבילה שלך. את מחכה לאחר שיאהב אותך, וזה מאוד יפה, אבל קחי בחשבון שזה יכול לקחת עוד זמן. למרות שגם את זה אני לא קונה, כי את רצית לשכב עם הבחור ההוא, ולא נשמע שאת מאוהבת בו עד מעל לעננים. נשמע שאתם מסתדרים טוב, ובא לך עליו כי נראה לך שהוא מתאים לסקס בפעם הראשונה. לגבי אלה שלא רוצים לזרום איתך - כנראה הם באמת לא מעוניינים באהבה אלא רק בסקס. מההיכרות שלי עם המוח הגברי ואיך שהוא פועל - זה לא שהם פוחדים שתיתפסי אליהם, אלא הם פשוט מבינים שהם לא ישכבו איתך כל-כך בקלות, ולכן הם מתחפפים. תתרחקי מהם כמו שעשית עד עכשיו, אבל לפחות תביני מה הסיבה לזה שהם בורחים. באמת נראה שאם משגל עם בחור כזה יהיה הפעם הראשונה שלך - את תתחרטי על זה, וחבל. לבסוף, נקודה שחשבתי עליה: למה, לעזאזל, זה נראה לך מקרי שבכל פעם שאת פוגשת מישהו אתם מדברים על כך שאת בתולה. זה לא מקרי, וגם לא נורמאלי. אין שום סיבה שבעולם שמישהו שבקושי מכיר אותך - ידע על הרגלי המין שלך. בין אם הם קיימים ובין אם לא. מה שאני בא לומר זה שככל הנראה יש בך את הרצון שאנשים יידעו שאת בתולה. אם הרצון הזה לא היה קיים - הרי שהיית מסיטה את השיחה מייד מהנושא, ולא נותנת לה להגיע לשם. העצה שלי בנושא היא לשמור את העובדה הזו בסוד (ז"א, לא להגיד לבן הזוג), לפחות עד שאת טיפה מתחילה להכיר את הבנאדם, ואז, אולי, יש מקום להיפתח. אני לא אמור לשכר ולומר שאת יותר מנוסה מכוכבת פורנו... פשוט אין צורך להגיע לדיבורים על הנושא. תעבירי הלאה אם זה מגיע לזה.

pain is MY love

New member
סוג של נבואה שמגשימה את עצמה

כל עוד היא תמשיך לעשות מהנושא פיל שעומד באמצע החדר ולחשוב שזה מבריח את כולם זה באמת יבריח את כולם ברגע שלא מתייחסים לזה זה לא משחק תפקיד. תיאורטית, כל אחת מאיתנו יכולה להיות בתולה וכשמתחילים לצאת בפעמים הראשונות זה לא בהכרח עולה בשיחה בגלל זה זה לא ביג דיל אלא אם כן עושים מזה ביג דיל... ו/או מחפשים רק זיון...

למעלה