מאמינים

sattla

New member
לא מאמינים

אני לא מאמין בגורל, נפש תאומה, אולי אבל לא מאמין. 2 אנשים שנועדו? לא, אבל אולי הם יצליחו מעל ומעבר. אבל לא נועדו כי אין יעוד לכלום. אהבה אחת? אני לא מאמין. אני מאמין שאפשר לבנות\לגבש אהבה אבל לא רק עם מישהי\מישהו אחת\ד.

דבר ראשון-

כל הכבול לך על השאלה, הפלת אותי מהכיסא... קשה לענות אבל אחרי הרבה מחשבה: גורל- לא נפש תאומה- כן בשני אנשים שנועדו אחד לשני- כן באהבה אחת אמיתית לכל החיים- לא (לצערי)

אוקי-

גורל- לא, אנחנו קובעים את הגורל של עצמינו כך שהוא לא קבוע מראש, עד לנקודת ההחלטה.
נפש תאומה- כן, מצאתי את שלי והיא הידידה הכי טובה שלי.
בשני אנשים שנועדו אחד לשני- כן, היתה לי חברה כזאת. (היא נפטרה
)
באהבה אחת אמיתית לכל החיים- לא, זאת עובדה, היו לי חברות, אהבתי אותן, אם חלק הרגשתי ש"זו זו שאיתה אני רוצה להמשיך את חיי" אבל בסוף זה ניגמר. מסיבה זו או אחרת אבל ניגמר...

ChilD SouL

New member
../images/Emo26.gif

איך אתה מסביר שידידה שלך זאת הנפש התאומה שלך
יש לכם חיבור טוב
מה
אמרת שהייתה לך חברה שלדעתך נועדם זה לזו אבל אח"כ אמרת שאתה לא מאמין באהבה אחת אמיתית לכל החיים כי...אז איך תסביר זאת
אתה סותר את עצמך פה.

זה פשוט-

נפש תאומה- יש לי חיבור מעולה איתה, אני יכול לדבר איתה על הכול, אנחנו חושבים אותו הדבר, כמעט אותם תחביבים וכמובן- אם אף אחד מאיתנו לא מתחתן עד גיל 35 אנחנו מתחתנים
אני לא חושב שהייתי עושה כזה הסכם אם אף אחת, אלה אם כן יש לנו כזה קשר וכזה תיאום בהכול.
אהבה אמיתית לכל החיים- אני לא יכול להאמין בכזה דבר, מה שלא יהיה, תמיד יש משהו קטן שהורס (אני רואה את זה אצל זוגות נשואים שהם חברים טובים. אנשים שנעדו זה לזו- יכול להיות, זו לא סטירה, נועדו זה לזו אומרים את זה אך ורק בחודשים הראשונים/שנה ראשונה/לפני שמתחילים לצאת, אחרי כמה זמן תמיד מתחילים לצוץ כל מיני שטויות... 2 דברים שונים בתכלית.

ChilD SouL

New member
אם ככה....

לפי התיאור שלך היו לי הרבה נפשות תאומות.
בכל אופן, לא מאמינה בזה.

black side

New member
אני שאלה אוהבת:)

גורל- לא נפש תאומה- לא שני אנשים שנועדו אחד לשני- לא, אני ראיתי הרבה פעמים זוגות שבאמת, פשוט השלימו אחד את השני בכל המובנים "נועדו אחד לשני" אבל גם ראיתי איך זה מתפקשש ברוב הפעמים האלה, אז- לא. אהבה אחת אמיתית לכל החיים- נראה כמה זמן זאתי שעכשיו תמשך.. אבל בעיקרון לא. סחטיין על השבירת ראש;)

pain is MY love

New member
למה את תמיד

שואלת שאלות מסובכות?!
גורל- ה-דבר שאני הכי מאמינה בו בעולם! הכל בחיים שלנו נקבע דרך הגורל! ואני מופתעת כל פעם מחדש מהעוצמה שלו! נפש תאומה- יש ויש. אבל כמובן שזה לא משהו קבוע לכל החיים כי אנשים משתנים ומישהו שהיה הנפש התאומה שלי לפני שנים ייתכן וכבר לא ימצא איתי שפה משותפת בעוד כמה שנים... שני אנשים שנועדו אחד לשני- אני חושבת שזה קיים אבל נדירים באמת האנשים שמוצאים את החצי השני שלהם.... אהבה אחת אמיתית לכל החיים- קשה להאמין בזה. עובדה שאנשים מתחברים ונפרדים ומתחתנים ומתגרשים ובכל פעם מחדש נדמה להם שהם מצאו את האהבה האמיתית והם טועים... אז מי יוכיח שזה קיים בכלל?!

../images/Emo23.gif

"אנו יוצרים את עתידנו וקוראים לזה גורל". זה משפט כל-כך נכון שנאמר ע"י אשה חכמה.. גורל לא קיים. אבל נפש תאומה.. בודאי ובודאי. ועוד מיטל (ומס' נוספים שמכירים אותי מכאן), יודעים עד כמה זה נכון ועד כמה אני מאמינה בזה. שני אנשים לא נועדו... הם פשוט מתחברים באופן טוטאלי שמסתמן כייעוד. ואהבה אחת לכל החיים זה הדבר הכי מתוק שיכול להיות. זה לבטוח באדם ברמות מטורפות. לדעת שהוא ואת זה לנצח. מאמינה גם בזה.

טוב

גורל: לא. כמו שהמגיבה הראשונה אמרה, אנחנו קובעים את הגורל של עצמנו. נפש תאומה: לא שני..בלה בלה בלה: לא אהבה בלה בלה בלה: ממש לא.

../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif

האם אני מאמינה ב:
גורל - לא... אני מאמינה באלוקים וביכולת שלו לשנות דברים בצורה כזאת
נפש תאומה- בטח שיש דבר כזה אבל לא כל אחד זוכה לפגוש את אותה הנפש זאת אומרת שאולי הנפש התאומה שלי נמצאת אי שם בקריבים אבל מכיוון שאין לי איך להגיע לשם תהיה לי נפש תאומה אחרת. אז אני מאמינה בכמה נפשות תאומות
אנשים שנועדו זה לזו- כן. חד משמעי כן!!!
אהבה אחת לכל החיים- יש דבר כזה.

jessy19

New member
מאמינה....

אבל פחות ממה שהאמנתי בעבר- האכזבות הרבות שחויתי גרמו לי להוריד את האמונה הזאת.

בוודאי

בטח שיש כזה דבר פשוט לא כולם מוצאים את זה ואגב, נשמות אחיות ואהבת אמת זה לא אותו דבר וחוצמזה לבנאדם יכולות להיות כמה אהבות אמת, אבל רק אהבה נצחית אחת (שהיא זו שבאמת תשאר עד המוות ובלה בלה) זה הכל

n616436

New member
על גורל,סיכויים ועוד

שמעי,את הסיפור הזה סיפרתי כבר בפורום אחר.לא יודע אם להאמין בגורל.נראה לי שלפעמים מקבלים הזדמנויות בחיים שאסור פשוט לפספס.אבל אם קורה דבר נהדר לא לחכות לגורל שיעשה את שלו.אפשר לעזור לו. הסיכויים לפגוש אדם שוב באופן אקראי הם די קלושים.הסיפור הוא כזה:ביום ראשון עליתי על קו 25 וישנתי. בחורה העירה אותי לשאול אם אני בסדר. התעוררתי. אמרתי לה תודה ששאלת. התחלנו לדבר. אמרה שהיא חוזרת משיעורי התעמלות.ושכל יום א לאחר שיעור ההתעמלות,שאין לי מושג מה הוא יכול להיות,היא כותבת לו מכתב.ובאמת ראיתי שהיא כותבת.שאלתי אותה למי זה מיועד והיא אמרה שלידיד שלה בארה"ב שהיא כבר שנתיים מתכתבת איתו.ואז התחלתי לספר לה שלי גם קרה מקרה כזה.התכתבתי עם מישהי כשנתיים -שנתיים וחצי ואז נסעתי אליה,לאחר שאזרתי הרבה אומץ,לבקר אותה בארה"ב.היא היתה סטודנטית שם ואני אז בן 22. הבחורה שדיברתי עכשיו איתה נראית כבת 22-23 . בכל אופן דיברנו קצת וכשירדה מהאוטובוס החלפנו מבט די ארוך וחיוכים.יותר מכמה פעמים.האוטובוס נוסע לצידה והיא הולכת ומשיבה למבטיי. הקליק היה שם. התחרטתי שלא לקחתי שום פרט מזהה ,ואמרתי לעצמי שאת הדבר הזה,בניגוד לשאר הזדמנויות כאלו בחיי,אני לא מפספס.הרי מי יודע מה יכול היה להיות היום אם הייתי מעז ומנצל הזדמנויות שהחיים הואילו בטובם לתת לי.אולי אותו מבט,שיחה או צחקוק היה יכול להוביל למשהו אם רק הייתי מעז.ככל שאנו מתבגרים אנו נעשים שמרניים יותר,פחדניים יותר,הרפתקניים ומעיזים פחות.ולכן הפעם אמרתי שאני לא מפספס הפעם ,רצתי לנהג ואמרתי לו שיפתח לי את הדלת. הרגשתי שהיה שם משהו ששווה לבדוק.הנהג לא הסכים לפתוח.הוא פתח לי רק תחנה אח"כ,בכיכר מסריק.אני יורד בריצה מהאוטובוס ורץ לכיוון כיכר רבין.בדרך נקרע הרוכסן של התיק וכל הקלסר והדפים עפו ברוח.התעכבתי להרים הכל ורצתי לכיכר.היא כבר לא הייתה שם.הייתי מבואס רצח.חיפשתי אותה בערך חצי שעה ונסעתי הביתה.היתה לי הזדמנות.העזתי.ולא הצלחתי.באמת שרציתי לדבר איתה.אז מי אמר שהחיים הם לא סרט? הם כן,אם רק נעז. המציאות אכן עולה על כל דמיון.יכול להיות שיש עולם מקביל אי שם במרחבי היקום שבו אני כן תופס אותה. אבל זה עדיין לא מונע ממני לנסות לתפוס אותה שוב בעולם הזה. לכן אני הולך לחפש אותה ביום ראשון.לעלות שוב על אותו קו.ויהיה מה שיהיה.הגורל נותן לנו הזדמנות פעם אחת.בפעם השנייה אנחנו צריכים ליצור הזדמנות בעצמנו.וזו האמונה שלי.

למעלה