מאוכזבת...צריכה עצה

baco2

New member
וואווו תודה לכל המגיבים באמת נתתם לי

חומר למחשבה במיוחד מלך רובינשטיין צודק ההודעה שלך הייתה די בוטה אבל נכונה... בשבילי זה כבוד להיות בתולה בגיל כזה לא יודעת איזה חינוך הגברים של היום קיבלו...אבל אישה שעברו עליה 100 גברים בעייני היא שרמוטת עולם שלא נדבר על המחלות שיש היום בכל אופן...בהתחלה אני זאת שהייתי מספרת שאני בתולה ככה סתם...ואז חברות שלי אמרו לי להפסיק את זה...ומשום מה כמו שאמרתי כל פעם מחדש שואלים אותי את זה ואין לי לאן לברוח...אבל אתה צודק מעכשיו אני באמת אתחיל להעביר נושא זאת ההמלצה הכי טובה שקיבלתי...תודה לכולכם על התגובות הן עזרו לי מאוד.את כל ההמלצות שלכם ואת המחמאות לקחתי לעצמי ושמרתי אותן תודה..אתם פורום חם ואוהב ועוזר תודה ושוב תודה!

baco2

New member
אגב מלך רובינשטיין ממש לא רציתי לשכב איתו

מה פתאום בזה ממש לא צדקת...למה שאני ארצה לשכב איתו אני בכלל לא מכירה אותו!!!!!אני בתולה ששומרת את עצמה לאחד נראה לך שזה יקרה?!?!?!

pain is MY love

New member
בכיף חמודה! רק עוד משהו קטן...

אחרי כל הסטיגמות והכל שורה חתונה... סקס זה סבבה!
מאחלת לך שתמצאי את האחד ותעשו את זה כבר!!! אחרי זה תראי שעושים מכל עניין הבתולין ביג דיל אחד גדול...

אייבורי

New member
הוא צודק

התפיסה שלך למיניות היא ילדותית, נאיבית ומקסימה ככל שהיא לא תהייה לבחור פעיל מינית בגיל 27 אין מה לעשות איתך.

כגבר בוגר

ופעיל מינית [טפו טפו טפו] אני מבין את ה"בריחה" שאת מדברת עליה אבל מסתייג ואומר שיש הרבה גברים שיעדיפו את החברה שלהם בתולה, יש הרבה יופי בגילוי מחדש של כל העניין הזה, ושל התאקלים הקטנים של חוסר תיאום במיטה
. בקשר ל"קשיש" בן ה27 הוא עשה את הדבר הנכון, ואת צריכה להבין אותו, אם הוא לא מעוניין בקשר רציני איתך, וסטוץ איתך ירבוץ על מצפונו, והוא פשוט אמר מראש, הוא יצא מלך.. בהצלחה.

למעלה