בעלי האוצרות באורוויל להאפ ווסטוורלד.
"בעלי היכולות" - פרק שני ואיימי אקר עברה לבלונד מלא. דווקא נראה טוב עליה, אבל אני מעדיף אותה ברונטית. הפרק היה קצת איטי ואני לא משוכנע שיש לסדרה איזה מטרה מסוימת כרגע, אבל היה עוד פרק סביר, אבל אם המשך העונה יהיה רק סביר ולא ייקרה משהו בסדרה שיגרום לעניין שלי בה לעלות, אני לא בטוח שאתמיד בה. איימי אקר או לא. נכון לכרגע לא הדמויות ולא העלילה מצליחות להבריק או לעניין אותי מספיק. ציון:7.

"ווסטוורלד"- עוד פרק בינוני בעיקר. אחרי שהיה לנו פרק שלם בשבוע שעבר בלי מייב ודולורס קיבלנו פרק שלם עם המון דקות מסך איתן ובכנות היה קצת משעמם. אני חייב להגיד שאני מרגיש שהעלילה של דולורס סובלת מחולשה גדולה. יש הרגשה שזה בעיקר נועד לבזבז דקות מסך, כי בכנות יש לי הרגשה ששום דבר לא באמת מקדם שם את העלילה. אצל מייב מרגישים יותר התקדמות, אבל אני לא בטוח שזה באמת התקדמות עלילתית אצלה, מאשר ניצול של הדמות שלה לחשוף יותר פרטים על הפארק ועל המרחבים ואפשרויות שלו. ודווקא לעלילות היותר מעניינות של ברנארד והאיש בשחור לא הייתה כמעט שום התייחסות בפרק וחבל. ציון: 6.

"האפ ולאונרד" - סה"כ היה פרק מוצלח. לא כמו זה משבוע שעבר, אבל לפחות הוא היה יותר מוצלח מהפרקים שפתחו את העונה. סוף סוף גילינו מאיפה כל החבלות של האפ ולנארד בהווה. נו מה הפלא - הם ממשיכים לעשות דברים מטופשים. הפרק היה מאוד אלים והזכיר קצת את העונה הראשונה. היה שלב שחשבתי שזהו זה - אנחנו סוף סוף מסיימים את קו העלילה בעבר של החיפוש של האפ ולאונרד אחרי פלורידה, אבל כמובן שהסוף של הפרק הראה שזה לא נגמר. מעניין אם זה אומר שהם הולכים לחזור שוב לגרובטאון אחרי שיוודע להם שהשריף נרצח. חוץ מזה האם בלינדה הולכת לחזור לדבר? נו יש להם הרבה מה לכסות בפרק הבא, שאם אני לא טועה גם אמור להיות האחרון לעונה ולסדרה. ציון: 7.

"האורוויל" - הפיילוט התחיל טוב, אבל קצת אחרי נקודת האמצע שלו העסק נחלש מאוד. בפרק הפך להיות מטופש ומגוחך מדי. אומנם הוא היה יותר משעשע מהסיטקום הממוצע ביס, אבל זה בטוח לא מספיק. הדמויות נראות משעשעות, אבל השאלה האמיתית היא האם בסדרה יצליחו לתת להן עומק ועניין, חוץ מזה. בעיקר כשלא מדובר פה בקומדיה. אה ומה שבעיקר חשבתי עליו במהלך הפרק הוא כמה חסרה לי בובי(אדריאן פליקי) בסוכני שיל"ד. ציון:6.

"שומרי האוצרות" -סוף סוף פרק מוצלח העונה. כבר חששתי שזה לא ייקרה העונה. פרק שאגב נכתב על ידי אחד מהשחקנים בקאסט, אם שמתם לב. אומנם לטעמי 5 הדקות האחרונות של הפרק די הרסו את ההתרשמות החיובית מאוד שלי מהפרק עד הנקודה הזאת, אבל אלו היו רק 5 דקות, אז לא נורא. העלילה הייתה משעשעת לפרקים, אבל בעיקר בקטעים עם קסנדרה,ג'ונס וסטון. פחות באלה של איב ופלין. אה ולכריסטיאן קיין(סטון) יש קול לא רע. אני מנסה להיזכר אם בעבר כבר ראיתי אותו שר בטלוויזיה...
אה...כן. ציון: 7.