מאוכזבת :/

Super Alonit

New member
קוקית שליייייייי../images/Emo99.gif

את כ"כ באה.

Super Alonit

New member
בכיף.../images/Emo3.gif

ונאכל שם גלידה וקרפ צרפתי! יה.
רביעי הקרוב, כן?

The Cat Woman

New member
../images/Emo99.gif יאללה עוד שעתיים אני אדע משמרות

*מחזיקה אצבעות חזק-חזק* בפעם הבאה פליז תשתדלו להגיד לי ביום חמישי כדי שאני אדע איזה סידור לתת...

lacrimosa girl

New member
כןכןכן גם אני אולי אבוא^^

איזה שוק,הכרמל?בואו נפגש ב10, and than we got tons of time^^

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifאם זה מוקדם בבוקר ואני לא עובדת

אני בדוק באה!!! ועוד שוק הפשפשים
יש שם כאלה מציאות מטורפות...

Super Alonit

New member
אני קונה שם את כל המכנסיים שלי כבר שנים../images/Emo3.gif

זה זול, זה יפה וזה.. אממ... זול

The Cat Woman

New member
איזה מגניב! גם אני רוצה ../images/Emo88.gif

אבל רגע... זה אומר שיהיו עוד מכנסיים שאנשים אחרים יוכלו לקחת לי! אעהה!!!! *אני סתם מוציאה את תסכולי מזה שלוקחים לי בגדים ואני ממש שונאת את זה שלוקחים לי בגדים...*

The Cat Woman

New member
ברור!

אם אני נוסעת אני אשמח לחברה
אבל את נוסעת בדרך מוזרה דרך קרית מלאכי/ קסטינה/ מה שלא יהיה... אם תוכלי להגיע לצומת סילבר ומשם ניקח ישיר לת"א זה יהיה מעולה. ורגע, אתן מלמדות אותי איפה קונים שם מכנסיים!!! כי כל הזמן כשאני שם אני לא מוצאת כלום

dralan

New member
יש סיכוי שגם אני אוכל לבוא

יאללה, מי בעד לארגן מפגש מלא ברביעי וזהו? P:

The Cat Woman

New member
לא לא ו-לא!!!!!!!!!!!!!../images/Emo88.gif../images/Emo46.gif

די אל תהפכו כל דבר להמוני ומעצבן, אם יש אנשים שרוצים ויכולים לבוא- נפלא... שיהיו בקשר וניפגש בכיף. המטרה היא ללכת להסתובב ולקנות בגדים בשוק הפשפשים (אלונה ועלומה רוצות), לא לשבת בעזריאלי. אם תרצו- יותר מאוחר נבוא לשבת איתכם... בכיף... אבל ב-ב-ק-ש-ה - אל תהפכו את זה למשהו המוני ומגעיל שבסוף לא נהנה ממנו. נא לא להיפגע, נסו להבין שזה קצת מעצבן להסתובב חמולה של אנשים בשוק. זה לא משהו אישי חס וחלילה. זה פשוט לא ממש פרקטי כשצריך לבדוק איפה כל אחד בכל רגע נתון... כשזו קבוצה מצומצמת אפשר להשתלט.

The Cat Woman

New member
אה ו...

פאק זה השתמע כאילו אני לא רוצה שתבוא, אז דניאל- תבוא בכיף איתנו... אני רק נגד הרעיון של מפגש באותו יום...

dralan

New member
אממ

אתן הולכות לקניות בשעות הבוקר, לא? אז אפשר לקבוע להיפגש יותר מאוחר (2, 3 ככה). בכל אופן אם לא תרצו גם את זה, אני אנסה להגיע =) [ד``א בכל מקרה אני לא אגיע בבוקר, יש לי עבודה עד 1, ואני לא יכול להבריז כי לקחתי חופש בשישי בגלל המפגש שהיה אמור להיות ><]

The Cat Woman

New member
יש לי עבודה מ12 בצהריים עד 1 בלילה ../images/Emo7.gif

*מנחמת את עצמי בזה שזה ממש אחל'ה כסף* אם תרצו להיפגש בחמישי בבוקר במקום ברביעי אני אשמח...

dralan

New member
אני עובד גם בחמישי בבוקר האמת

אפשר פשוט לשאול את כולם מה הם מעדיפים וזהו (רביעי או חמישי הכוונה). את עובדת גם בחמישי?

The Cat Woman

New member
האמת שנראה לי שזה קצת חצוף

שאני צריכה להיות תלויה במישהו בהתחשב בזה שמלכתחילה רק אני ואלונה היינו אמורות להיפגש... אבל בסדר, זה לא משנה. כי אני עובדת ברביעי כפולה עד מאוחר ואז לא נראה לי שאצליח לקום מוקדם ועוד לשרוד אח"כ נסיעה לת"א ומשמרת של יום חמישי (שהמסעדה עמוסה לעייפה!!!) עד 1 בלילה. אז תיפגשו לכם ברביעי ותהנו...

למעלה