הו גאש מזכיר לי את ארצ'י....... וזה לא בא לי טוב בהקשר לתמונה הזאת חחחח
I InbarKiii New member 7/9/09 #29 הו גאש מזכיר לי את ארצ'י....... וזה לא בא לי טוב בהקשר לתמונה הזאת חחחח
I InbarKiii New member 7/9/09 #34 חחח אבל העלו ממש מזמן ואינלי כוח לחפש [לאלא שמרתי את זה ] אבל ניראלי שהעלו את זה לפה.. אדם על הספה עם קריס בראד ודרייק..
חחח אבל העלו ממש מזמן ואינלי כוח לחפש [לאלא שמרתי את זה ] אבל ניראלי שהעלו את זה לפה.. אדם על הספה עם קריס בראד ודרייק..
N nini18 New member 7/9/09 #38 אההה נכון, אבל סליחה!!!!! זה ממש לא משתווה. הם היו אצבעונים, הוא בטח בקושי הרגיש ואם כן אז רק דיגדוג לא שווה.
אההה נכון, אבל סליחה!!!!! זה ממש לא משתווה. הם היו אצבעונים, הוא בטח בקושי הרגיש ואם כן אז רק דיגדוג לא שווה.
M mokasosex New member 7/9/09 #17 לגמרי, אני מוכנה למכור לו את נשמתי ../images/Emo3.gif בשביל לגעעעעת בו .
N nini18 New member 7/9/09 #22 חחחחח אבל כל עוד את בת 14 אז רק במקומות המותרים ידיים ופנים מכל השאר להתרחק.
M mokasosex New member 7/9/09 #24 אני מבקשת בנובמבר 15 XD וטוב אמא :X חוץמזה לפנטז מותר לי על כל המקומות , טוב ?
N nini18 New member 7/9/09 #25 גם לא! ועד שתגיעי ל15 יש זמן. אז אולי אני ירשה לך גם צוואר, אבל רק אולי, לא מבטיחה.