מאיזה חיה התפתחו הקופים?

המדע לא יודע איך התא הראשון נוצר

הנה קטע מהסיכום " "כיצד, אם כן, התהוו החיים על פני האדמה? מתברר כי שאלה זו עדיין מחכה למענה. עדיין איננו יודעים כיצד יכולים תהליכים חומריים להוביל ליצירת מכלול אורגני, שמרכיביו תלויים אלה באלה הדדית לצורך קיומם ופעילותם. אם נשווה את התא החי, ולו הפשוט ביותר, לקשת שאבניה תומכות זו בזו - השוואה שעשה קיירנס-סמית, נוכל לומר כי אנו מחפשים את הפיגום שעל גביו נבנתה הקשת. במהלך ההיסטוריה עוררה שאלת היווצרות החיים עניין רב. אולם לא נתפסה כתעלומה; דווקא כשהידע המדעי התפתח, בעיקר במהלך המאה ה-19, עטתה שאלת מוצא החיים צעיף של מסתורין. רק בעשורים האחרונים הפך המסתורין לשאלה מדעית הניתנת לבדיקה ניסויית, והיא אמנם נחקרת באופן נמרץ." -------- קטע הסיכום נלקח מהמאמר : (נדמה לי הקישור השלישי) "שם המאמר: כיצד התהוו החיים? מחבר המאמר: איריס פריי נושא המאמר: כיצד החלה האבולוציה וכיצד הפך חומר דומם לחומר חי? מילות מפתח: אבולוציה מתוך: גלילאו - המגזין הישראלי למדע ולאקולוגיה גליון 11, יולי.אוגוסט 1995." למדע אין תשובה(סליחה מענה) איך התא החי הראשון נוצר

אֶחָד

New member
כיוון שאתה מקבל תורת ההתפתחות

אבל מנסה לעורר אצלי מחשבות בנוגע למוצא החיים, דייני.

אֶחָד

New member
אתה מצטט מאמר המקבל

ומשתמש בו כאסמכתא. כלומר - שהינך סומך על הנאמר בו.

אֶחָד

New member
אם כך אינך מקבל שמוצא המינים הינו

אחד. לפיכך מה הטעם שמצאת לך לתהות על מוצא המקור שאינו ידוע כאשר אינך מקבל את טענת קיומו?

מי אמר שלא קיבלתי?

ומה הקשר בין שאני חושב למה שהראתי?, אני התייחסתי לקישור שמקודם מישהו פה הביא, והצגתי את הסיכום, וזה לא משנה מה אני חושב\מקבל! נ.ב. דרך אגב אתה יודע איך התפתח ה-DNA?

אֶחָד

New member
הלינקים ששלחת אומרים שלא קיבלת.

איני יודע איך נוצר הDNA הראשון. אשמח אם אתה יודע ... אולי תפסיק לדבר בחידות אם כך, כיצד לדעתך התפתחו המינים?

לא ידעתי שלינקים מדברים בשמי

אני גם לא יודע איך הוא נוצר אבל הבגיון אומר שמאחורי דבר כל כך מורכב יש מתכנן

עכשיו שאלת אותי

כרגע אני לא ממש מקבל את האבולוציה ואני נוטה יותר לטענות המאמרים שהבאתי לך מקודם, ולפי דעתי הדברים מאוד מורכבים וההגיון הפשוט אומר שיש מאחוריהם מתכנן.

אֶחָד

New member
האם יש טעם לזה שאתה מתפלמס על

מוצא החיים הדארויניסטי כאשר אינך מקבל את התיאוריה? אני לא הצלחתי להבין במאמרים שלך כיצד התפתחו המינים, אולי תוכל להסביר?

כן אני מעמיד אנשים את לויכוח

ברור שיש טעם, כדי שאנשים שמאמינים בתאורייה ידעו שהם טועים או שאני יגלה שאני טעיתי ושכמותי, הנקודה שבמאמרים שהם מראים טענות נגד האבולוציה ולא כיצד התפתחו המינים-ובגלל זה בכלל לא מתייחס לזה.

אֶחָד

New member
ובגלל זה אני שואל את כבודו שוב:

כיצד לדעתך/לדעתם התפתחו המינים?

למעלה