מאחר וכלו כל הקיצין החלטתי להתייעץ

smile2life

New member
מאחר וכלו כל הקיצין החלטתי להתייעץ

מישהו (עדיף מישהי) יכולים לאמר לי מה דוחה נשים בכרטיס שלי באתר ההיכרויות? אציין כי תמונות יכולים\ות לראות רק חברי\ות האתר. אעריך ביקורחות מכל סוג שהו - מאחר ואני מקבל רך ורק דחיות. חשבתי שאולי משהו שם דוחה או מרתיע

באז באז

New member
על סמך זה שזו התשובה היחידה לשאלה הנ"ל

וזה לא חשוב בכלל באיזה הקשר...

smile2life

New member
ובכל זאת?

אני יכול להתעלם או להמתין לביקורת - אני מעדיף להמתין לביקורת. לדוגמא הרשומה שהשאירה old girl לגביי הייתה עיניינית. ובהחלט אקח את ההערותיה לתשומת ליבי. אשנה את הכרטיס בהתאם ואייחל לטוב. האם יש טעם להמתין להערות בונות ממך או רק עקיצות לא עינייניות?

magenta73

New member
טוב...

ו... don't hate the player, hate the game כן... ועכשיו. מכיוון שמדובר באתר היכרויות, אני אלך לפי איך שבדרך כלל זה פועל שם. איך עובד שם? בגדול ע"י ביקורתיות יתר ופסילות. דבר ראשון שמסתכלים עליו - תמונה. התמונות שלך לא משהו... תמונות עם תינוק - ביג נו נו. תמונות עם משקפי שמש - גם, לאו דווקא מתקבלות בברכה... אנא בדוק תמונות אחרות, שמראות יותר אופי. חיוך. וכו'. אתה נטו מול המצלמה, בלי אביזרים נילווים. דבר שני שמסתכלים עליו- הגובה. 172. בעייתי. לא הרבה מוכנות/רוצות, במיוחד באתרים הללו גבר בסביבות ה172, אבל, אתה יודע, זה מי ומה שאתה, אין מה לעשות בנידון, חוץ מלקוות שתבוא משהי לא רדודה ושיטחית שתראה מעבר לסנטימטר. עכשיו, אם עברנו את המחסום הזה, שזהו כאמור מחסום שיטחי למדי של מראה חיצוני, אבל אין מה לעשות, הוא קיים. בוא ונעבור לדברים המהותיים יותר. דבר שלישי - הבוקסות של הטקסט הלא חופשי. אל תתן כל כך הרבה אינפורמציה. תלך על דרך ההפשטה. עיסוק עיקרי- ניהול. בתחום - התנדבות חברתית. (הא, כבר נשמע יותר טוב, לא?) בנוסף - מה זה "בעיה בריאותית קלה"? אני מקווה שאתה מבין שבאתרים כאלה הכל נלקח לתשומת לב ומוגזם במוח של הקרוא מהצד השני. בעיה רפואית קלה מסתדר בראש עם נפגע קל, שבדרך כלל אומר, פאקד. אני לא יודעת מה בדיוק הבעיה שלך, אבל אולי עדיף לשמור אותה לזמנים אחרים, אחרי היכרות רישמית מסויימת. כל זה תלוי כמובן במה היא אותה בעיה. ועכשיו לבוקסות של הטקסט החופשי. אחי, אתה מנסה יותר מידי. יותר מידי עד שזה הופך לפלצני משהו. עוד משהו - כשמבקשים ממך פרטים עליך, תן פרטים עליך, לא על זה שאתה תעשה "לה" שיאצו. תכתוב - מטפל ברייקי ושיאצו, אוהב לפנק וכו'. דבר על עצמך. לא על איך אתה תתנהג עם בחורה. פרטים על האחת - פחות טקסט, חביבי, זה כבר מפחיד לקרוא את זה. תמצות. ושוב - פחות פלצנות. וזהו... נראה לי. אה, עוד משהו - תבדוק גם למי אתה פונה. ותראה אם הן בחורות שהיית פונה אלהן ביום יום ואם הן היו נענות לחיזוריך.

smile2life

New member
לפחות לגבי הגובה

כמו שאמרת 172 הוא גובה מאוד סבבה אם אתה מכוון אל מישהי שלא אכפת לה מגובה או נמוכה יחסית, שלא משנה לה אם אתה 180 או 170. חוץ מזה שאיני מאמין בהסתר או ייפוי האמת. מאחר ואני מסוגל לשחק עם מילים לכאן או לכאן ולהתוות דרך רצויה, מעדיף אני להניח את כל הקלפים על השולחן מהתחלה - וזה אומר תמונה, גובה, בעיה בריאותית, לבוש וכד'.
על ההשקעה שלך בי, מג'נטה - ושאלה נוספת: האם הניק שלך הוא הצבע או הדמות מRHPS?

לגבי בעיה בריאותית קל

אני אישית סוכרתית (וכל החרטא שסביב זה) אבל לא מעידה על זה שום דבר בכרטיס שלי. זה גם חלק מהגישה שלי - שזה פשוט חלק מהחיים- אבל לא מתנה ולא משפיע עליהם מעבר למינימום. הפעם היחידה שזה אי פעם עולה, זה כשאני מציינת שאני התנדבתי לצבא- ולא גייסו אותי מלכתחילה.

Old Girl

New member
הי בדקתי את הכרטיס

קודם כל, אני יכולה לראות את התמונות שלך למרות שאני לא חברה באתר. אגיד לך מה דעתי על הכרטיס - אבל קח אותה בערבון מוגבל, כי מעולם לא הייתי מנויה באתר כזה ואין לי מושג מה כותבים האחרים. 1. הטקסט בסניפים "פרטים נוספים עלי" ו"פרטים נוספים על בת הזוג" הרגיש לי יומרני ומתאמץ. ברור לי לחלוטין שטקסט כזה יכול להיכתב על ידי אדם בלתי יומרני לחלוטין, אבל בקריאה ראשונית זה הרגיש לי כמו "יש לנו כאן אינטלקטואל, רוחני, בעל סגנון חיים אליטיסטי משהו, ואף אחד לא יוכל לפספס את זה". שוב - אין לי מושג מה האחרים כותבים, יכול להיות שלכולם באתרים יש משהו בסגנון, אבל אם לא אז תחשוב על זה. 2. אולי אני טועה, אבל נדמה לי שבאתרי היכרויות האנשים מתעקשים לקבל הרבה יותר פרטים "טכניים" ממה שאתה מספק. אתרי היכרויות הם סוג של סופרמרקט, רוצים לראות את כולם על המדפים עם ערכים תזונתיים ורכיבים מפורטים. זה סוג של פיצוי על אי היכולת לבדוק האם יש כימיה טובה. ואצלך, אין מספיק פרטים טכניים לדעתי. לא ברור מה ההשכלה שלך (למרות שברור שאתה משכיל מאוד), לא ברור מה התפקיד שלך בעבודה (אלא רק תחום), לא ברור האם אתה גר לבד, לא ברור עד כמה אתה רחוק מתל אביב, ואם רחוק - אז האם אתה נייד. מההתרשמות שלי מסיפורי האנשים בפורומים, את הפרטים האלה כולם רוצים לדעת על ההתחלה. 3. לדעתי, התמונות שלך מאוד לא מחמיאות לך. תראה, אם אתה תמיד מתלבש כך (אני רואה כאן שלוש תמונות עם חולצות דומות) אז זה מה שיש, אבל לדעתי אתה יכול להיראות בתמונה הרבה יותר טוב אם תקפיד על סגנון שמתאים לך יותר. גבר מלא ועם קרחת צריך לדעתי לבוש אלגנטי יותר. מראה כמו שלך משדר בגרות, סולידיות. חולצת טי שורט רחבה נראית עליך מרושלת. אם היית לובש בגדים שאתה לובש לפגישת עבודה חשובה, היית יכול לשדר בגרות וזה היה מחמיא לך. חולצת טריקו זה "סטייל" בשביל חיילים משוחררים ומושבניקים צעירים מאוד, בשביל כל השאר זה סוג של "לא התאמצי". תראה אני עצמי תמיד הולכת עם ג'ינסים וחולצות שקניתי ב - MBK בלי למדוד, אבל אם הייתי רוצה תמונה לאתר היכרויות - הייתי שמה משהו "שיווקי" יותר.

smile2life

New member
תודה - זו ביקורת עיניינית

תמונות, לבוש, תוכן. עדיין חושב ובטוח שהכתובה מייצג אותי בצורה מאוד לא יומרנית -

באז באז

New member
אני רק מקווה שאתה פונה

ולא מחכה שיפנו אליך. פמיניזים לא באמת קיים באתרי הכרויות. או קיים בקושי.

השאלה המתבקשת

היא כמובן- למי אתה פונה? כי אם אתה מאלו שפונים לי (ואתה לא, אנחנו באתרים אחרים לגמרי) למרות שכתוב לי במפורשות בכרטיס- NO 30 AND UP - אז צריך לבחון את המצב. תנסה גם להתאים את הכרטיסים. אני שולחת הודעות כל הזמן- אבל רק לאנשים שבמפורש לא כתוב להם בכרטיס "מחפשים כוסית/דוגמנית על/מלכת יופי". כי זו המציאות וזה מה שהם מחפשים- וזה לגיטמי. אין לי כוח ללכת ראש בקיר.

Old Girl

New member
יכול להיות

אני במקומך הייתי מתחילה מהחלפת תמונה בתמונה מחמיאה מאוד שצולמה למטרה זו, ואחר כך הייתי מוסיפה פרטים מאוד טכניים שמייצגים אותך באור חיובי. אני רואה (ממה שאני קוראת בפורומים, ויוצא לי לקרוא על זה הרבה) שהאנשים באתרי היכרויות עוברים קודם כל על פרטים טכניים. רק אחרי סינון ראשוני נכנסים לעומק של הכתיבה. ועוד נקודה - אין לי מושג לאילו בחורות אתה פונה. אולי אתה פונה לבחורות לא נכונות, למשל צעירות מדי או כל סוג אחר של בחורות שאתה לא קהל היעד שלהן.

למעלה