ועוד אחד
W wildspirit New member 10/5/06 #26 ../images/Emo99.gif עבודות מדליקות מאמינה שבמציאות הן כל כך יפות חבלז מה עם איזה עץ לקחת איתי לתורכיה? מה לא מגיע לי? שהתורכים יתלהבו קצת
../images/Emo99.gif עבודות מדליקות מאמינה שבמציאות הן כל כך יפות חבלז מה עם איזה עץ לקחת איתי לתורכיה? מה לא מגיע לי? שהתורכים יתלהבו קצת
R rachel1234 New member 10/5/06 #29 גברת..לא יודעת שאסור לטפס על עצים גבוהים? ) אפשר אולי לשתול אחד בתורכיה? יגדלו עליו תורכים או חרוזים?
גברת..לא יודעת שאסור לטפס על עצים גבוהים? ) אפשר אולי לשתול אחד בתורכיה? יגדלו עליו תורכים או חרוזים?
W wildspirit New member 10/5/06 #36 רצינית../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif ממש לא כזה שחיפי חבלז
W wildspirit New member 10/5/06 #39 אה בזה את צודקת בהחלט נו טוף בסדר אז נכין עץ גדול ניקח את החרוזים של כל חברי הפורום ונכין מזה עץ ענקי שיכיל את כולו
אה בזה את צודקת בהחלט נו טוף בסדר אז נכין עץ גדול ניקח את החרוזים של כל חברי הפורום ונכין מזה עץ ענקי שיכיל את כולו
W wildspirit New member 10/5/06 #41 עידיתי - זמן לישון../images/Emo70.gif את לא מרוכזת שיח מה נעשה בשיח רגע יש לי רעיון אין בעיה , תכיני שיח אבל מספיק גדול שאני גם אוכל להכנס
עידיתי - זמן לישון../images/Emo70.gif את לא מרוכזת שיח מה נעשה בשיח רגע יש לי רעיון אין בעיה , תכיני שיח אבל מספיק גדול שאני גם אוכל להכנס
ע עידיתוש והאוצרות New member 10/5/06 #42 המורה והמורה מה אתם עושים פה ../images/Emo35.gif יאלה עפים לישון נייטי תבוא בבוקר תכניס את שתינו לפינה על התנהגות בילתי הולמת בשירשורים
המורה והמורה מה אתם עושים פה ../images/Emo35.gif יאלה עפים לישון נייטי תבוא בבוקר תכניס את שתינו לפינה על התנהגות בילתי הולמת בשירשורים