מאחל למכבי הצלחה-אבל זה לא מזיז לי הרבה

שומו

New member
אתה טועה- הליגה דווקא כן מעניינת אותנו.

למה
כי אנחנו מכבי עלית תל אביב, זה למה. אנחנו רוצים לזכות בכל התארים, כל עונה. אפילו אם זה גביע לוזר הזה בקיץ במלחה או ליגה אדריאטית שלא ברור מה לנו ולה. מה עושה את מכבי למועדון מיוחד, יוצא-דופן וחסר-תקדים
העובדה שהיא זכתה, זוכה ותזכה בכ"כ הרבה תארים מקומיים
לא 5 גביעי אירופה, זה יש גם למוסקבה ולוארסה- ולריאל מדריד יש אפילו 8. העובדה שאנחנו שולטים בביצה המקומית ביד רמה ובזרוע נטויה בכל עונה ועונה מחדש, היא זו שעושה את מכבי למה שהיא.

זה שאנחנו מכבי עלית ת"א לא אומר כלום

לא אומר שכל משחק בליגה הישראלית צריך לעניין אותנו ברמה כזאת , מכבי יכולה להפסיד 4-5 משחקים בעונה ויעשו מזה טרראאם כזה גדול ...! אבל השורה התחתונה שמכבי צריכה להגיע לשיא היא מגיעה לשיא וזה מה שחשוב לנו .

שומו

New member
די כבר עם ה"לנו" הזה.

אותי מעניין כל משחק, כל עוד הוא רישמי- וגם אז עדיף ניצחון. בעבר מכבי הייתה מפסידה משחק אחד בעונה בליגה, לכל היותר 2. זה שהיום מכבי נוהגת להפסיד לכל מיני ר"ג ובני שרון למיניהם, לא הופך את זה לבסדר.

תבין שצריך קצת מתח ותחרות

זה לא נורא שמכבי מפסידה כמה משחקים בעונה , אני אפילו חושב שזה לטובה בסה"כ זה ימנע שינויים לרעתה של מכבי בהמשך ע"י מנהלת הליגה . ברגע שרואים שמכבי פגיעה חושבים שניתן לקחת אליפות למכבי ולא משנים חוקים או יוצרים חוקים שמטרתם לפגוע במכבי ,תחשוב על זה .

Thierry Henry

New member
לא יודע מה איתך ,

אותי מרגיזים בהרבה יותר ההפסדים לבני השרון, ר"ג ושאר ירקות. הרבה יותר מהפסדים לז'לגיריס או ריטאס שבהם הובסנו. מה לעשות, כשאתה עם הסגל הכי טוב, אני לא מסוגל להבין הפסדים לקבוצות שיש בליגה הזאת. זה עלה לנו בשני גביעים.. וכמו ששמעון מזרחי אמר רק לפני שבועיים "סדר העדיפויות שלי הוא כזה : אליפות, יורוליג, גביע". וזה לא צריך להיות שונה אצל אף אחד מאיתנו.

אתם בטח ילדים בני 15

לפי רמת התגובות שלכם אתם בטח בני 15, חוץ מהתגובות של שומו ומJחם הניק החדש שהפגינו יכולת הבעה טובה.

modz0r

New member
משעשע שרק מי שתמך בך הגיוני, אה?

מכבי תל אביב. לא מכבי ישראל, לא מכבי יהודה, ואפילו לא נבחרת ישראל. קבוצת הכדורסל של מכבי תל אביב. קבוצה מקצוענית שמייצת את האוהדים שלה, ואת המדינה ממנה היא באה. תמיד היו זרים ששיפרו את הקבוצה, ותמיד יהיו זרים שישפרו את הקבוצה. זה שאתה מתעלם מהעובדה שבלות'נטל יהודי וישראלי זאת בעיה שלך. לא של מכבי. בתקופות שלמכבי היו את הישראלים הכי טובים - קפצו אנשים שאמרו שמכבי הורסת את הליגה בזה שהיא קונה את כל הישראלים. בתקופות שמכבי הסתמכה בעיקר על זרים, כמו אנשים כמוך ואמרו שמכבי היא קבוצה זרה ולא ישראלית. את התלונות שלך תיקח לפורום של הפועל - הם ישמחו לקבל אותם.

Thierry Henry

New member
אחלה. אנחנו ילדים בני 15.

ואתה מקבל חסימה אם אתה מעלה עוד הודעה אחת בפורום... הולך?

למעלה