מאחורי הקלעים אבל על הבמה...

פוֹלי

New member
חיה ונושמת, ממש נוסטלגי לראות אותך

פה
ראית איזה התעוררות רצה פה לאחרונה

Her Circulation

New member
I AM BACK FROM THE DEAD

כן, הייתי קצת סקרן, לא הייתי פה המון זמן ורציתי לראות מה קורה.

פוֹלי

New member
אתה מוזמן להישאר ולתרום

יש לך המון ידע לשתף בו את כל צעירי רדיוהד שלא ידעו אותם בזמננו

eorion

New member
הדיסק סולו

הורדתי אותו מפולי (מעניין אם היא יודעת מי אני בסולסיק... אני יודע מי היא, והיא לא מי אני, מלחיץ לא?), והוא בהחלט מוזר, מעניין, יש בו רגעים מעולים, יש רגעים קצת תמוהים, ומעבר לזה לא שמעתי אותו מספיק. חוץ מזה בקשר לשאר הלהקה, אני לא יודע מספיק. אני יכול להגיד שאת המתופף שלהם אני מאד אוהב, אני אוהב את הבחירות סאונד שלו, את המהלכים, ואם הוא האחראי על התכנות התופים האלקטרוניים אז אני מעריך אותו אף יותר. בקשר לבאסיסט, יש לו גרוב מגניב, שוב אני אוהב את המהלכים שלו, והייתי רוצה לדעת אם בכל מיני מקרים הבאס שנשמע שעבר שינויים דיגיטליים אלו או אחרים הוא באס או סינטי למינהים.

eorion

New member
אני אתן לך רמז

שמי הוא שמו של אחד מחברי להקה שעונה לשם של דינוזאור, שמת כאשר ניגן על הגיטרע החשמלית שלו באמבטיה. מי הוא זה?

גם ג'וני ואד כותבים אם אני לא טועה.

כל אחד מחברי הלהקה, גם אם הוא פחות נשמע או מתפקד בהופעות (דוגמת אד) תורם בצורה מובהקת לאיך שרדיוהד נשמעים. בלי הגיטרה המלווה והאפקטים ברקע של אד או בלי הגיטרה הצולעת בצורה יפה בסולואים של ג'וני ובלי הבס הנעים והתופים הקצביים הנוגים והמתוחכמים של פיל רדיוהד. אז ככה שזה לא רק בליריקה ובהלחנה העקרית של ת'ום. מייג'ור תום. כמו שכבר כתבו ג'וני כתב את THE TOURIS יש מצב שאד כתב את Lucky או שאני טועה?? אני יודע שהוא כתב את Gagging Order ואת הארפג'ו בגיטרה בStreet Spirit.

אד לא כתב את lucky

ת'ום כתב את זה לטובת ארגון warchild. השנה אגב הוא כתב את השיר הנפלא i want none of it

יצחק 77

New member
תופים וגיטרה

התופים בשירים של רדיוהד הם פשוט נפלאים כמעט אף פעם שיר לא מתמצה במקצב פשוט וזהו יש עבודת תופים נהדרת ניתן לשים לב שהמתופף מאד מקצועי לדעתי כמו שציינו כאן יש אזשהו ניגוד קטן בין גרינולד ויורק גרינולד מושל הרבה יותר למוזיקת גיטרות יותר כבדה מעט בעוד יורק מעדיף רגש ומקוריות

Her Circulation

New member
אני ממש לא מסכים עם ההערה האחרונה

ג'וני ממש לא מושך לכיוון של מוסיקת גיטרות כבדה. מבין כל חברי הלהקה הוא בעל הידע המוסיקלי התאורטי הרב מכולם, בהפרש ניכר (שכן הוא למד את התחום בין השאר). הוא ממש לא מקובע על גיטרות כבדות ואוהב המון סוגים של מוסיקה, המון מההשפעות הרבות בדיסקים האחרונים הגיעו מכיוונו ולא רק מתום. אולי יעניין אותך לדעת שתום היה "פראי" מאז ומתמיד...כבר כשהיה בקולג' הוא אהב מוסיקה אלקטרונית וביטים. ג'וני הוא מקורי בצורה שלא תאמן וניחן בהמון רגש. אני דווקא חושב שאת המסע המוסיקלי של רדיוהד בשנים האחרונות השניים עשו צמוד מאוד זה לזה.

יצחק 77

New member
כמובן שהגיטרה אינה "כבדה"

אין כוונתי למוזיקת גיטרות רועשת אלא ליתר דגש על הגיטרה . לדעתי אם זה היה תלוי בג'וני הוא היה מכניס הרבה יותר עבודת גיטרה בשירים. ולאו דווקא גיטרה רועשת (דיסטורשיין וכו') ב. זה שאת המסע במוזיקלי שלהם בשנים האחרונות הם עשו צמוד מאד זה לזה, זה לא אומר שאין ניגוד מוזיקלי בינהם. הכיוון הכללי המוסכם בין שניהם הוא מאד "רדיוהדי", אולם ניתן לראות שכל אחד מושך לכיוון קצת אחר.

למעלה