מאמינים

מיטללל

New member
מאמינים

ב... גורל ? נפש תאומה ? בשני אנשים שנועדו אחד לשני ? באהבה אחת אמיתית לכל החיים ? ( מיטל שוברת את ראשה ב"מה לכתוב"
)

ChilD SouL

New member
שאלות טובות..... ../images/Emo3.gif

גורל
אני לא מאמינה בגורל
אני חושבת שאנו אלה שקובעים את הגורל של עצמנו, הכל תלוי אך ורק בידינו ולא במשהו שכביכול רשום שם למעלה. נפש תאומה
יש דבר כזה חיבור, אנ'לא חושבת שאפשר לקרוא לזה נפש תאומה. בשני אנשים שנועדו אחד לשני
גם בזה אני לא מאמינה. אנשים עם השנים מתבגרים ומשתנים, מי שמתאים להם היום לאו-דווקא יתאים להם עוד כמה שנים. יש אנשים שיש בינהם התאמה טובה, חיבור מעולה, משיכה לא נורמלית - אין זה אומר שהם אכן נועדו זה לזה. אולי בזמן הנתון כן אבל בעוד כמה שנים כל זה יכול לעבור ופתאום הם ימצאו עצמם לא מתאימים זו לזה. באהבה אחת אמיתית לכל החיים
לא מאמינה, הסבר דומה למה שרשום למעלה.

sattla

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

למה אין "לא. אני מאמין שכל אחד יכול למצוא את עצמו את אושרו עם כמה וכמה אנשים בו זמנית."

הרבה אנשים נאחזים באמונות כאלה

רק כי זה מאוד יפה ואידיאלי להאמין בזה. מאוד אופטימי ונותן משו לחכות לו... ואני מודה אני בינהם...(:) אני כן מאמינה בגורל, ייעוד של משו או מישו מסויים לאדם מסויים. אני מאוד רוצה להאמין שיש אהבה אחת לכל החיים... יש איזה תיאוריה יפה, שיש 2 אהבות גדולות בחיים, אחת גדולה וטובה אבל אפשרית מדיי ולכן פחות מעניינת, והשנייה גדולה יותר מהראשונה, טוטאלית לגמרי, כמעט בלתי נמנעת וסוחפת, אבל יש בה איזה קטצ' משהו שיכול למנוע ממנה להתקיים, צריך להתאמץ בשבילה יותר... וכל אחד בוחר... אהבה נוחה, או אהבה עם מכשולים.

ChilD SouL

New member
לא הבנתי מה את רוצה לומר לי....

ש...אני נאחזת באמונה כלשהי כשבעצם זה לא ככה או שאת חושבת בערך כמוני

mopish

New member
אני דווקא חושבת שיש גורל

חייב להיות משהו שמכוון את העניינם קצת לא קרה לך אף פעם צירוף מקרים מוזר? לי קרה..לגננת שלי בגן היה בן שהייתי מאוהבת בו ואז עברנו עיר ואחרי 15 שנה הוא פתאום במקרה היה איתי בצבא והיינו ידידים טובים ואני התאהבתי בו שוב אבל לא קרה כלום ועכשיו יש לי חבר שפגשתי במקרה והאחיינית שלו היא בגן של הגננת שלי.. בקיצר זו לא ארץ כל כך קטנה שיהיו כאלה צירופי מקרים זה הגורל!

ChilD SouL

New member
איש איש באמונתו יחיה.....

צירוף מקרים זה לאו-דווקא גורל. אם זה היה גורל מה שהיה לך ולבן של הגננת אז היה יוצא משהו בניכם כי הרי הגורל לא יפגיש אתכם בשנית סתם ככה, את לא חושבת
בכל אופן, אני לא מאמינה בגורל.

luli 7

New member
את פשוט

הסברת את הדברים בצורה כל כך יפה ובדיוק תיארת את מה שאני חושבת... אני יושבת וקוראת את זה ואני חושבת לעצמי עד כמה זה כל כך נכון!!...

Vague bloom

New member
גורל..

אני מאמינה שמה שאנחנו עושים הוא הבחירה שלנו, ולא חוטים שמונעים על ידי הגורל הם שקובעים מה יהיה.. הבחירות שלנו, הרצונות שלנו, הן באות מתוכנו, ואנחנו שולטים בהם איך שנרצה, אבל באשר לרגש, לאותו חיבור קסום בין שניי אנשים, אני מאמינה שהגורל עושה את שלו מאחורי הקלעים.. אנחנו לא יכולים לבחור למי נרגיש, ואני מאמינה שזה כן גורל שמכוון את הרגש שלנו אל אנשים מסויימים, ובסופו של דבר אל האדם שנועדנו להיות איתו. אהבה אחת נצחית? כן.. זה הדבר הכי טהור והכי נעלה שיש, (נעלא?
) כשאתה אוהב מישהו באמת אין סיבה שמשהו יהרס ... הכל טמון באמונה שלך באהבה הזו... לדעתי...

(((:) אממממ...............

פעם לא האמנתי.. אבל היום אני כן.. פעם הייתי הכי פסימית בקטע הזה!!!!! (; חשבתי שכל העסק הזה של אהבה וכל הבולשיט הזה לא קיים.... אבל..היום..אני הכי מאמינה.. אין כשחווים את זה..אז כבר הכי מאמינים לזה בעולם.. אין מה לעשות..רק כשנמצאים בתוך זה מבינים מה זה ((:)

ChilD SouL

New member
יש לי אהבה ואנ'לא חושבת כמוך... ../images/Emo4.gif

אבל כל אחד והאמונה שלו.

ChilD SouL

New member
תראי....

המחשבות שלי לא נתונות פה לוויכוח. לך יש את האמונות והמחשבות שלך בקשר לאהבה ולי יש את האמונות והמחשבות שלי. האהבה שלי אמיתית אבל אני לא חושבת שיש אהבה אמיתית לכל החיים. היו לי אהבות לפני האהבה הזאת (שחשבתי שזאת "אהבה אמיתית לכל החיים") ויהיו לי עוד אהבות (או שלא...) שאחשוב לגביהן אותו דבר. כמו שאמרו פה, יש אנשים שיוצאים יחד תקופה ממושכת, מתחתנים, נולדים להם ילדים ובסוף מתגרשים, אז איפה האהבה האמיתית שלך לכל החיים בסיפור הזה
אחרי שבנאדם נשוי הרבה זמן האהבה דועכת ובמקומה מגיעה ההתרגלות לאותו אדם, תחושת כבוד, הערכה ועוד. (כמובן יש מקרים יוצאי דופן, אבל לעיתים רחוקות מאוד) למי שטוב ככה - הוא נשאר עם אותו אדם, למי שלא טוב - הוא סוגר ת'באסטה. שורה תחתונה, אין אהבה אמיתית לכל החיים.

למעלה