מאחר וראיתי תלונות על ריבוי הודעות

לא מדוייק בכלל.

אם נקח בחשבון רק את השנה האחרונה - היה לי לפני שנה מותק של בחור, לא בגדתי בו, הלכתי לגשש בשדות זרים. יום אחרי, סיפרתי לו שאני מוצאת עניין בגבר אחר ואני רוצה הפסקה. הוא קיבל את זה כבגידה ונפגע. כן, הרגשתי רע אבל לא יודעת אם זה מעצם המעשה או מההבנה שמעכשיו הוא יסתכל עליי בעיניים נזהרות.. אחריו, יצאתי עם אחד שבגדנו אחד בשני במשך שלושה חודשים [לי זה התגלה בסוף, לו, אין לי מושג אם זה התגלה], ולא שהסתרתי ממנו, פשוט לא הרגשתי אליו טיפת מחוייבת בכדי להרגיש רע עם ה'שקר'. ומאז, יצאתי עם מלאי של דפוקים ורק לאחרונה הבנתי למה אני יוצאת עם דפוקים - אני בחורה דפוקה לעת מצוא בעצמי [מדהימה, אבל דפוקה] ואני יוצאת עם הדפוקים בשביל המצפון שלי. הרי אם אני אפגע בדפוק, שגם הוא וודאי יבגוד בי בלי רגשי אשמה, המצפון שלי יהיה שקט שכן אף אחד לא פוגע באף אחת והכל מתנל על הצד הטוב ביותר. כן, שנים של טיפול לא הועילו.

ועוד.

בגלל זה הגברים שאני יוצאת איתם לא נדפקים לאחרות, כי יוצאת עם חברה שכבר דפקו אותם. וכשאני יוצאת עם בחורים מקסימים, מה שקורה עכשיו, אני משתדלת שלא לעשות את זה [לא לבגוד]. לא מתוך מחוייבות כלפיהם, אלא מתוך חמלה [קורה לי לפעמים]. אני לא אאשים את האהבה כי אני דיי אחראית לעצמי, ואין דבר כזה להיות 'רגיל' לבגוד. אם זו האהבה, אני מאמינה שסדרי עולם שלי ישתנו.

למעלה