מאחורי השירים – ניתוח כללי וחפירה

אני חושבת שכל אחד מרגיש ככה לפעמים.

זה מה שכל כך טוב במוזיקה של נייטוויש, ממש מזדהים אותה, הם מבטאים רגשות מאוד עמוקים בצורה מושלמת. ותודה :] (הייתה בעיה היום במסן לכולם, זאת לא רק את).

blacknwhite

New member
מדהים!../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

תשמעי, אני כמעט בוכה פה. יש לזה הרבה סיבות. תומאס איש מדהים, השירים מעולים, הניתוח שלך היה מקסים ואני עייפה. הפואנטה שלי היא שזה היה לי ממש מעניין, וכל הכבוד על ההשקעה ועל התוצאות הנהדרות. ממש אהבתי לקרוא את זה! אחד הדברים שאני הכי אוהבת בנייטוויש
כולנו מרגישים לפעמים קצת כמו תומאס, ואני לאחרונה רואה הרבה קישורים לדברים האלה, בכל מיני מקומות מוזרים... למשל, בתיאטרון, המורה מביה"ס שאיתנו בקבוצה (שהיא אישה מקסימה
) כתבה לכולנו על מה זה בעיניה קבוצה (בכתב יד!) ובסוף היא כתבה שהיא והבמאי גאים להיות חלק מהקבוצה שלנו, ו- "כשאנחנו מדברים עליכם אנחנו אומרים בשיא הטבעיות- הילדים." היא ממש גרמה לי לאהוב אותה באותו רגע, ולא רק באותו רגע
בקיצור... כל הכבוד לך, והמון תודה!

לא לבכות חמודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ואני ממש ממש שמחה שאהבת את זה
:] מגמות תיאטרון זה דבר מדהים, אני שומעת המון מחברה שלי, המורים ממש נקשרים אל התלמידים וזה מיוחד... אבל המורה שלה פסיכופט. 0.0

blacknwhite

New member
זה לא מגמה...

זה מן פרויקט כזה, בתור חלק משנת האלימות בביה"ס שלי (ואולי עוד ביה"ס, אין לי מושג) היה על זה היום כתבה בעיתון תל-אביב... אבל בניגוד למה שהיה כתוב בכתבה, לא בחרו אותנו בגלל שכולנו קורבנות אלימות מסוגים כאלה ואחרים, פשוט יצא שהיו כמה סיפורים אישיים קשים יחסית... הכתבת לא העבירה את זה בצורה מאוד, אממ, מהימנה... אבל זה הצגה שהיא פרויקט מיוחד, והיא לא על שעות ביה"ס ובלי ציון וכאלה. פשוט כיף
ואל תדאגי לי, לא בכיתי, אבל קצת התחשק לי... תודה בכל מקרה

וואו! ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

זה היה ניתוח מעולה!!
אני מניחה ששייקספיר כן מתאים, הא?
אני חייבת לציין שמה שמשך אותי לנייטוויש מההתחלה זו הכתיבה, זה החלק הכי מכריע מבחינתי ולתומאס פשוט יש את זה, ואף אחד לא יכול לקחת את זה ממנו
אז כל הכבוד לך, מצפה לעוד המון ביקורות כאלו!

Xylophone

New member
זה מאוד יפה

ועל חלק מהדברים האלה חשבתי בעצמי אבל... לדעתי תומאס לא חושב על עצמו בתור הברווזון המכוער ומקנא באנשים יפים. איך זה יכול להיות? תסתכלי עליו?! והוא כולו מוקף בחברים ובמשפחה. אני לא חושבת שהוא כתב את זה על עצמו. הוא פשוט נורא התחבר לסרט היפה והחיה (הוא אמר בראיון שזה הסרט האהוב עליו מדיסני) הוא בנאדם כול כך פתוח שהוא מבין את החיה ויכול לראת דרך עיניה ולהרגיש את מה שהחיה מרגישה. למרות שהוא עצמו לא מרגיש ככה. ובשיר swanheart השורות הראשונות (מה שציטטת) לדעתי כול האנשים היפים הללו, אלה אנשים שהם האידיאל שלו- קדושים, מלאכים וכדומה ובגלל זה הוא רוצה להיות כמוהם. ובקשר לזה שהוא רוצה לשבור אותם, חייב להיות לזה הסבר אחר. ומעניין על מי הוא כתב את נימפומניאק פנטזיה...

כל לאחד יכול לפרש את השירים בדרכו..

זה היופי באומנות, אין תשובה אחת מוחלטת. יש מיליוני אפשרויות. יכול להיות שאני טועה, זאת רק הדעה שלי ואיך שאני רואה את הדברים. :] באמת מעניין, השאלה היא האם באמת אנחנו רוצים להכיר את האישה הזאת (או שמא גבר?)
ותודה :]

מאוד נהניתי לקרוא:)

עבודה נפלאה! קבלי ח'ח ענק!
מסכימה עם הפסקה האחרונה.בעולם שלנו,במקום שיהיה "צדיק וטוב לו,רשע ורע לו" זה ההיפך:"צדיק ורע לו,רשע וטוב לו". מי מאיתנו לא מרגיש מכוער לפעמים?אני מניחה שגם תומאס הרגיש/מרגיש ככה לפעמים.העיקר שכולנו(או לפחות,כמה מאיתנו) יודעים שיופי ומראה חיצוני הם לא מדד למה שבפנים,וליופי הפנימי. גם אני,כמו תומאס,קשורה מאוד ואוהבת מאוד את הטבע,ובמיוחד את הים
. בכל אופן,ניתוח נפלא.כל הכבוד לך!:)

danduuu

New member
O-M-G זה ממש מעולה../images/Emo2.gif

זה בדיוק כל מה שאני חשבתי על המוטיבים של השירים שלהם, ועל כמה שתומאס לא חווה אהבה והוא רוצה אותה כ"כ, אבל רק דרך הכאב שלו הוא יכול לרשום שירים וכל הדברים שרשמת. האמת שאני ממש ממש מזדהה עם השירים שלו, כי אני מרגישה בדיוק כמוהו. אני גם חושבת שאני מכוערת [למרות שתומאס לא מכוער, אבל זה הרגשה פנימית וקשה לשנות את זה], וגם אני רושמת שירים רק כשממש רע לי. אם אני במצב רוח טוב אני בחיים לא מצליחה לרשום שירים, העצב והכאב נותנים לי השראה לצערי. וגם אני מתאהבת באנשים שהם מן אהבה שלא תתממש בחיים, ואני גם דוגלת בתמימות ובתקווה, ומתנהגת כמו ילדה כי אני חושבת שזה הדבר הכי טהור ומדהים בעולם הזה. אולי אני ותומאס בעצם הופרדנו בלידתנו?
[חח בטח, עם הבדל של כמה שנים טובות
] וואו נועה,הרגשתי לרגע שאני קוראת הרצאה של המורה הקשיש שלי לספרות
זה ממש ממש טוב, I'm Speachless !!! כל הכבוד, על ההשקעה ועל הניתוח המעמיק של נייטוויש
ואני יותר חפרנית ממך

למעלה