מה שהתכוונתי זה שכשאמיגו נכנסה לשוק זה היה קצת "הידחפות" כי סה"כ זאת לא ממש רשת סלולרית כמו 3 האחרות כי אין לה מגוון רחב של מכשירים או טכנולוגיה עממית, אלא פונה יותר למגזר העסקי, מה שהיתה בעצם המטרה של מירס לפני שהפכה לאמיגו! וחוץ מזה אם אתה נהנה מהרשת סחתיקה אבל זה עדיין לא אומר שכולם צריכים לחשוב כמוך! וחוץ מזה מה אתה מנכ"ל אמיגו שאתה ככה מתעצבן יאללה לך קח פרוזאק למה אפשר לחשוב שכל אחד צריך להגן על "הרשת שלו", אני בפלאפון ואני לא מי יודע מה אוהב אותה אז מה?! ובקשר ללוגו של אמיגו הוא סתמי לדעתי מפני שאין לו שום כוונה או מטרה, סתם כתוב amigo והתחתית של הg היא בצבע אחר מהרקע, ממש יופי! אולי לא נעים לך להסכים איתי אבל הלוגואים של החברות האחרות קצת יותר בעלי אופי. ודרך אגב ההצעה להפוך את התמונה ללוגו של הפורום נראית לי... ומתחת צריך להיות כיתוב: PELEPHORANGELLCOMIGO ובאמת תרגע קצת חביבי החיים קצרים למה לבזבז אותם על עצבנות? פי
מבלי לפגוע במעצב המדופלם, הסמל שיצא לא משהו, ואני מאוד אוהב את הסמל הבסיסי של ריבוע כתום. אולי זה פשוט, אבל ככה צריך להיות- מכשיר פשוט לתקשורת מילולית וויזואלית, עם ערכים מוספים (כמו דאטה וריגטונס) אבל שיהיה פשוט, ובקיצור, שלא ישתנו לי.