מאחר וכלו כל הקיצין החלטתי להתייעץ

smile2life

New member
בהחלט לא לצעירות

ילדות מתחת לגיל 30 ואני כבר לא מדברים באותה שפה. תודה על הביקורות שלך

נחמד... קצת ארוך מדי...

אפשר לתמצת ולקצר... בקיצור, לערוך... רק לא הבנתי למה אתה מבטיח מסע מטורף וכו', ואז מציע לפתור יחד תשחצים... אבל נו, כל אחד והטירוף שלו...

כן, תראה...

גם אהוד בנאי מבטיח לאשתו בשיר ההוא יום בלתי נשכח, ואז הוא לוקח אותה לטיול בשכונה... אישית, הייתי מתגרש ממנו על דבר כזה... ושוב, כל אחד והטירוף שלו...

זה לא משנה איזו שכונה...

פשוט שטיול בשכונה זה משו שעושים עם הכלב בדר"כ... גם אם אתה גר בשכונה בוונציה...

אני רוצה להיות כנה להחליא איתך,

אני חושבת שהכרטיס שלך הוא סטנדרטי לאתרי היכרויות, התמונה אמנם אינה מושקעת וחבל..אך זה אתה פשוט מבחוץ ויחודי מבפנים..המלצה רק אם אתה במודע נראה במציאות הרבה יותר טוב אז באמת רצוי להחליף לתמונה יותר מושקעת וחיננית. וכמו ש Old Girl כתבה לך, תלוי לאיזה קהל יעד אתה פונה. יש כאלה נשים/גברים שהמלל בכרטיס ממש לא מעניין אותם, הם ישר הולכים על הויזואליות.וכל השאר יבוא בהמשך. ואם אתה מקבל רק דחיות סביר להניח שאתה לא לטעמם של הנשים שאתה פונה אליהם, יש עוד אלפים כמוך..גם נשים. ולכן אל תתרגש. נסה ונסה עד שזה יצליח. בהצלחה

smile2life

New member
תודה פרי

כנות לעולם לא מחליאה. למיטב הבנתי תמונה אמורה לשקף איך שאני נראה - ולצערי איני נראה כ"כ טוב במציאות, לכן ההשקעה היא במלל. תודה על הטרחה ואני פונה אל מגוון ארחב של נשים בטווח גילאים רחב, אך לצערי ההתעלמות ומחיקת הפניות עולה על דחיה מנומקת - היה יותר קל לו מישהי שגוחה אותך תתן הסבר מניח את הדעת ולא תתעלם. מנסה שלא להתרגש ולשמור על פאסון אבל מתחיל להיות לחוץ על אהבה וזוגיות וחבל.... מכיוון כשכשלחוצים לא משיגים את המטרה.

magenta73

New member
איזו דחייה מנומקת אתה רוצה?

אתה לא הטעם שלי?... מה זה יעזור לך בדיוק?... תשן יותר טוב בלילה בגלל זה?... הרי מדובר כאן על היכרות הכי שיטחית שיכולה להיות.ומכאן הדחייה הכי שיטחית שיכולה להיות. וזהו. לא זה לא וזהו.

האמת, אף אחד/ת צריכים לתת לך הסברים.

זה פשוט לא נראה ולא מתאים וזהו! זה כל כך ברור. אם יענו לך על כל שאלה מדוע ולמה..יגררו איתך לשיחה שעלולה לפגוע בך או ליצור ויכוח. וזה מתיש, מעייף, ומיותר..אז חבל"ז ותפסיק להלחץ..זה פתאטי. בהצלחה

smile2life

New member
פרי תארי לעצמך סיטואציה כזו

שנים את מנויה באתרי היכרויות במטרה להכיר ולצאת, שנים את פונה אל גברים וכולם לא מחזירים לך תשובות חיוביות, שנים את מנסה לנחש היכן את טועה ולא מצליחנ, מכיוון שאין לך אינדקיציה. נכון שהן לא חייבות לי הסבר - מאחר ואני בסה"כ עוד חלון בשבילן ותו לא - אך אני מאוד מעוניין להשתנות ומעוניין להבין למה מגיעות דחיות, אולי זו קארמה רעה ואז אין לי מה לעשות, אך מה אם המדובר במשהו שכן יש לי שליטה עליו? לא חבל להפסיד אפשרות להשתנות בגלל שעקרונית נשים לא חייבות דין וחשבון על דחיות? אני לא מבקש הרבה ואפילו לא מציין את זה בכרטיס. לדוגמא - אם בטעות במקרה, תפנה אליי בחורה בהחלט נראית סבבה אבל מהכרטיס שלה אבין כי היא בחורה טיפשה אדחה אותה ואנמק. נכון לא יהיה לי דייט שיכול להגמר במיטה או להוביל למע' יחסים אבל לא ביזבזתי את זמני עם מישהי שאשתעמם איתה. הנשים אליה אני פונה אינן בלייניות ואינן קלאבריות. אלו נשות קריירה עם מינימום מקצוע ביד, לא נערות מתלהבות ולא ילדות שרק סיימו צבא או רק חזרו מטיול בזרח - אני פונה אל נשים שמצאו עצמן בחיים ואולי מחפשות עוד תוסף נחמד אליהן. דרך אגב התחלתי לשנות את הכרטיס שלי והתחלתי בתיאור העצמי כל השאר כרגע אני משאיר כמו שהוא מאחר ומאמין אני בשקיפות מלאה ככל הניתן.

smile2life

New member
|תודה לכל אלו שטרחו, קראו, ניתוח וענו ../images/Emo140.gif

לפי אורך המחרוזת כנראה שיש עיניין בנושא הזה. נראה לי שאאמץ את הפורום ואשאר בו

אישון36

New member
בוא ננסה

כרטיס חליפי. תמונה של פעילות, אתה מדבר על טיולים, תמונה בטיול. השכלה : גבוהה. אלא אם הבעיה הרפואית בולטת מיד - להוריד את הבעיה. תחביבים: טיולים בחייק הטבע, אוכל, מודעות עצמית, ספורט (טיולי שטח זה לא ספורט), מוזיקה ובכלל לשנות שיגרה. סוגי מוזיקה האהובים עלי: אוהב הכול והעיקר שמשהו מתנגן. פרטים נוספים עלי: אוהב לחיות, יודע לחיות אוהב לטייל ולראות מקומות חדשים, אוהב אתגרים ובכלל אוהב (יש לך יותר מידי שנאה ומוות בכרטיס). מתעסק במודעות עצמית וחינוך, ובכלל עם חיים טובים שמקווה שבואך אפילו ישפר אותם. פרטים על בת הזוג: רוחנית, בעלת מודעות עצמית שיודעת לחוש, להרגיש ולרצות. ממנהר סורי. אישון. מנסה.

יותר מדי סימני קריאה!!!!

המתכונת של הכרטיס ברורה לכל אחד שגולש באתרי הכרויות רוב הפרטים הרי ממילא אי אפשר לשנות אם לא רוצים לשקר, באתרי הכרויות ישראלים מה לעשות כשאין תמונה של דוגמן תקבל רק דחיות מהבחורות הישראליות אל תדאג הן לא באמת קוראות מה שכתוב לך בכרטיס ככה שלא משנה בכלל מה שתשים שם, אם התמונה שלך לא יוצאת טוב - אכלת אותה, אם אין לך תמונה אז בכלל אכלת אותה, מבחינתי בכמה קטגוריות (על קצה הלשון) דווקא יצא לך משהו ממש טוב אבל שבדר'כ לא רצוי לרשום באתרי הכרויות - הרובוטריקים נראה לי מרתיע פוטנציאליות

rigoletto111

New member
"את המבקשת למדוט יחד..."

שמע, יכול להיות שתמצא זוגיות עם אחת שלא מודטת, לא ביחד ולא לבד... כבר החלטת מה תעשו? באותה לוגיקה אתה יכול להציע לה בכרטיס מין אוראלי

smile2life

New member
אחלה רעיון נראה לי אוסיף את הקטע הזה

אם ארצה לשרוף את עצמי סופית. אבל בהחלט לא שולל על הסף

למעלה