מאיפה שואבים את הכח להמשך טיפולים

מצב
הנושא נעול.

ח נ י ת ה

New member

יש לי שתי בנות קטנות בבית מטיפולים. ללא עזרה. ויש לי מוקפאים. אני חייבת להמשיך בטיפולים לפני שיהיה מאוחר אני בת 40. ואני מפחדת שלא יהיו לי כוחות.

קייצית

New member
קשה מאוד למצוא את הכוחות

יש לי שתי בנות קטנות בבית מטיפולים. ללא עזרה. ויש לי מוקפאים. אני חייבת להמשיך בטיפולים לפני שיהיה מאוחר אני בת 40. ואני מפחדת שלא יהיו לי כוחות.
קשה מאוד למצוא את הכוחות
לפחות לי, מאוד מבינה את הכותרת שניסחת. אני לפחות בניסיון לחזור לטיפולים אחרי הפסקה ארוכה משום שיש לי עכשיו יותר כוח לכך, כשאין לי כח אז אין ביכלל מה לדבר...(בקרוב אני בת 38) היתרון שלנו הוא שיש לנו כבר ילד אחד או יותר בבית, בכל מקרה יש כאן מקרים של נשים בגילך שהצליחו !.

שאלה טובה../images/Emo13.gif

שאלה טובה

שואבים כוח מהרצון לעוד ילד.התמדה,נחישות,דבקות במטרה. לא להכנע למיכשולים,קשיים ומפחי נפש. לדעת ולהכיר בזה שיהיה לך עוד ילד,את תצליחי
האמונה מאוד חשובה להיות חזקים חזקים אני למשל לא אנוח ולא אשקוט עד שיהיה לי עוד ילד/ים. כל כישלון,כל קושי מחסן אותי יותר ויותר מקרב אותי אל המטרה
ואפילו אם אצטרך אלך על תרומת ביצית(הביציות שלי טובות,אך כל חודש יש לי ביצית אחת) אסור להתייאש.

שואבים כוחות בהסתכלות על האוצרות

שואבים כוחות בהסתכלות על האוצרות
שכבר יש לנו. הם ההוכחה שאנחנו יכולות כי כבר הצלחנו פעם אחת, אז אין שום סיבה שלא נצליח לשחזר את ההצלחה. חוץ מזה אני אישית פחות לחוצה כי עכשיו כבר יש לי ילדים, אני חושבת שלמי שאין ילדים בכלל זה עוד יותר קשה נפשית. אני חושבת שגם אם חס וחלילה מקבלים תשובה שלילית אנחנו פחות מתמוטטות נפשית כי אנו לא יכולות להרשות לעצמנו לקרוס, יש לנו ילדים לטפל בהם ! חוץ מזה שהחזרת מוקפאים היא לא תהליך כל כך קשה, אז קדימה, מקווה ששכנעתי אותך. שיהיה לך בהצלחה.

אין ברירה

אין ברירה
אנחנו לא רוצים בת יחידה ולכן צריך לחזור לטיפולים. הצילום של התיק הרפואי שלנו (מבלינסון) מתעכב וזה נח לנו כי הפחד מהחזרה לטיפולים הוא גדול. ברגע שיהיה לנו את התיק הרפואי ביד נאלץ להזיז את עצמינו ולהתחיל.

קייצית

New member
ליאור אני כל כך מבינה את

אין ברירה
אנחנו לא רוצים בת יחידה ולכן צריך לחזור לטיפולים. הצילום של התיק הרפואי שלנו (מבלינסון) מתעכב וזה נח לנו כי הפחד מהחזרה לטיפולים הוא גדול. ברגע שיהיה לנו את התיק הרפואי ביד נאלץ להזיז את עצמינו ולהתחיל.
ליאור אני כל כך מבינה את
הפחד הזה מלחזור לטיפולים, אני חוזרת (אולי אולי אולי) עכשיו אחרי הפסקה של יותר משנה - (הטראומה הייתה גדולה מהטיפול האחרון... והבית חולים והכל) לבית חולים אחר (מחר יש לנו פגישה ראשונה שם), גם קרוב יותר ונוח יותר, הבן שלי עוד מעט בן 6 (!!!) זה מדהים בעיני, אני לא פוחדת מהנושא הזה של בן יחיד, בוא נאמר שזאת לא המוטיבציה שלנו, לא יודעת בדיוק מה מניע אותנו, אולי הגיל וחלון הזמן שמצטמצמים להם והולכים, ולא משאירים יותר מדי זמן להתלבטויות. הייתי פעילה בנושא האימוץ, שמאוד מאוד קרוב לליבי - עדיין לא ויתרתי על החלום הזה. סתם הרהורים בתפזורת...

ytyr

New member
כוחות

כוחות
חניתה הי. אין דבר כזה אין לי כוחות. גם לי יש שני ילדים מקסימים בבית מטיפולים קודמים. אתמול עברתי את ההחזרה הראשונה לילד שלישי. איספי כוחות מאיפה שרק אפשר: מהילדים הנוכחיים, מבנות הפורום ומכל חברה/ חבר שיש ומוכנים להרתם יחד איתך למשימה - תאמיני לי שתמצאי כאלה. הרימי ראש, עיזרי אומץ וצרי קשר עם מחלקת הפוריות אליה אית שייכת. אנחנו איתך, מיכל

ח נ י ת ה

New member
תודה בנות מקסימות

כוחות
חניתה הי. אין דבר כזה אין לי כוחות. גם לי יש שני ילדים מקסימים בבית מטיפולים קודמים. אתמול עברתי את ההחזרה הראשונה לילד שלישי. איספי כוחות מאיפה שרק אפשר: מהילדים הנוכחיים, מבנות הפורום ומכל חברה/ חבר שיש ומוכנים להרתם יחד איתך למשימה - תאמיני לי שתמצאי כאלה. הרימי ראש, עיזרי אומץ וצרי קשר עם מחלקת הפוריות אליה אית שייכת. אנחנו איתך, מיכל
תודה בנות מקסימות
ובהצלחה לכולם אמן. עכשיו אני מתקשרת לקבוע תור לרופא.

גלי88

New member
אני כל כך מזדהה!

אני כל כך מזדהה!
אין יל את הכוח להתחיל הכל מחדש ועוד עם 2 ילדות בבית. מי יטפל בהן אחרי ההחזרה? הן כל כך צריכות אותי!

ח נ י ת ה

New member
אצלי זו הבעייה שאין חוץ מבעלי

אני כל כך מזדהה!
אין יל את הכוח להתחיל הכל מחדש ועוד עם 2 ילדות בבית. מי יטפל בהן אחרי ההחזרה? הן כל כך צריכות אותי!
משהו שיכול לעזור. אני חייבת להיסתדר. חייבת לנסות כדאי שאחר כך לא אצטער. אולי שנהיה בפנים הטיפולים ולא תהיה ברירה יהיה יותר קל. בהצלחה.

גלי88

New member
גם אצלי זאת בעיה

משהו שיכול לעזור. אני חייבת להיסתדר. חייבת לנסות כדאי שאחר כך לא אצטער. אולי שנהיה בפנים הטיפולים ולא תהיה ברירה יהיה יותר קל. בהצלחה.
גם אצלי זאת בעיה
אחרי הצהרים ובערב אני עם הבנות ובבוקר בעבודה. אין לי זמן לטיפולים

ח נ י ת ה

New member
בדיוק גם אני

גם אצלי זאת בעיה
אחרי הצהרים ובערב אני עם הבנות ובבוקר בעבודה. אין לי זמן לטיפולים
בדיוק גם אני
ואני לחוצה בנוסף לזה שאני יאחר בבוקר לבית חולים. בטיפול האחרון שלי בתל השומר המכשפה כך אני קוראת לאחות לא קיבלה אותי לבדיקת דם כי איחרתי בחמש דקות. אפילו שהיא לא שלחה את בדיקות הדם. היא אמרה שאין סיבה שבעולם אני יאחר. באותו היום במיקרה נתקעתי עם הרכב.

גלי88

New member
איזה חוסר רגישות!

בדיוק גם אני
ואני לחוצה בנוסף לזה שאני יאחר בבוקר לבית חולים. בטיפול האחרון שלי בתל השומר המכשפה כך אני קוראת לאחות לא קיבלה אותי לבדיקת דם כי איחרתי בחמש דקות. אפילו שהיא לא שלחה את בדיקות הדם. היא אמרה שאין סיבה שבעולם אני יאחר. באותו היום במיקרה נתקעתי עם הרכב.
איזה חוסר רגישות!
אין לי הרבה מה לייעץ כי גם אני באותה סירה. נראה לי שאני אחשוב על זה בשבועות הקרובים, אני אני אחליט כן לחזור לטיפולים אני יעשה הכל אצל רופא פרטי בערב, בדיקות דם אני יעשה בבוקר כי אין לי ברירה וימציא אזה סיפור על בעיה מסויימת שמצריכה בדיקות דם. הבעיה היא שרופא פרטי עולה המון כסף, ואם הטיפולים ימשכו הרבה זמן זה יראה מוזר שאני מאחרת ומחסירה כל כך הרבה, וכפתאום אני יודיע שאני בהריון (אמן) כולם ידעו שעברתי טיפולים ואני לא מעוניינת בכלל!

ח נ י ת ה

New member
בת כמה את אם אפשר לדעת?

איזה חוסר רגישות!
אין לי הרבה מה לייעץ כי גם אני באותה סירה. נראה לי שאני אחשוב על זה בשבועות הקרובים, אני אני אחליט כן לחזור לטיפולים אני יעשה הכל אצל רופא פרטי בערב, בדיקות דם אני יעשה בבוקר כי אין לי ברירה וימציא אזה סיפור על בעיה מסויימת שמצריכה בדיקות דם. הבעיה היא שרופא פרטי עולה המון כסף, ואם הטיפולים ימשכו הרבה זמן זה יראה מוזר שאני מאחרת ומחסירה כל כך הרבה, וכפתאום אני יודיע שאני בהריון (אמן) כולם ידעו שעברתי טיפולים ואני לא מעוניינת בכלל!
בת כמה את אם אפשר לדעת?
סליחה על החוצפה. ואני חושבת שיהיה לך קשה לעבור בדיקות דם בלי לאחר לעבודה. ושיהיה בהצלחה אמן

ytyr

New member
אני חייבת לשאול

אני חייבת לשאול
ואולי זה קצת חודרני מידי - את כמובן לא חייבת לענות לי... חוץ מבעלך אין משפחה? חברים? חברות שיכולים לתת יד למטרה כל-כך נעלה? מיכל

גלי88

New member
אין לי מושג אם שאלת אותי,

אני חייבת לשאול
ואולי זה קצת חודרני מידי - את כמובן לא חייבת לענות לי... חוץ מבעלך אין משפחה? חברים? חברות שיכולים לתת יד למטרה כל-כך נעלה? מיכל
אין לי מושג אם שאלת אותי,
אבל אני אענה: חברים שאני סומכת עליהם-אין משפחה שלי-רחוקה של בעלי-חוץ מאחותו שעובדת מהון שעות ביום וגם לה יש 3 ילדים, אין אף אחד במשפחתו הנחמדה של בעלי שיעזור. אנחנו נסתדר,זה פחות מטריד אותי, מה שמטריד יותר זה מה להגיד בעבודה. אני לא רוצה שידעו על הטיפולים בעבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה