מאיפה שואבים את הכח להמשך טיפולים

מצב
הנושא נעול.

ח נ י ת ה

New member
זה בסדר

אני חייבת לשאול
ואולי זה קצת חודרני מידי - את כמובן לא חייבת לענות לי... חוץ מבעלך אין משפחה? חברים? חברות שיכולים לתת יד למטרה כל-כך נעלה? מיכל
זה בסדר
אני גרה ליד המשפחה של בעלי. את האחיות שלו לא מענין כלום. רק הילדים שלהם והם אומרים שאין להם זמן. המשפחה שלי גרים שעה וחצי נסיעה ממני לצערי. אני בחדרה והם ברחובות. לחברות, אולי לא ישמע טוב אני לא מאמינה . כי הן לא נשואות.

ברוכה המצטרפת אלינו, חניתה

מאיפה שואבים את הכח להמשך טיפולים
יש לי שתי בנות קטנות בבית מטיפולים. ללא עזרה. ויש לי מוקפאים. אני חייבת להמשיך בטיפולים לפני שיהיה מאוחר אני בת 40. ואני מפחדת שלא יהיו לי כוחות.
זה בהחלט לא קל לחזור לטיפולים ובמיוחד כשיש ילדים קטנים בבית. אבל את יודעת מה? הרצון העז לעוד ילד/ה נותן לנו את הכוחות. ה"שעון הביולוגי" אכן מוסיף לעניין דחיפות. לעניינים הטכניים כבר מוצאים פתרונות איכשהו. החזרת מוקפאים דורשת הרבה פחות מאמץ מטיפול מלא, אז בואי נקווה שה"ארטיקים" שלך יממשו את הפוטנציאל. איך משתדרים? מגייסים את כל מי שאפשר לעזרה, והראשון הוא כמובן בן הזוג. בימים של הבדיקות יוצאים מוקדם מוקדם מהבית ובן הזוג אחראי לארגן את הבנות בבוקר. אחרי ההחזרה, מוצאים עזרה ואם אין חברים או משפחה שאפשר לגייס, לוקחים עזרה בתשלום. שיהיה בהצלחה, חניתה. ותזכרי שאנחנו כאן בשבילך, להזכיר לך מה עושים ואיך, למרות שאת בוודאי עוד זוכרת. ושהילדה תהיה בריאה במהרה!

ח נ י ת ה

New member
תודה תודה

זה בהחלט לא קל לחזור לטיפולים ובמיוחד כשיש ילדים קטנים בבית. אבל את יודעת מה? הרצון העז לעוד ילד/ה נותן לנו את הכוחות. ה"שעון הביולוגי" אכן מוסיף לעניין דחיפות. לעניינים הטכניים כבר מוצאים פתרונות איכשהו. החזרת מוקפאים דורשת הרבה פחות מאמץ מטיפול מלא, אז בואי נקווה שה"ארטיקים" שלך יממשו את הפוטנציאל. איך משתדרים? מגייסים את כל מי שאפשר לעזרה, והראשון הוא כמובן בן הזוג. בימים של הבדיקות יוצאים מוקדם מוקדם מהבית ובן הזוג אחראי לארגן את הבנות בבוקר. אחרי ההחזרה, מוצאים עזרה ואם אין חברים או משפחה שאפשר לגייס, לוקחים עזרה בתשלום. שיהיה בהצלחה, חניתה. ותזכרי שאנחנו כאן בשבילך, להזכיר לך מה עושים ואיך, למרות שאת בוודאי עוד זוכרת. ושהילדה תהיה בריאה במהרה!
תודה תודה
אולי מישהי יודעת מה הטיפול להחזרת מוקפאים אחרי שנה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה