האוצרות של האפ באורוויל.
"האפ ולאונרד" - פרק סיום העונה והסדרה לטעמי היה די בינוני. הוא הרגיש כמו אנטי-קליימקס. בלינדה שמרה על שתיקתה, אבל היא עדיין חידה אחת גדולה, לטעמי. לא קיבלנו לגביה שום תשובות. האמת אפילו קיבלנו יותר שאלות לגביה. למשל לא ברור למה היא לא הזעיקה אף אחד או ניסתה לעזור לפלורידה, כשהיא ראתה אותה- חיה בתא המטען של הרכב. אפרופו פלורידה - ה...סוף שלה היה ממש מטופש. כבר הייתי מעדיף שנגלה מההתחלה שהיא מתה, במקום ה...חיסול של הדמות שלה בהשתפדות על מוט בעקבות הסערה, אחרי שמצאו והצילו אותה. זה היה כל כך...בנאלי. עוד דבר מפליא היה לראות באיזה מהירות התרפאו הפצעים של האף ולאונרד. כמה ימים עברו בין המכות שהם חטפו ועד החזרה שלהם לעיירה בעקבות ההחלטה שלהם... לנקום? לסיכום הייתה עונה חלשה עם פרק סיום חלש, יחסית וחבל. נו אולי זה לא כזה נורא שביטלו את הסדרה. ציון: 6.

"האורוויל" - הפרק השני התחיל טוב, נחלש באמצע שלו(הקטעים של אד וקלי בגן החיות בעיקר) והשתפר קצת בסוף. גם הפרק הזה היה לעיתים מגוחך מדי, אבל מצד שני גם הפרק השני היה יותר משעשע מרוב הסיטקומים שיצא לי לנסות בעשור האחרון. בכנות אני תוהה אם לא היה עדיף שהסדרה תהיה קומדרמה של 30 דק' במקום סדרת מד"ב של 45 דק'. נראה שניסו לתת קצת רקע ועומק לקלי ואד במהלך ה...פרק, אבל אני לא בטוח כמה זה באמת הצליח. מה שכן אני מקווה שאין למקפרלן כוונה להחזיר את אד וקלי להיות זוג, כי באמת נראה לי שזה יהיה צעד גרוע. אה וכל הדיאלוג בהתחלה עם ההורים של אד היה הדבר הכי מצחיק בפרק. ציון:7.

"שומרי האוצרות" - עוד פרק מוצלח בסה"כ. כבר היה לי חשש שהעונה האחרונה תהיה מאכזבת וחלשה, אחרי הפרקים שפתחו את העונה. בסה"כ הייתה עלילה מסקרנת. כמובן שגם בה היו כמה קטעים מאוד טיפשיים, אבל זה משהו שצריך כבר להיות רגיל אליו בסדרה. אני מנסה להחליט אם כעת כל העונה תתרכז בהדרדרות של היחסים הבין אישיים בין הספרנים שיגיעו לסף מלחמה, כמו שנרמז על ידי הספרן מהעבר. אם כן... בכנות זה יהיה קצת מאכזב. אני כבר מעדיף שג'נקינס, פלין ואיב ייצטרכו להחליט מי הספרן שייבחר. אני טועה או שזכור לי פרק בו איב הגיעה לכל מיני מציאויות חלופיות בהם רק אחד מ-3 הספרנים היה הספרן היחיד? בכל מקרה היה פרק רגיל בסדרה. לא טוב מדי, אבל גם לא חלש מדי. ציון: 7.