מאחלת רק טוב למי שלא עושה רע

tiaa1

New member
זוהרה, כל שנשאר לך לעשות זה

לפנות ל"וואלה" ולחברת האינטרנט שלך ולהתלונן/לבקש שיבדקו. אם את עדיין חושדת בי-תפני למשטרה... מישהו עלה על נק' התורפה אצלך ומטריד אותך. זה לא אני.

tiaa1

New member
|זוהרה...את בצרות!../images/Emo128.gif

אני לא מלכלכת את ידי בשליחת דואר זבל...ומאז האשמותיך כלפי בני והמייל-תשובות לא כתבתי אפילו אות אחת לכוון שלך!
היום הייתי בבית עד השעה 9:30 אחר"כ בעבודה-קבלת קהל עד 1:00 אפילו לחדר אוכל לא הגעתי. מ1:00 עד 15:00 ישיבת צוות עם עוד 9 אנשים.... באתי הביתה עייפה עוד מהנסיעה אתמול...נשפכתי למיטה עד לפני רבע שעה.
מתי היה לי זמן לשלוח לך 40 מיילים?
זוהרה ,למה כתבתי שאת בצרות?? את מסתבכת עם עצמך!!!
את מחפשת אשמים ,אינך רואה את מקומך בכל התהליך... את סובבת סביבב הציר של עצמך וחושבת שכולם במרוץ איתך סביב הציר הפרטי שלך. אבל לכל אחד מאיתנו יש את העולם שלו ולא כל אחד מתעניין בך מצטערת.
מעבר לכעס שאת מעוררת, אני מתחילה לדאוג לבריאותך הנפשית. נראה שאת "מאבדת גובה" חשדנית ....את משדרת אותות מצוקה. ו...איני רוצה להמשיך. יותר מהכל זה מפחיד ומדאיג אולי את צריכה עזרה ואני לא צוחקת ולא לועגת. לא הייתי שולחת מילה אחת ולו בגלל מצבך הריגשי, ו... בחיי שלא שלחתי לך מיילים ...קחי את עצמך בידיים.

sayv

New member
זהרה אולי תעשי קצת דמיון מודרך

להרחקת ההטרדות? במקום להפיץ אנרגיות שליליות סביב? הרי את חייבת להבין שבזה שאת חושבת ומתעסקת בזה- ומפיצה את זה סביב- את מושכת עוד אנרגיות כאלו.. שיהיה לך יום מאושר, עם פרחים, ושמש, ונטול וירוסים וכעסים!

נאן

New member
לזוהרה.דיי מספיק

בקשר למיילים אז הוירוסים מתוחכמים אני מקבלת הודעות מחברות טובות ששלחו לי וירוס מזלי שיש לי אנטי וירוס. ואני יודעת שהחברות שלי לא יפגעו בי זו הבעיה באיימלים. מצטערת אבל את לא מיוחדת בקבלת דואר זבל וברוירוסים זוהרה אולי מיוחדת בפרנויה ובהשמצות שמקומן לא פה רק במשטרה. אין טעם להמשיך בהשמצות האלו כי זה מראה כמה המזימה לחבל פה בפורום גדולה. צריך עץ יותר חזק לטפס עליו. ומשטרה כדי לפתור את הבעיה. לי הגיעו 50 דברי דואר זבל מתוכם 6 וירוסים. אז חשדתי בך או במישהו כאן שיעשה את זה בכונה? אותו וירוס מתלבש על מישהו ומעתיק את רשימת ההפצה של הדואר שלו ושולח להם דואר.בגלל זה לא כדי לשלוח לכמה אנשים בבת אחת קובץ. ומידי פעם לרענן את הרשימה. ולבלבל אותו..... אף אחד לא מנסה להטפל רק אליך או דוקא אליך... נאן .

tiaa1

New member
../images/Emo24.gifהי נאן, מה שלומך?../images/Emo140.gif

בעניין המילים והוירוסים....עכשיו חזרתי למחשב...שני וירוסים נוספים הגיעו והאנטיוירוס התריע....מתוחכם כי זה נראה תמים...מה רע במייל שהשולחת :"אורית"? או "יעל" הרי יש כאלו שמות ...ובוואלה מצאתי דואר לכאורה מדודו, ואחד בשם שימי....אני לא לוקחת סיכון ומוחקת .לדעתי בימים הקרובים אני לא אפתח מיילים כלל אחזור להשתמש בטלפון...יותר בטוח פחו נוח. כך שמי שמקבל ממני מייל- זה לא אני...

למעלה