מאחר וראיתי תלונות על ריבוי הודעות

AVI0012

New member
הבוגדניות.

מדוע בחורות בוגדות מה הגורם לזה האם זה ביגלל שהיתקלקל משהו בקשר או מישום שהם מיתפתות לעצעות מענינות יותר ?

AVI0012

New member
השוואות בין בחור לבחור

מה אתן אומרות ? בחורה שהיה לה ניסיון עם כל מיני בנים כאשר היא נימצאת עם בן זוג האם היא עושה השוואות עם האחרים ואז הוא בבעיה של מירוץ ההוכחה שהוא יותר טוב מהם ? או שבחורה מיסתכלת רק על הבחור שלה עכשו אך שהוא

AVI0012

New member
פותחת רגליים

מה אתן אומרות ? בחורה שבפגישה ריאשונה שהבחור הגיע איתה ליחסי מין מלאים מה זה אומר ? שהיא באמת אהבה את הבחור שלה ומוכנה לתת לו הכל גם שיראה את גופה כדי להראות לו את אהבתה אליו גם בקטע אינטימי או שאפשר לומר עליה שהיא בחורה זולה וקלה והיא מסוגלת לישכב עם כל אחד כי היא בעצם נהנת מיזה

לדעתי

אם הקשר בין בני הזוג טוב, בכל התחומים והאישה מאושרת היא לא תבגוד, גם אם היא תתקל בהצעה שקשה לסרב לה, כי היא תדע שיש לה הרבה מה להפסיד

כמה פעמים היא פותחת רגליים?

בעדינות עם ההודעות! ולשאלתך - מה זה אומר שהיא שוכבת עם מישהו? בערך מה שזה אומר אם היא מתנשקת איתו בפגישה ראשונה מתחבקת איתו אצל כל בחורה זה שונה!!! כל השאלות שאתה שואל פה הן נורא כלליות אתה פשוט לא הפנמת את העובדה שכל בחורה אוהבת דברים אחרים, עושה דברים אחרים, מרגישה דברים אחרים לך חפש בחורה ותחזור עם שאלות רלוונטיות בהצלחה

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif באמת תמצא כבר מישהי במקום

להציף כל פורום אפשרי בשאלות מיותרות.

LCA

New member
זה אומר

שהיא נדלקה על הבחור, שהיא בחורה שיודעת מה היא רוצה ואיך להשיג את זה. אבל בשביל אנשים מהצד שרואים את זה היא יוצאת זולה, שרמוטה, קלה להשגה ותלך עם כל אחד.. אבל כל בחורה שונה. למשל אני, למרות כמה שאני ארצה את הבחור, אני לא חושבת שאלך איתו עד הסוף בפגישה הראשונה, ארצה שהוא יתבשל קצת, יראה שאני לא קלה להשגה...

לא מדוייק.

תלוי באיזו חברה את ותלוי מי את. יש בחורות שמזיינים ויש בחורות שמזיינות... [ואין לי כוח לדקדוק ולקטנוניות שסקס זה פועל בזוג וצריך לומר 'להזדיין'. תוותרו לי קצת ותבינו את הרעיון הכללי]

ebony

New member
דייייייייייייייייי

הצפת את הפורום בהודעות טיפשיות תפסיק עם זה תן לאחרים גם לעלות נושאים.....

אני אגיד לך מה....../images/Emo41.gif

כשיש חבר אז אולי אבל נראה לי שאנחנו נעשה השוואה לרק בינו לבין אקס מיתולוגי... זו דעתי לפחות!

דנטל

New member
שאלה ממש מטומטמת

מה פתאם שהיא כבר תאהב אותו בפגישה הראשונה?

dcohen

New member
אבל מצינו

שהיו זוגות שהקשר שלהם היה מדהים והבחורה בגדה ואמרה זה חד פעמי או שהוא לא אמור לדעת

למעלה