בין הטובים שהיו פה
ס ס22ית New member 12/8/07 #65 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בין הטובים שהיו פה
ש שוקו היחיד New member 12/8/07 #66 ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif אחד החזקים
ש שוקו היחיד New member 12/8/07 #70 תוסיפי לזה את העובדה שהיא גם נורא סקסית שהיא עצבנית... אשת חיל מי ימצא
ש שוקו היחיד New member 12/8/07 #79 אני כבר לא זוכר איך את נראית.. מתי מזמינה אותי על חשבוני לבית קפה אשכנזי ? היום גשם של מטאורים זה אומר שאני יכול לשבת במרפסת ולבקש מיליון משאלות ?
אני כבר לא זוכר איך את נראית.. מתי מזמינה אותי על חשבוני לבית קפה אשכנזי ? היום גשם של מטאורים זה אומר שאני יכול לשבת במרפסת ולבקש מיליון משאלות ?
ז זיגזג New member 12/8/07 #74 איזו נפילה ../images/Emo7.gif איך הגעתי למקום 12 איך??? רק לפני שבועיים התייצבתי במקום השישי והמכובד. זהו, אני קופץ!
איזו נפילה ../images/Emo7.gif איך הגעתי למקום 12 איך??? רק לפני שבועיים התייצבתי במקום השישי והמכובד. זהו, אני קופץ!
ל לימונדה30 New member 12/8/07 #78 אם כבר אתה קופץ... אז תשתדל לנחות על התחת ולא על הראש... לא חבל לאבד שערה מ- תריסר השערות שנשארו לך ????
אם כבר אתה קופץ... אז תשתדל לנחות על התחת ולא על הראש... לא חבל לאבד שערה מ- תריסר השערות שנשארו לך ????
M Mr K i n g New member 13/8/07 #83 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סופסוף חזרתי למצעד ולימו - ענקית כתמיד
ס סמלת New member 13/8/07 #85 ענקית../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif אין אין אין...הפורום הזה כלום בלעדייך
ב ברור שזה אני New member 13/8/07 #86 מאחר ואני במוזה איטית עכשיו ... לפי מה מחשבים את המספרים האלה שאנחנו מגיעים אליהם ?