טוב...
ו... don't hate the player, hate the game כן... ועכשיו. מכיוון שמדובר באתר היכרויות, אני אלך לפי איך שבדרך כלל זה פועל שם. איך עובד שם? בגדול ע"י ביקורתיות יתר ופסילות. דבר ראשון שמסתכלים עליו - תמונה. התמונות שלך לא משהו... תמונות עם תינוק - ביג נו נו. תמונות עם משקפי שמש - גם, לאו דווקא מתקבלות בברכה... אנא בדוק תמונות אחרות, שמראות יותר אופי. חיוך. וכו'. אתה נטו מול המצלמה, בלי אביזרים נילווים. דבר שני שמסתכלים עליו- הגובה. 172. בעייתי. לא הרבה מוכנות/רוצות, במיוחד באתרים הללו גבר בסביבות ה172, אבל, אתה יודע, זה מי ומה שאתה, אין מה לעשות בנידון, חוץ מלקוות שתבוא משהי לא רדודה ושיטחית שתראה מעבר לסנטימטר. עכשיו, אם עברנו את המחסום הזה, שזהו כאמור מחסום שיטחי למדי של מראה חיצוני, אבל אין מה לעשות, הוא קיים. בוא ונעבור לדברים המהותיים יותר. דבר שלישי - הבוקסות של הטקסט הלא חופשי. אל תתן כל כך הרבה אינפורמציה. תלך על דרך ההפשטה. עיסוק עיקרי- ניהול. בתחום - התנדבות חברתית. (הא, כבר נשמע יותר טוב, לא?) בנוסף - מה זה "בעיה בריאותית קלה"? אני מקווה שאתה מבין שבאתרים כאלה הכל נלקח לתשומת לב ומוגזם במוח של הקרוא מהצד השני. בעיה רפואית קלה מסתדר בראש עם נפגע קל, שבדרך כלל אומר, פאקד. אני לא יודעת מה בדיוק הבעיה שלך, אבל אולי עדיף לשמור אותה לזמנים אחרים, אחרי היכרות רישמית מסויימת. כל זה תלוי כמובן במה היא אותה בעיה. ועכשיו לבוקסות של הטקסט החופשי. אחי, אתה מנסה יותר מידי. יותר מידי עד שזה הופך לפלצני משהו. עוד משהו - כשמבקשים ממך פרטים עליך, תן פרטים עליך, לא על זה שאתה תעשה "לה" שיאצו. תכתוב - מטפל ברייקי ושיאצו, אוהב לפנק וכו'. דבר על עצמך. לא על איך אתה תתנהג עם בחורה. פרטים על האחת - פחות טקסט, חביבי, זה כבר מפחיד לקרוא את זה. תמצות. ושוב - פחות פלצנות. וזהו... נראה לי. אה, עוד משהו - תבדוק גם למי אתה פונה. ותראה אם הן בחורות שהיית פונה אלהן ביום יום ואם הן היו נענות לחיזוריך.