משתנה לרוב מהראש אבל לפעמים הבטן או הלב משתלטים על הראש ...
P puma141 New member 14/1/15 #7 חחחחחח טוב תן לי לחשוב על זה....... *אחלה מקצב ותנועה* מה עם אינטואיציה? יש לך או פחות? או שהמושג הזה לא מדבר אליך בכלל....
חחחחחח טוב תן לי לחשוב על זה....... *אחלה מקצב ותנועה* מה עם אינטואיציה? יש לך או פחות? או שהמושג הזה לא מדבר אליך בכלל....
P puma141 New member 15/1/15 #24 איזה? אני? אני מסונכרנת...לא יודעת להגיד. אבל מה שכן-אני סומכת על האינטואיציה שלי ב...........89 אחוז.. והיא כמעט אף פעם לא בגדה בי
איזה? אני? אני מסונכרנת...לא יודעת להגיד. אבל מה שכן-אני סומכת על האינטואיציה שלי ב...........89 אחוז.. והיא כמעט אף פעם לא בגדה בי
P puma141 New member 15/1/15 #29 חוץ מזה ה-11 זה לחשוב מהראש.... משם הדימיון? כאילו כל מה שבא מהראש-דימיון?
P puma141 New member 15/1/15 #38 חחח הפעם אתה צודק לגמרי! כי אני אהיה חייבת לאכול כל מה שיש-וגם אז אני כמעט משוכנעת שזה לא יעזור....
P puma141 New member 15/1/15 #39 מה שלא יהיה- אם נחזור לעניינינו, אתה חסר אינטואיציה-לחלוטין לדעתי..... *רושם ראשוני, קבל הסתייגות מזערית*
מה שלא יהיה- אם נחזור לעניינינו, אתה חסר אינטואיציה-לחלוטין לדעתי..... *רושם ראשוני, קבל הסתייגות מזערית*
P puma141 New member 15/1/15 #42 מה לעשות? אני לא יכולה לחסום ת'"תובנות" שלי...*לא אוהבת ת'מילה הזו* אני הייתי בטוחה שיהיה מה להוסיף לרשימת ה"את כמו". כפרה עליך, התחשבת בי הפעם.....
מה לעשות? אני לא יכולה לחסום ת'"תובנות" שלי...*לא אוהבת ת'מילה הזו* אני הייתי בטוחה שיהיה מה להוסיף לרשימת ה"את כמו". כפרה עליך, התחשבת בי הפעם.....