מאחורי הסגנונות.

קיי...

קרוס קאנטרי-אינגליש פרוע- סוס טיולים לפתיחות על שפת הים. לא שייך לשום סגנון! מירוצים-מירוצים מרכבות-לא שייך לסגנון וולטאז'-אינגליש קפיצות-אינגליש דרסז'-אינגליש רינינג-ווסטרן סיבולת-לא שייך רומח-לא שייך

mkuzi

New member
תשובה לעניין....

קרוס קאנטרי- אין לי שום מושג מה זה אבל זה נשמע כמו משהו ששייך לווסטרן פרוע-????????????? יעני רודיאו עם סוסים מופרעים??????????? מירוצים- יש מרוצי אינגליש ויש מרוצי ווסטרן...... אי אפשר להכליל את כל המרוצים "בסוג" (ווסטרן/אינגליש) אחד! מרכבות- ווסטרן!!!! אהההה במחשבה שניה יש גם של אינגליש וגם לווסטרן...... וולטאז'- עוד פעם אין לי שום מושג מה זה אבל זה נשמע כמו משהו ששייך לאינגליש. קפיצות- אינגליש ורק אינגליש!!!!!! דראסז'-פעם חשבתי שאינגליש ז-ה דראסז' אבל מסתבר שלא אבל בכל אופן זה שייך לאינגליש. ריינינג+סיבולת+רומח-ווסטרן ורק ווסטרן!!!!!!!!

Shai Felton

New member
טחחחח.....

קרוס קאנטרי זה קפיצות וזה שייך לאינגליש, זה לא מסלולים רגילים, זה יותר קשה והמכשולים יותר מסוכנים ויותר מגוונים, וזה הרבה יותר מסוכן. זה לא הסבר מדויק...פחח.... הנה דוגמא למכשול בקרוס קאנטרי
מירוצים זה סגנון במפני עצמו, אין מרוצי ווסטרן ומרוצי אינגליש.... מרכבות לדעתי לא מתקשר לא לאינגליש ולא לווסטרן. וולטאז' זה קשה להסביר, בעעע, זה תרגילים על הסוס, כלומר לעמוד עליו וגם דברים יותר קשים, אני לא ממש יודעת להסביר
בעע.. וזה באינגליש. דראסז' זאת רכיבה אומנותית הנה הסבר שלקוח מהאתר של ההתאחדות- ענף הדרסז' - רכיבה האומנותית - כשמו כן הוא: ספורט אשר הינו גם בעל מאפיינים אומנותיים. התנועות אשר מבצע הסוס מזכירות ריקוד, ומבוססות על תנועות אותן מבצע הסוס בטבע במצב ריגוש. אך בדרסז', הן מתבצעות בשלווה ובהרמוניה לבקשת הרוכב. תנועות אלו בוחנות את יכולתו האתלטית, את גמישותו, ואת טווח התנועה של הסוס, וברמה האומנותית נבחנת הבעתו, המתבטאת ביופי התנועה. במילים אחרות, דרך הדרסז' ממצה הסוס את מלוא הפוטנציאל שלו הן ברמה האתלטית, והן ברמת ההבעה של אישיותו, דרך צורת התנועה המיוחדת לו. תנועה זו מקבלת את צורתה הטובה ביותר דרך האימון הנכון והשיטתי של רוכב הדרסז'. ספורט זה מהווה את שיאו של שיתוף הפעולה בין הרוכב לסוסו בכך שהרוכב מביא את הסוס למצב המתואר לעיל (אתלט בריא, חזק ובטוח בעצמו) בצורה הרמונית, וע"י שימוש בעזרים כה עדינים שהם בלתי נראים לעיני הצופה מן הצד. בענף זה, המדינות השולטת הן מדינות אירופה ובעיקר גרמניה, הולנד ודנמרק, וכן ארה"ב. בישראל רוכבים בענף זה כ-150 ספורטאים תחת חסותה של ההתאחדות ומתחרים בכ-20 תחרויות רשמיות במהלך השנה ברמות הלאומיות השונות; קיימים רוכבים ברמות הבינלאומיות החל מ-פרי סנט ג'ורג' וכלה בגרנד פרי.

mkuzi

New member
אני מתקן את עצמי....

שי פלטון אני מבקש בכל לשון של בקשה אם ההודעה הזאתי לא מופיעה בפורום מעצמה אז תנסי להעביר אותה אל הפורום כי אני לא יודע איך.
ולהודעה- קרוס קאנטרי-אינגליש וולטאז'-אינגליש דרסז'-אינגליש כל השאר-אני עומד על דעתי שיש מרוצי אינגליש- המרוצים שבהם הסוסים רצים במעגל גדול ובתוך המעגל יש גדר ומחוץ למעגל יש גדר שלידה יושבים או עומדים הצופים. מרוצי ווסטרן-מרוץ חביות-יש משולש ובזויות של המשולש יש חבית שאותה הסוס צריך להקיף מבחוץ ואז לדהור לחבית האחרת והכל נעשה בקאנטר מהיר מאוד. מרכבות-גם פה יש גם של אינגליש וגם של ווסטרן אין לי אפשרות להסביר את זה. אני עומד על דעתי שכל תת-סגנון משתייך לאחד מהסגנונות הראשיים-אינגליש/ווסטרן. אינדירוס (לא זוכר איך כותבים את זה) משתייך לווסטרן. אני לא זוכר מה עוד היה שנוי במחלוקת.

Shai Felton

New member
תקשיב!

אתה יודע למה מתכוונים שאומרים מירוצים? לזה
וזה לא מתקשר לא לאינגליש ולא לווסטרן

mkuzi

New member
אוי .....

התמונה שהבאת היא ממרוץ א-י-נ-ג-ל-י-ש!!!!!!!!!!!!!!! תעשי לי טובה קטנה בבקשה?????? תשימי את התמונה הזאת בפורום כדי שאני אראה להם מה זה מרוץ איגליש קלאסי טוב????? בבקשה תשימי????????

מה?!?!?!?!?makuzi כנסי...

קרוס קאנטרי - אינגליש פרוע - ?!?!?!?!?! אין כזה מקצה/סגנון אין כזה דבר !!!!!!!!!!!!!!!! ולMAKUZI אין כזה דבר סוסים מופרעים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש כזה דבר רוכב מופרע הסוסים לא מופרעים...!!!!!!! מירוצים - לא קשור לשום סגנון זה שהמרוצים משתמשים באוכף אינגליש זה לא אומר שזה אינגליש... מרכבות - לא משתייך לשום סגנון וולטאז' - אינגליש קפיצות - אינגליש דראסז' - אינגליש רייניג - ווסטרן סיבולת - לא קשור לשום סגנון רומח - אני לא בטוחה אבל ניראה לי שזה כמו המירוצים שזה לא קשור לשום סגנון הם רק משתמשים באוכף ווסטרן

Shai Felton

New member
וואי את קראת בכלל את הדיון???../images/Emo4.gif

תפסיקי לתקוף אותו ובמקום, להסביר לו!!!! מה הסיפור שלך? תרגיעי....

טוי בוי

New member
אוקי

מרוצים אינגליש ווסטרן וולטאג' ====== ======= ====== ====== מרוצי מרכבות קפיצות ריינינג וולטאג' סיבולת דרסאג' מרוצים קרוס קאנטרי

mkuzi

New member
פחחחחח חלוקה יפה טוי בוי!!!!!!

הבעיה שמרוצים ו-וולטאז' הם לא סגנונות בפני עצמם הם חייבים להיכנס בתוך אינגליש ו-ווסטרן.....

mkuzi

New member
מאיפה אתה יודע?????!!!!!!! פחחחחח

לא התכוונתי להעליב כמובן אבל מי אמר לך שמירוצים ו-וולטאז' (אם אניזוכר נכון מהתגובה הקודמת) הם סיגנונות בפני עצמם????? ת'אמת מי שאמר לי שווסטרן ואינגליש הם "הסיגנונות הראשיים" היחידים הוא המוח שלי ולא אף אחד אחר ....... אבל........בכל אופן תענה בבקשה על השאלה שהצגתי בתחילת התגובה-מי אמר לך שמירוצים ו-וולטאז' הם סיגנונות בפני עצמם??????????

טוי בוי

New member
נכון שהאינגליש הם

"הסיגנונות הראשיים" אבל לאינגליש יש תת סיגנונות שהם הקרוס קאנטרי הצייד המרוצים והוולטיג' שנחשבים כסיגנונות בפיני עצמם שהתפתחו עם השנים... הקרוס קאנטרי והצייד נחשבים אינגליש יותר מעשר סיגנונן אבל הם גם סיגנון.. שכמובן התפתאח מהסגנון הראשי שהוא האינגליש... אבל כעיקרון הם סיגנון בפני עצמו...

למעלה