הקטע הוא שלקראת כיתה ז´ כולם נכנסים אליו ילדים מפגרים עם נטיות של ערסים ובסוף ט´ יוצאים פריקים הומואים (כל פעם שאני עובר בתחנה המרכזית אני רואה לפחות 4 רעותניקים הומואים עם חולצות של קורן)... טוב נו בעצם עדיף 160 CHILDREN OF THE KORN על 160 ערסים... וסיימתי לפני שנתיים או משהו כזה...
ככה זה בכל מקום... קח לדוגמא את עירוני ג´... בכתות ז-ט (וטיפה י) יש 95% ערסים ופרחות וונאביז... (אין אמיתיים גם ככה) בסוף אלה שנשארים לי"א-י"ב הם בעיקר הפריקים והערסים וונאביז שטיפה נוסף להם איי קיו... ומה רע בדיוק בקורן? + איזה מוזיקה אתה אוהב?
האהא! המבטא הרומני חרוץ בראשי סיפור מהנה על חבר שלי שפעם היה קצת רחוק משאר הכיתה בשיעור והמורה אמר לו בוווא בריייצה רק שהמבטא הרומני שלו גרם לחבר השמנמנון שלי לשמוע את זה "בוא ביצה" הילד נעלב as he came to join the others. ולמה תמיד היתה שנאה לילדי "מגינים" ? כאילו אנחנו שני עמים שונים המתחרים על מי יותר טוב
אני ממש לא מבין למה זה ככה, הרי ברור מאליו בלי צורך להוכיח שארלוזורוב היו יותר טובים
אני אפילו זוכרת את ההמנון של הבית- ספר עד היום. בוא ביצה חחח אהבתי. נזכרתי איך הוא היה יורד על תלמידים. מעניין אם הוא עדיין עושה את זה. הוא עדיין מלמד שם בכלל? אני תמיד הייתי שוכחת להביא את החולצה הצהובה המזעזעת הזאת וכל פעם הוא היה יורד עליי בגלל זה. אוי סרג´ו... איש נחמד אין ספק...חחח
את בית הספר כפר-גלים לקום בבוקר,לחכות להסעה של ביצפר,להגיע לביצפר לאחר נסיעה של כ-10 דקות,רבע שעה,להניח את רגליי בבית הספר ולהתעורר לריח הנפלא של הרפת. מה לעשות?! זה אחד הדברים שמייחד את בית הספר כפר גלים היותו בית ספר מקצועי חקלאי. ואני גאה להגיד שזאת השנה השביעית שלי בבית הספר ואני הולכת לצאת משם עם תואר הנדסאית תעשייה וניהול!!