צמחונית וחלב - שאלות ותשובות ?
הרשי נא לי לשאלך את סיבת היותך צמחונית - אם מותר לי ואם לא תרצי לענות - גם בסדר. ו-מדוע את בדיאטה ? = כנ"ל - אינך חייבת להשיב לי. לגבי מקור לסידן - תמצאי גם בקינמון, בשקדים, בכרוב וירקות עליים, אצות ים, סויה ועוד....... כמובן, טחינה משומשום = שהוזכרה כאן עבורך = היא בוודאי מקור נפלא לסידן. ואם את רוצה שגופך יספוג את הסידן ? - דעי-נא שישנם מזונות שמונעים את ספיגתו, כמו למשל - סוכר לבן, קפאין, שוקולד, אלכוהול. הם גם מדללים את רמת הסידן הקיימת בגוף. ובאשר לשומן - הגוף אינו יכול להתקיים, הרי, בלי שומן - ומקור שהוא מן הצומח - נמלא ומומלץ. הגוף שלנו אינו מכונה-רובוט. במכונית - מכניסים דלק למיכל אחד, שמן למיכל אחר, מים למיכל שלישי וכו' - והמכונה נוצרה הרבה יותר פשוט מגופנו - ו"יודעת" להשתמש באותם חומרים. וכאשר נתניע אותה - תיסע, באופו כללי מאוד, כדוגמה. ישנם יחסי-גומלין רבים בין חומרי-הבניה להתחדשות גופנו. אבל, יש גם לקחת בחשבון - כשאת רוצה להיות בריאה יותר, היות ואת בדיאטה, זה הגיוני - שמצב רגשי-נפשי-רוחני-שכלי-התנהגותי-תנועתי-נשימתי = כל אלה גם משפיעים - פרט לסידן מהחלב.... ומה עם השמחה שבלב ? דברי אלה באים עבורך כחומר למחשבה. בהיותי באה מאורח-חיים טבעי מלידה - ואני במחצית שנות חיי היום - ועוסקת בריפוי טבעי - הספקתי ללמוד משהו בחיי. מאחלת לך בריאות איתנה בקלות ובשמחה, ליל מנוחה וחלומות נפלאים, שלומית