מאיזה חיה התפתחו הקופים?

דעתי לא עומד פה על הפרק

אבל האפשרות שאני נוטה לקבלה היא בכך שיש תיכנון מאחורי הדברים המורכבים ומתכנן(למשל תתאר לך תוכנת מחשב ,היא אפשר סתם לזרוק לשם אפסים ואחדים ותצמח תוכנה צריך מתכנת שיעשה זאת, ומה גם שזה רק דוגמה קטנה והדברים מורכבים הרבה יותר) ,אבל זו דעתי בלבד. כרגע בכל אופן לא נראה לי שהתפתחות המינים של האבולוציה נכונה השאלה עכשיו היא האם תאוריית האבולוציה נכונה.

אֶחָד

New member
למה לא עומדת על הפרק?

הרי אני מבקש חזור ובקש את דעתך. שיש תכנון לדעתך כבר הבנתי, אבל איך לשיטתך בעזרת התכנון התפתחו/תוכננו המינים?

האם האבולוציה נכונה?!<-זה הנושא

האם האבולוציה נכונה?!<-זה הנושא נ.ב. אבל אם אתה רוצה את דעתי off the record ,אז הנה- ע"י כוח שמסוגל לזה, ודעתי עדיין בשלבי גיבוש ופתוחים להארות, קח שזה סיבה נוספת למה היא לא על הפרק.

אֶחָד

New member
כלומר שעדיין אינך יודע?

וגם איך נוצר ה DNA אני מניח שאינך יודע?

כלומר שזה בכלל לא הנושא כרגע

כלומר שזה בכלל לא הנושא כרגע ,מה אני יודע ומה לא, לגבי הDNA זה מה שרציתי לשאול מבחינת האבולוציה איך הוא התפתח? אז מה דעתך בעניין שהעלתי? נ.ב. חוץ מזה כבר אמרתי לך את דעתי פחות או יותר, ולא אמרתי שאני לא יודע בכלל! וגם אמרתי שזה off the record.

אֶחָד

New member
אני מאוכזב,

לפי הסגנון שבו העלת את השאלות חשבתי שיש בידך תשובות. כבר זמן מה אני מנסה להבין לאשורו את מהות תיאורית הבריאתנות אבל נראה שכל התיאוריה מסתכמת בהתקפות על תיאורית האבולוציה, מבלי שיוצג שמץ של תובנה חדשה או סדר התפתחות חדש או גילוי כלשהו. (חוץ מזה ש"חייב" להיות מסדר)

חמוד תקשיב זה לא היה הנושא

קודם כל זה לא סתם "התקפות" על תאוריית האבולוציה עקב תאוריות אחרות אלא שלילת האבולוציה לכשעצמה בגלל אותם טענות, לא תמיד חייב להיות מוצג משהו חדש כדי להראות שמשהו אחר לא נכון. ואם אתה רוצה להבין תאוריית הבריאתנות אז זה לא הפורום הנכון אני מאמין שיש פורומים אחרים שעוסקים בתובנות חדשות וגילויים שונים אלטרנטיבים לאבולוצייה. יותר חשוב קודם כל לדעת את הבעיות שבתאוריית האבולוצייה, אם יש בכלל. ולדעתי יש.

אֶחָד

New member
אתה חמוד, בוודאי שזה הנושא

זהו הנושא שאני מעלה. וזו הבריאתנות שמציגה את עצמה כתיאוריה לא אני. ונראה לי שכל הפורום ישמח לשמעה (סוף סוף). בקשר לאבולוציה: הרי כבר אמרתי שאין בעיני תיאוריה מבוססת למוצא החיים, אתה מנסה לשלול דבר שאינו קיים ... ומכיוון שהתיאוריה הדארויניסטית אינה מתיימרת לבאר את מוצא החיים ואף מצהירה על כך במפורש ה"נקודה למחשבה" שהעלית חסרת פשר. מחד - אתה מנסה לרמוז לנו שמכיון שאין אנו יודעים להסביר כיצד נוצר התא הראשון וכיצד נוצר הDNA הראשון עלינו לנטוש את שאר ידיעותנו בתיאוריה מבוססת היטב. לאמור שחוסר ידיעת הפרט הינו נימוק לנטישת הכלל. מאידך - אתה מצדד בתיאוריה שאין בה שום בשר - למעט האמירה "נברא" ו"חייב להיות יוצר" וכיוצא בזה, בתוספת ערפילים כבדים. אפס, כאן לא מפריע לך כלל שאינך יודע (ואפילו משער) מאום - לא בעניין מוצא החיים, ולא בעניין מוצא המינים, ולא שום כלום!

חמוד, אבל זה לא הנושא שלי

אם זה הנושא שאתה מעלה אז זה בסדר,הנושא המקורי שלי זה המדע נגד תאוריית האבולוצייה. אם אמרת שהאבולוציה מתעלמת ממוצא החיים ,ממש לא ידעתי זאת, חשבתי שהיא מתיימרת להראות את כל שלבי ההתפתחות. אז כנראה שהנקודה למחשבה שהעלתי באמת לא קשורה. לא ניסיתי לרמוז כלום על התא הראשון או הDNA -פשוט לא ידעתי שהאבולוציה\התאוריה הדארוניסטית אינה מתיימרת לדעת זאת. לגבי הדעה שלי אתה מעוות אותה,וכבר הסברתי לך לגביה. וכבר אמרתי לך קודם שהתאוריה לכשעצמה יש בה בעיות בלי שום קשר לתאוריות אחרות. כל הכוונתי פה זה לראות אם טעיתי כשחשבתי שהמאמרים שהבאתי צודקים או שאתם טועים ותאוריית האבולוציה לא נכונה כלל. אני גם אשמח לברר זאת פה בפורום. וגם אתה צריך לשמוח על כך. לא יקרה כלום אם אחד מאיתנו יטעה, או שאתה מעדיף אולי לחיות בטעות?! אם כן אז תגיד ונפסיק את הדיון.

אופס,טעות בכותרת מעייפות

כן אני מעמיד אנשים את לויכוח=כן אני מעמיד את זה לאנשים לצורך ויכוח

שאלה טובה

כי לפי מה שהבנתי הרבה זנים נכחדו או בגלל אירועי 5 ההכחדות ההמוניות וגם חלקם הוכחדו לחלוטין בגלל תחרות או גורמים אחרים.

למעלה