נופ, כפר-סבא. ותודה. ^^
H Hey Kid New member 5/10/06 #59 חהחה אני מהוד השרון! והוד השרון זה שליטעע!!!!!!111111%^$&*^%*%$# אכן. אכן. DD: אני אוהבת את הקניון שלכם תמיד יש בו בנים יפים P:
חהחה אני מהוד השרון! והוד השרון זה שליטעע!!!!!!111111%^$&*^%*%$# אכן. אכן. DD: אני אוהבת את הקניון שלכם תמיד יש בו בנים יפים P:
H Hey Kid New member 5/10/06 #67 חחחחחחחחח(( דווקא הייתי בכפ"ס לפני כמה זמן ראיתי סרט והיה שם איזה כוסון אחד333> אלוהים הייתי עושה לו כמה טובותDDD: אבל אז הוא נעלם וול, את הולכת לספיר? [המקום הזה ליד הקניון] אם כן נראה אותך מחר :]]
חחחחחחחחח(( דווקא הייתי בכפ"ס לפני כמה זמן ראיתי סרט והיה שם איזה כוסון אחד333> אלוהים הייתי עושה לו כמה טובותDDD: אבל אז הוא נעלם וול, את הולכת לספיר? [המקום הזה ליד הקניון] אם כן נראה אותך מחר :]]
O oshriti123 New member 5/10/06 #33 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif בטוחה שתהני:]] [האריכזהמושלםאלוהים. |ריר|]
H hooba New member 5/10/06 #36 ברוכה....!!..../images/Emo46.gif היי.. נועה.. 16 באר שבע.... עכשיו אני לא הנועה היחידה בפורום!!!!
J JuSt My LuCk New member 5/10/06 #48 ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif אני עדי אני בת 14 ואני חולה על דני!! |מאהוב|
0 0 דיש 0 New member 6/10/06 #68 היי נועה ../images/Emo9.gif אני עדי, עוד מעט בת 14 מהוד השרון ברוכה הבאה אם בא לך- [email protected] ועוד משו - בראשון הזה יש מפגש פורום [8.10] תראי למטה בשרשור- למרות שאת חדשה שווה לך לבוא ולהכיר את הבנות כאן
היי נועה ../images/Emo9.gif אני עדי, עוד מעט בת 14 מהוד השרון ברוכה הבאה אם בא לך- [email protected] ועוד משו - בראשון הזה יש מפגש פורום [8.10] תראי למטה בשרשור- למרות שאת חדשה שווה לך לבוא ולהכיר את הבנות כאן
H hooba New member 6/10/06 #69 חהחהחהחה..אויי גאד!! אני לא רגילה לראות אותך רושמת נועה... ולא מתכוונת אליי!! חיחיחיחי
א אנשים אפורים New member 4/10/06 #23 ../images/Emo207.gif../images/Emo55.gif פורום למקפליי *_______* חדשה[: ספיר.