מאיר ואריאלה

צלצלן

New member
מאיר ואריאלה../images/Emo13.gif

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלהבלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה עכשיו תריבו על זה

Big N

New member
לא ../images/Emo70.gif

לה לה בלה בלה לה לה לה בללה הרבה יותר מעניין או בשפת הכלבים !*@#$(*#%#%^%$ הו הו מיאו

castroman

New member
../images/Emo41.gif אהבתי....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

בי

eranavni

New member
גדול

ואי אריאלה לא הייתי מוותר מאיר אמר לך בלה בלה בלה

eranavni

New member
למאיר

לפני שאתה מתעצבן עליי רק שתדע שהכל בצחוק וברוח טובה

Noaal

New member
../images/Emo23.gif לדעתי עוד יצא מפה זוג ../images/Emo23.gif

תחשבו על זה רגע, כשהיינו ילדים (בעיקר בגיל הגן) היינו מראים את אהבתינו למישהו ע"י מריבות... בנים היו מושכים לבנות בצמה ואנחנו היינו רצות ובוכות או מנסות להרביץ להם בחזרה... כל אחד מבני המין השני היה מנסה להתגרות באחר ע"י הקנטות, קריאה בכינוי כזה או אחר וכו´. ישנן גם הוכחות שהפכים נמשכים... לכן אני בעד שכל חברי הפורום יפעלו יחדיו ונקרב את לבבות מאיר ואריאלה.. ככה אולי יהיה לנו קצת שקט ואולי גם יצא מזה מיזוג של חברות הפלאפונים...

Gizon

New member
אהבה מתחילה ביידים ונגמרת בין הרגלים

i used the tapuz mikledet

ashomer

New member
סלקום + אורנג´ = ../images/Emo23.gif

תראו מה הכנתי לכם: Andrey
homer

phingy

New member
אם כבר אז בואו נהיה לארג´ים...

ונתפוס 3 ציפורים במכה אחת!

phingy

New member
הנה מרוצה?

לדעתי הלוגו שלהם מכער את זה, בדיוק כמו החברה עצמה בשוק הסלולרי הלוגו סתם "נדחף"

PingPong18

New member
היי היי בואנה! אל תתחיל... ../images/Emo46.gif

מה הקשר לוגו מכוער? למה הלוגו של אורנג´ יפה? ריבוע כתום ? הלוגו של פלאפון יפה? שני אפילסות מחובריות... נו באמת... אני לא אריב איתך כי זה עיניין של טעם... אבל אל תגיד כאלה דברים... ועוד להגיד שהיא סתם חברה תקועה - בכלל לא הגזמת! זה שהיא נמצאת בשוק זה יותר טוב בשבילך! יותר תחרות... אז שתוק!!!
יי

למעלה