מאחלת רק טוב למי שלא עושה רע

שריק 7

New member
זוהרה- אני עוקבת אחר ההתפתחויות

ולא מבינה מנין את שואבת כ"כ הרבה אנרגיות? זה יכול להוות סימן חיובי להחלמה, ונקווה שכך הוא! אני אישית גסובלת מיידית מירידת אנרגיה כשעליי לכתוב הרבה. ויש הבדל ניכר בין אם התוכן של דבריי נעים/ מהנה- או שהוא נסער. מכיוון שכולנו סובלים מתסמינים די דומים- ברצוני להציע לך להפחית את הזעם. קשה לך, אך קשה שבעתיים לקוראים. את יודעת שאנחנו כאן לא לבדנו. רבים נכנסים כסמויים. האם לא מציק לך מצפונית התפקיד הכפול שלך? בפורום בניהולך את נעימה ומבינה. ואילו כאן- לוחמת ללא חת. חבל עלייך, על בריאותך, על בזבוז האנרגיות. ממש הפריע לי לקרוא שזוהי תראפיה עבורך. כך כתבת היום בהודעתך. עבורי תראפיה - היא כל הדברים הנפלאים שאת כותבת עליהם מדי פעם בפורום ה"אחר" כגון אמבטיה נרות ריחניים מוסיקה ערבה דמיון מודרך. כשאני קוראת דברייך ההם ולעומתם דברייך בפורום זה- מצטיירות לי שתי זוהרות שונות ומנוגדות זו לזו. האומנם????????? אני מקווה שתעשי השוואה דומה בינך לבין עצמך, ושתגיעי למסקנה אחת: כולנו חולים. כולנו לא לגמרי מאוזנים רגשית כולנו זקוקים לחמלה. חבל שאת מאפשרת לעצמך לפעול בדרך הכעס כאן דווקא. הרי שנו חז"ל: בשלושה דברים ניכר אדם: בכוסו בכיסו ובכעסו. אני מזדהה עם תחושותייך כחולה... וודאי אינך משתכרת,,, גם אינך קמצנית... לדברייך את אוהבת לקנות פריטים שעושים שמחה בלב...
ומה נשאר לנו ? מה ניכר? הכעס. הרשי לי לאחל לך שהכעס יפוג, יתרכך. הרי יש לך תמונות זוגיות בחדר..
) משמע- תוכלי להתרכך ולהיות נעימה אל הקהילה שאת עצמך טורחת עבורה בפורום הוותיק. גם בדוקטורס ראיתי את פעילותך. וגם שם נדבק מטרידן- אך לא זכה לכעסך כפי שניכר בך כאן..... אי לכך מבקשת ממך בכנות: הורידי את הרגשות הקשים מעל דפי פורום זה! זה ינעם לכולנו, ואני בטוחה שגם לך. בתקווה להתכתבות נעימה-
כן- גם בתפוז יש אייקון של חיבוק-
שרי

sarche

New member
מסכימה עם שרי! זה מרתיע משתתפים

חדשים, או סמויים שרוצים להכנס. חבל על האנרגיות האלה (מאיפה יש לכם?).

sayv

New member
הריבים נגררים.........

והגיע הזמן להחליט לסיימם...

mira ker

New member
שריק, יש אנשים שנרגעים רק כשהם

מוציאים את כעסם על אחרים. אין להם דרך אחרת להשתחרר ממועקות. יש אנשים שדוקא הכעס גורם להם למועקה, אלה לעולם לא יכעסו על אחרים. מין הסתם אלה שנרגעים דרך כעס על אחרים ימשיכו לכעוס בפורום, תמיד ימצאו סיבה להתכסח, ולא יאפשרו לשונאי כעסים להכנס. עכשיו כל אחד צריך להחליט לאן הוא שייך. בואו נחליט שכל פורום הוא פורום של כיסוחים וחיסול חשבונות, ורק אנשים שאוהבים להתכסח יכנסו ויהיה שמח. אגב למחלה שלנו אין קשר להעדפות הנ"ל. הכל עניין של אישיות. לי אישית כיסוחים לא עושים טוב. אני שונאת ויכוחים. לילה טוב מירה

sayv

New member
שכל פורום? גם זה?

את אומרת לנטוש את הספינה?? כנראה נפלה לך טעות אי שם....

זוהרה7

New member
מירהלה יקרה בוקר טוב

יש אנשים שימים שלמים מבליגים. יש אנשים שכאשר לא מתאים להם מסתגרים. יש אנשים שמחליטים גם להגיב. יש מגוון אנשים. העולם לא היה מעניין לו כולם היו אותו הדבר. יום טוב ונהדר. זוהרה*

זוהרה7

New member
שריק יקרה ../images/Emo24.gif

כל אחד מאיתנו עם דרכי ההתמודדות שלו. כמה ימים הבלגתי ולא הגבתי. אתמול בבוקר לאחר מבול של מכתבים מרושעים החלטתי לשים את ההודעה. זה היה אחד תמורת המון דברים שנכתבו כאן בפורום והמון מיילים שנשלחו מהפורום הזה. אצלי כאשר מטפסים עלי יותר מדי אני מגיבה, כך אני מרגישה יותר טוב. דהיינו עושה מעשה ולא יושבת עוד על הגדר ומציצה. כתבתי שבדיאבד זו היתה טראפיה והוציאה ממני את האנרגיה הרעה שנכנסה בעקבות כל מה שנכתב כאן עלי ואלי באימיילים. בעניין חזקל והיהדות בניגוד לנצרות שנותנים את הלחי השניה, כתוב הקם להורגך השכם להורגו וגם דין פרוטה כדין מאה. מעניין שלא הפריע לכם ימים שלא הגבתי אבל הפריע לכם יום אחד שכתבתי הודעה. נכון שההודעה הראשונה היתה מופנת כאילו אל כולם אבל בהודעה השניה תקנתי זאת. בקשר לפינוק עצמי - אתמול לא הייתי מסוגלת אפילו להתלבש. לקבל בוקר טוב כזה, הכי התאים לי זה להגיב. לגבי דוקטורס את לא יכולה להשוות שם זה טיפה בים לעומת מה שסוני וטיה עושים בפורום כאן. כבר כתבתי שאני לא מתחילה עם אף אחד אלא מגיבה בלבד. אז לדעתי ההודעה שלך היתה צריכה להיות למי שמתחיל איתי ומטפס עלי. יום טוב. זוהרה*

זוהרה7

New member
מאחלת רק טוב למי שלא עושה רע

לצערי עדיין יש מכתבים מטרידים ורעים בהמונים. מוחקת הכול. לא משאירה אצלי כלום. כולל מכתבים עם קבצים כמובן שלא פותחת את הקבצים. כבר היה פעם שפתחתי קובץ והוא בלבל את המחשב שלי לא מעניין אותי מה כותבים לי מרגישה בחילה ממה שהמטרידנים עושים כנראה הם חולי נפש. מצטערת שבכלל הכרתי את סוני וטיה הלוואי והם היו נמחקים מהזכרון שלי לעד כאילו לא היו אף פעם. ושוב מדגישה לא שומרת ולא קוראת כלום. כלטוב לטובים.

tiaa1

New member
זוהרה,תתפסי קצת פרופורציות

את באמת חושבת שיש לי איזשהו אינטרס לשלוח לך או למישהו דואר זבל? זה שיש לך אובססיה ומחשבות כפיתיות כלפי וכלפי סוני זו הבעיה שלך... אני לא שולחת דואר זבל. נקודה. חוץ מזה, אולי זה ירגיע אותך שהבוקר מצאתי גם אני דואר ממישהו לא מוכר ולמזלי האנטי וירוס מנע את פתיחת המכתב. אפילו לא קובץ...תודה לאנטיוירוס....אז תשתחררי קצת, תנסי לחשוב חיובי...יש עוד נושאים בעולם שמעניינים יותר...יש ילדים, יש פרחים האביב הגיע, תסתכלי סביבך ולא רק על עצמך.

sayv

New member
אני מקבלת המון מיילים עם וירוסים-

זה עובר באינטרנט- מפיץ את עצמו בלי שאנשים יודעים בכלל שזה הגיע אליהם ועובר הלאה לכל הרשימה שלהם. לכן- חשוב חשוב חשוב- לעדכן את האנטי וירוס כל הזמן- ולא לפתוח מייל מאנשים לא מוכרים. במיוחד כזה שמצורף אליו קובץ. וטיהל'ה-

זוהרה7

New member
טיה - בואי ואכניס אותך לפורפורציות

עד היום בצהרים קיבלתי כארבעים מיילים כאלו עם שמות שונים ומשונים. כעת נכנסתי למחשב ומצאתי עוד 8, כמו"כ זה לא רק בוואלה אלא גם במייל השני בנטנויזן שידוע רק לך ולעמותה. לא חושבת שמישהו כאן כתב לי אי פעם למייל הזה. אז הגענו לסביבות 50 מכתבים. וחמישים זה לא אחד. מה דעתך למשל שאתחיל לעשות העברה של המיילים האלו אלייך. האם תרגישי נוח. ולגבי אובסיסיביות, את וסוני מלכים בזה. לא הגעתי לקרסוליים שלכם באובסיסיביות.

my last sony0

New member
קו למחשבה../images/Emo41.gif

סוני איים בעבר בוואלה על מישהו שיהרוס לו את המחשב עם וירוסים אולי בגלל שהוא לא נכנס מזמן קרתה לו תאונת עבודה והמחשב שלו נהרס כמו התאונות האלו שקורות לחמס כל הזמן.

סמדר8

New member
זוהרה ../images/Emo70.gif

כפי שודאי שמת לב, מאז החלו המריבות בואלה - פשוט נטשתי. אינני רוצה לקחת חלק בזה. אין לי אנרגיות לכך. אבל לגבי תלונותיך על המיילים שמגיעים אלייך - הייתי חייבת להתערב. גם עלינו יש מתקפת וירוסים - עשרות מידי יום!! המגיעים מכל מיני שמות לא מוכרים. למזלי יש לי אנטי וירוס שמגלה אותם. ויחד איתם עוד המון הודעות סרק כביכול מהמערכת - לא וירוסים, אבל חסרות משמעות, וסותמות לי את תאי הדואר (יש לנו שניים בבית). אז אנא!!!! האמיני לכותבים לך, זה לא נגדך, כפי שזה לא נגדי או נגד כל אחד אחר!! והניחי לכך!! שיהיה לך שבוע נפלא

sayv

New member
כבר אמרתי.. מגיעים אלי גם המון

מיילים עם וירוסים- האנשים מהם זה נשלח- בכלל לא מודעים שהדואר הנגוע יוצא מתיבת הדואר שלהם- מדובר ברוב המכריע של המקרים בוירוס מסוג תולעת-כאשר מגיע למחשב שולח עצמו לכל רשימת התפוצה של אותו אדם- ומשם לכל רשימת התפוצה של הנמענים וכו' וכו'- זו ממש מגיפה בעת האחרונה- מדברים ע"כ בחדשות מדי פעם. עפ"י רוב זה היה מגיע רק לדואר ה"פושטי" שלי, אבל עכשיו- הגיעו כמה גם לדואר הרציני- שאף אחד לא יודע בעצם, פשוט כנראה כי מישהו הצליח לחדור את האבטחות של החברה ולהעביר וירוס..

tiaa1

New member
סייב, אני עצמי גיליתי בבוקרוירוס

וטוב שהאנטי וירוס חסם אותו. עכשיו גיליתי בדואר וואלה מכתב "כאילו" מדודו, אבל כשניסיתי לפתוח...יצאה הודעה שאי אפשר להעלות את ההודעה...כנראה עוד וירוס. ולכל תאי הדואר שלי.

sayv

New member
אז אולי זה בגלל-

הוירוסים מהתיבה של זהרה שעברו לכל הרשימה שלה- כולל דודו- ומשם זה עבר אליך.. או שמדודו זה עבר לזהרה וגם אליך.. לא יודעת... כל הזמן יש וירוסים.... כמו שאמרתי זו מגיפה... בהתחלה זה היה נראה לי מוזר- התרגלתי.

daud

New member
טייה בכל מקרה לא מומלץ לפתוח....

כל מה שסייו אמרה נכון ויש עוד המון מעבר לזה, בעיקרון לא מומלץ בכלל לפתוח שטויות באינטרנט המון וירוסים עוברים שלי שאנשים בכלל יודעים שהם מעבירים אותם ולאמדובר רק בתולעים. בעיקרון אחת הדרכים עליהן אני ממליץ להימנעות מוירוסים לא מכוונים (ז"א וירוסים שלא נועדו לך אישית) היא פשוט לא להשתמש באאוטלוק או אאוטלוק אקספרס או דומיהם!!! פשוט מדובר בשתי תוכנות שהן גן עדן להפצת וירוסים! כמובן ש יש גם אנטיוירוסים אבלאותם יש לעדכן כל הזמן ולפעמים עדיין מאוחר מדיי מאחרווירוס טוב מסוגל להפיץ את עצמו למליוני מחשבים בטרם יגלו את העובדה שהוא מופץ ויוצאיו עידכון איליו או אפילו טלאי אבטחה. בעקרון אני ממליץ להשתמש במערכת שאינה חלונות או במחשב נוסף שישמש כנתב תקשורת או פיירוול ויפריד בין קבצים חשובים ובין האינטרנט אבל זה בלאגן גדול מדיי למשתמש רגיל (אם כי הוצאה אפסית). ו כמובן לגבי סתם ספאאם ולא וירוסים העצה הכי חשובה שימו לב שלא ליפול בפחים טיפשיים כמו לתת אי מייל בו אתם משתמשים לכל מיני הגרלות או לפרסם את האי מיילים החשובים שלכם המקומות בהם יוכלו "לקצור" אותם וכו' ו כמובן אני ממליץ משישוש בשרתי מייל מוכרים מדיי כגון hotmail שידוע שהוא נפרץ עשרות עם לא מאות פעמים ונגנבו ממנו מאות מליוני כתובות אי מייל שניתן לקנותם בכמה מאות דולארים, וכמובן שזה לא הכרחי כי אפשר גם להשתמש ב"מנועים" ששולחים אוטומאטית לכל הכתובות האפשריות...........ועוד ועוד ועוד........ שימו לב גם לא להעביר לחברים יותר מדיי "הודעות מדליקות" ושטויות כאלו לא רק שזה לא נחשב מנומס לעשות את זה אלא אם ביקשו מכם........ יתכן גם ש לקובץ צורף כלי קטן ואלגנטי שמאפשר למישהוא לדעת למי העברתם את ההודעה וע"י זאת הוא זוכה לרשימה של אי מיילים מעודכנים ולמידע חשוב לא פחות!!! מישהוא שאותם אנשים מכירים !!!

mira ker

New member
דאוד, אתה ממש צודק אבל מה נשאר?

בכלל לא כייף בלי כל הדברים המצחיקים שאני מקבלת לאאוטלוק. יש לכל דבר מחיר. לילה טוף מירה

my last sony0

New member
יש לי הרגשה שקראתי את זה ככתבה../images/Emo41.gif

טוב זו לא הפעם הראשונה שאתה מעתיק כתבות ומציג את זה כהודעה מקורית שלך. תזהר שלא תתבע על הפרת זכויות יוצרים.

למעלה