קשה מאוד למצוא את הכוחותמאיפה שואבים את הכח להמשך טיפולים
יש לי שתי בנות קטנות בבית מטיפולים. ללא עזרה. ויש לי מוקפאים. אני חייבת להמשיך בטיפולים לפני שיהיה מאוחר אני בת 40. ואני מפחדת שלא יהיו לי כוחות.
שאלה טובהמאיפה שואבים את הכח להמשך טיפולים
יש לי שתי בנות קטנות בבית מטיפולים. ללא עזרה. ויש לי מוקפאים. אני חייבת להמשיך בטיפולים לפני שיהיה מאוחר אני בת 40. ואני מפחדת שלא יהיו לי כוחות.
שואבים כוחות בהסתכלות על האוצרותמאיפה שואבים את הכח להמשך טיפולים
אין ברירהמאיפה שואבים את הכח להמשך טיפולים
ליאור אני כל כך מבינה אתאין ברירה
אנחנו לא רוצים בת יחידה ולכן צריך לחזור לטיפולים. הצילום של התיק הרפואי שלנו (מבלינסון) מתעכב וזה נח לנו כי הפחד מהחזרה לטיפולים הוא גדול. ברגע שיהיה לנו את התיק הרפואי ביד נאלץ להזיז את עצמינו ולהתחיל.
כוחותמאיפה שואבים את הכח להמשך טיפולים
תודה בנות מקסימותכוחות
חניתה הי. אין דבר כזה אין לי כוחות. גם לי יש שני ילדים מקסימים בבית מטיפולים קודמים. אתמול עברתי את ההחזרה הראשונה לילד שלישי. איספי כוחות מאיפה שרק אפשר: מהילדים הנוכחיים, מבנות הפורום ומכל חברה/ חבר שיש ומוכנים להרתם יחד איתך למשימה - תאמיני לי שתמצאי כאלה. הרימי ראש, עיזרי אומץ וצרי קשר עם מחלקת הפוריות אליה אית שייכת. אנחנו איתך, מיכל
אני כל כך מזדהה!מאיפה שואבים את הכח להמשך טיפולים
אצלי זו הבעייה שאין חוץ מבעליאני כל כך מזדהה!
אין יל את הכוח להתחיל הכל מחדש ועוד עם 2 ילדות בבית. מי יטפל בהן אחרי ההחזרה? הן כל כך צריכות אותי!
גם אצלי זאת בעיהאצלי זו הבעייה שאין חוץ מבעלי
משהו שיכול לעזור. אני חייבת להיסתדר. חייבת לנסות כדאי שאחר כך לא אצטער. אולי שנהיה בפנים הטיפולים ולא תהיה ברירה יהיה יותר קל. בהצלחה.
בדיוק גם אניגם אצלי זאת בעיה
אחרי הצהרים ובערב אני עם הבנות ובבוקר בעבודה. אין לי זמן לטיפולים
איזה חוסר רגישות!בדיוק גם אני
ואני לחוצה בנוסף לזה שאני יאחר בבוקר לבית חולים. בטיפול האחרון שלי בתל השומר המכשפה כך אני קוראת לאחות לא קיבלה אותי לבדיקת דם כי איחרתי בחמש דקות. אפילו שהיא לא שלחה את בדיקות הדם. היא אמרה שאין סיבה שבעולם אני יאחר. באותו היום במיקרה נתקעתי עם הרכב.
בת כמה את אם אפשר לדעת?איזה חוסר רגישות!
אין לי הרבה מה לייעץ כי גם אני באותה סירה. נראה לי שאני אחשוב על זה בשבועות הקרובים, אני אני אחליט כן לחזור לטיפולים אני יעשה הכל אצל רופא פרטי בערב, בדיקות דם אני יעשה בבוקר כי אין לי ברירה וימציא אזה סיפור על בעיה מסויימת שמצריכה בדיקות דם. הבעיה היא שרופא פרטי עולה המון כסף, ואם הטיפולים ימשכו הרבה זמן זה יראה מוזר שאני מאחרת ומחסירה כל כך הרבה, וכפתאום אני יודיע שאני בהריון (אמן) כולם ידעו שעברתי טיפולים ואני לא מעוניינת בכלל!
בת 28בת כמה את אם אפשר לדעת?
סליחה על החוצפה. ואני חושבת שיהיה לך קשה לעבור בדיקות דם בלי לאחר לעבודה. ושיהיה בהצלחה אמן
ברוך השם אין סיבה שתהיה בלחץבת 28
לא בלחץ בגלל הגיל (למרות שבעל בן 38). סתם רוצה עוד ילד
שבת שלוםברוך השם אין סיבה שתהיה בלחץ
הוא צודק כל ילד ברכה. בהצלחה.
שבת שלום ותהיו בריאים!שבת שלום
הודיעו לי שהילדה עם חום גבוה.
אני חייבת לשאולאצלי זו הבעייה שאין חוץ מבעלי
משהו שיכול לעזור. אני חייבת להיסתדר. חייבת לנסות כדאי שאחר כך לא אצטער. אולי שנהיה בפנים הטיפולים ולא תהיה ברירה יהיה יותר קל. בהצלחה.
אין לי מושג אם שאלת אותי,אני חייבת לשאול
ואולי זה קצת חודרני מידי - את כמובן לא חייבת לענות לי... חוץ מבעלך אין משפחה? חברים? חברות שיכולים לתת יד למטרה כל-כך נעלה? מיכל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.