מאמנים בארץ ממהרים להוציא לתחרויות

der bomber

New member
מאמנים בארץ ממהרים להוציא לתחרויות

אני רואה כבר שנתיים הזירה ורואים שם חניכים שבחו"ל לא היו רואים תחרות. הייתי במועדונים של הישרדות לפני שנים והקרבות שם היו ברמה הרבה יותר חזק וגבוה.

אז שהישרדות...........

יבואו להתחרות בזירות השונות הקיימות בשוק , אם הקרבות שלהם יותר חזקים ויותר טובים, נשמח לראותם. עד עתה הם נמנעים.... יניב

joker89

New member
השרדות

אם אתם מדברים על דניס-השרדות אז אני מכיר אישית (חברים טובים של המשפחה) את אלוף הארץ פעמיים בזה שעכשיו בגבעתי.ואת אלופת הארץ 4 או חמש פעמים.

אליפות פנימית שלהם../images/Emo35.gif

גם לנו יש אליפויות פנימיות.... זה לא אותו דבר כמו לעלות לקרב בזירה..... יניב

זה שונה כי.....

אליפות פנימית של שיטה זה דבר ביתי.... אליפות בזירה זרה, עם שופטים זרים, עם קהל וטלויזיה ויריב שלא קשור לשיטה שלך...זה דבר אחר לגמרי.. יניב

joker89

New member
לא הבנת אותי

אמרתי שבאיגרוף בכללי זה פחות משנה כל הדברים שהם ברקע כמו שאמרת

Daniela09

New member
אליפות העולם ב PANKRATION

מספיק טוב לך? אז חניכי דניס הישרדות לקחו את האליפות העולם במשקל פתוח שנתיים רצופות (שלומי דיינה) וחברו צחי חליפקס לקח פעמיים רצופות במקשל שלו. חניכים אחרים גם נצחו כאן בתחרויות BJJ. אבנר שלום היה חגורה שחורה של דניס הנובר ואלוף בשיטה לפני שניסה את מזלו בהולנד בתאי בוקס. חניכו של אבנר שלום אלדד (ברח לי השם משפחה), גם היה אלוף אצל דניס הנובר וחגורה שחורה בשיטה לפני שפנה לאבנר שלום. ואני בטח שוכחת עוד כמה מכובדים כמו מוטי הורנשטיין... אבל כנראה כל זה לא משמעותי בעיני לוחמי זירה כאן בארץ. דניאלה

dascalu jacob

New member
מה קרה עם דניס הישרדות ?

בשנות ה80 היו להם ים של חניכים. היו להם הרבה תחרויות והם נחשבו לכוח עולה. היום הם ירדו מאוד.

lironmarko

New member
לדעתי אלימים מידי בלי תכלית

שמעתי על מקרים ממש מפחידים אבל זה בגדר של שמועה בלבד... חוצמיזה לחטוף חישולים סתם בלי להחזיר זה מבאס ותחשבו שזה קורה על בסיס יומיומי.. לירון

היו שם כל מיני סיפורים....

לא משנה..לא רוצה לגרום לעוד סערה בפורום
יניב

matan218

New member
לי אישית היה חבר שהתאמן אצל דניס

יש לי חבר ילדות שאיתו התחלתי להתאמן בלחימה משולבת-רענן טל כשכל אחד הלך לתיכון אחר ועדיין שומרים על קשר חברים שלו משם משכו אותו להתאמן שם ובאמת הוא עזב והלך להתאמן אצל דניס הוא נורא התלהב שם וניסה לשכנע אותי שגם אני יעבור כי הוא אהב שם את החיזוקים ואת האימונים עם החרבות והמוצ'קאות אך לאחר כחצי שנה הוא עזב וככשאלתי אותו למה הוא אמר לי שהוא התחיל לזלזל בחניכים שלו וכולם לאט לאט עוזבים ורק השחורות נשארו איתו. גם שמעתי שהוא נכנס לחובות ענקייים והוא ישן במכון-(ככה שמעתי לפני כשנה וחצי)

eladי

New member
חרבות ונונצ'אקו ?

אני לא זוכר כלי נשק מסורתיים אצל דניס (אבל סכינים וכו' היו דוקא). תשמע, הקטע של החובות והשינה במכון - זו מה שנקרא בעברית צרות עין של אנשים. אפילו זה היה נכון (מה שאני קצת מפקפק) זה לא משהו לרכל עליו (וזו אכן רכילות כפי שיעקב העיר). העיקר שאתה נהנה מהאימונים, ומתאמן בכיף ובמקום טוב (אצל רענן ?) עזוב אותך משטויות...

The Indian

New member
בתור מישהו שהיה בהישרדות שנה

אני מסכם הכל כביזבוז זמן!!!!! המאמנים מזלזלים ואין שם רמה כולם מתלהבים מהחניך הכי טוב שהוא גם הבן של המאמן ועושים פוזות אבל כולם לובשים מסכות אם את מסתכל לתוך הקנקן אתה רואה שהוא ריק.......

The Indian

New member
אה ועוד משהו

כשבאתי לבקר במכון שלהם שוב כי יש לי שם מלא חברים המאמן הכין אותם לתחרות שלהם, לא שהוא הכין אותם טוב אבל לא משנה, המאמן במקום לסכם את האימון בלומר לתלמידים שיבואו מוכנים לתחרות הוא אמר להם שיגהצו את החליפות כדי שיראו יפים..... זה הדבר הכי מצחיק והכי לא מקצועי שראיתי ואני שמח שלא נשארתי שם ושהיה לי את השכללעזוב את המכון הזה!

Daniela09

New member
חבר יקר

לא יודעת על איזה מדריך אתה מדבר, אבל איך שאתה מתאר את העניין, גם אני הייתי עוזבת אותו. אני שונאת לגהץ. יחד עם זאת צורת כתיבתך והכללה שאתה עושה אינה מחמיאה לך. הביקורת שלך כל כך לא עניינית. דניאלה

Daniela09

New member
מי איפה אתה דג את המידע שלך?

אני 20 שנה בשיטה ולא מבינה על מה אתה מדבר. אני אישה קטנה, כיום בת 49. שני בניי התאמנו שנים אצל דניס, אחד מהם מוגבל פיזית. הם שנים יצאו משם חזקים, בטוחים ושלמים ועם רמת אגרסיה הרבה יותר נמוכה מרוב הנוער של היום. השתתפתי בכל האליפויות עד גיל 38, מתאמנת באופן קבוע, דאן 6 והדבר הקשה ביותר שקרה לי היה שבירת אצבע (פעם אחת). אז, נכון שזה שיטה שדורשת מהמתאמן אבל זו שיטה שמתאימה את עצמה לאדם ולא ההפך. דניאלה

למעלה