מאחורי הסגנונות.

GrEeNwOmAn

New member
מאחורי הסגנונות.

חלקו את הענפים הבאים בין הווסטרן לאינגליש: קרוס קאנטרי פרוע מירוצים מרכבות וולטאז' קפיצות דראסז' ריינינג סיבולת רומח

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif../images/Emo1.gif......

[URL='target=_blank']ווסטרן[/URL]= ריינינג, רומח

RMXXX

New member
מרוצים על כל סוגייהם...

כולל מרוצי סיבולת הם סגנון בפני עצמו שלא שייך לא לאנגליש ולא לווסטרן...

niko girl

New member
טובבבבבבבבבב....

אינגליש... קורס קאנטרי מירוצים מרכבות וולטאז' קפיצות דרסאג' רומח. ווסטרן רינינג סיבולת וזהו תקנו אם אני טועה..

צדק8

New member
איך רומח זה אינגליש ?

יש אוכף כמו של ווסטרן, מחזיקים את המושכות ביד אחת...

niko girl

New member
לא ידעתי בגלל זה אמרתי תתקנו אותי.

ואני גם לא כל כך מכירה את המקצוע הזה.

mkuzi

New member
די!!! מסכנה...

אם "ניקו גירל" (אני לא יודע איך כותבים את השם שלה...) אמרה שהיא לא מכירה את המקצוע אז אל תבקרו אותה כל כך בגסות!!!!!!!!! מסכנה!!!!!.

niko girl

New member
זה בסדר....

שחר לא עשתה בכוונה. והשני.עושה הכל בכוונה אז מה לעשות? שום דבר לא יעזור הוא פשוט לא קולט.

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

גסות??? אני בסך הכל אמרתי לה שסיבולת זה לא ווסטרן!

mkuzi

New member
שיהיה...

טוב בסדר רק לי בתור ילד רגיש זה נראה לי כמו פגיעה וביקורת קשה קצת יותר מדי. אגב: מה זה סיבולת??????????

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

ענף האנדורנס (רכיבה למרחקים ארוכים) הגדרתו של ענף זה הוא מרוץ למרחק של 80 ק"מ או יותר, לאורך מסלול מסומן היטב, כדי לבדוק את יכולת המהירות והסיבולת של הסוס. המרוץ מחולק לקטעים שאורכם 20-30 ק"מ; בסיום כל קטע הסוס חייב להיבדק על ידי וטרינר. במידה והסוס עבר את הבדיקה, הוא נח 20 דקות לפני שהוא ממשיך לקטע הבא. במרוצים מעל 80 ק"מ, ובתנאי אקלים חם ורטוב, השופטים הוטרינרים רשאים להאריך את תקופות ההמתנה/מנוחה. בתחרויות בין-לאומיות, אורך המסלול הוא 100 מיילים (160 ק"מ). בארץ מתכננים כי המרוץ הראשון באורך 160 ק"מ יתקיים בשנת 2002. מנצח המרוץ הוא הסוס שסיים את המסלול ראשון, בתנאי שעבר את הבדיקה הוטרינרית שנעשית שעה לאחר שסיים את המרוץ. במרוצים מעל 160 ק"מ, הבדיקה הווטרינרית האחרונה תתקיים 24 שעות לאחר שהסוס סיים את המרוץ. במקרה שהסוס אינו נמצא במצב בריאותי מושלם, בכושר וברצון להמשיך את המרוץ, הוא יפסל. על אותו צמד, סוס/רוכב, להשלים את כל המסלול, ביחד, אך הרוכב אינו חייב להישאר על גב הסוס במשך כל המרוץ, מותר לו לרדת ולהוביל את הסוס בהליכה או בריצה. מרוץ האנדורנס דורש מצב כושר מקסימלי, גם מהסוס, וגם מהרוכב, ושניהם חייבים לעבור אימון כושר של כמה חודשים לפני כל מרוץ. הסוס חייב לעבור מינימום שנתיים עד שלוש שנים של אימון, על מנת להביא אותו לשיא יכולת הביצועים. מותר להשתתף במרוץ מעבר ל-80 ק"מ רק לסוסים בגיל 5 או יותר. באנדורנס נותנים חשיבות עליונה לשמירה על מצבו הטוב של הסוס. הרעיון העיקרי של הספורט הוא: "לסיים את המרוץ - זה הניצחון". ספורט האנדורנס התחיל בארצות-הברית. את המרוץ הראשון, שאורכו היה מעל 100 מיילים, קיימו בשנת 1955. כיום הארצות המובילות בענף זה הן ארצות-הברית, אוסטרליה, צרפת ובריטניה. *לקוח מהאתר של ההתאחדות

אממ... ממש לא! גם הקרוס קאנטרי, וולטאג' ומרכבות שייך לאינגליש! המירוצים וסיבולת זה כבר משהו אחר...

גם לא..

מרכבות שייך לאינגליש? מרכבות זה בכלל לר רכיבה זה שימוש בסוס לגרירת מרכבה זה בכלל לא ענף רכיבה!!!!

niko girl

New member
יש מקצה מרכבות שקוראים לו:../images/Emo41.gif

פלז'ר דרייוינג. שזה מקצה פלז'ר רק שהסוס קשור למרכבה. ויש גם מין מרוצים קטנים כאלה של מרכבות אבל זה כבר לא של אף אחד.

למעלה