מאמני CMA לדעתי הכי מקצועיים

dardale1

New member
מאמני CMA לדעתי הכי מקצועיים

ממה שאני רואה בתוכניות הזירה עושה רושם שהם לוקחים את האימון ברמה אחרת ממה שעושים המאמנים מהאיגרוף תאילנדי. מה דעתכם ?

אני חושב ש........

כולם טובים כולם עברו מספיק בחיים שלהם עד שהפכו להיות מאמנים, ולרוב המאמנים הן בליגה והן בCMA והן בלחימה משולבת יש חניכים אלופים שמעידים על הרמה הגבוה של אימון לה זכו מהמאמנים שלהם. יניב

garey

New member
יניב פישר צודק כולם נותנים את הנשמה

בכלל אומניות הלחימה ,כולם הוציאו בחורים מעולים ,וטובים , ומיצטיינים בהתנהגות וחינוך אחר מהרגיל, דעתי כפי דעתו של יניב וישר כוחם של המאמנים להמשיך בדרך מופלאה זו, שבת שלום ג'רי מזרחי, נ.ב יניב המרק המרק יצא פששששששששששש טעים

RoyceGracie

New member
דעתי היא שלהיות מורעל על המאמן שלך

ולסגוד לו כמו אל יווני היא צורת חשיבה מוטעת. זה מונע ממך מלחשוב על התרגילים שהוא מלמד אותך, על הגישה שלו. דרך הטלת ספק לומדים לחשוב על התוכן, ולא רק להתאמן בצורה עיוורת בשיטה שאולי לא מתאימה לך. ויש עוד תופעת לוואי מוזרה של זילזול בכל מה שמסביב (ראה את ההודעות הקודמות שלך) בברכה

אין קשר RoyceGracie

בן לסגוד למאמן ובן שזה מונע לחשוב על תרגילים שהוא מלמד אותך.... אפילו זה מסתדר לי יופי.... כי.... מי שסוגד למשהו גומע את כל מה שמלמדים אותו בצורה הערצתית ומתלהבת. לכן לדעתי אתה טועה בקטע הזה. יניב

RoyceGracie

New member
תגובתי

כשאתה לומד אצל מספר מאמנים, אתה מקבל מספר גישות לימוד וצורות עבודה, ולוקח מכל מאמן את מה שמתאים לך וכך מפתח זהות קרבית אישית וסגנון משלך (אותו אפקט מתקבל כשאתה לוקח מהמאמן שלך דברים שונים בזמן האימונים, ובכך חושב על מה שהוא מלמד ואל מה אתה מתחבר. תלמיד שמבצע תרגילים בצורה עיוורת כמו שהמאמן שלו לימד אותו, עלול לגרום לו לבעיות ברמות הגבוהות). להעריץ מאמן זה לחשוב שמה שהוא אומר זה הכי נכון בעולם, ודבר זה מונע ממך מלקחת את הדברים שמתאימים לך, אלא לקבע את הצורת מחשבה שלך על הזהות אישית שהמאמן שלך כבר פיתח- ואולי היא לא מתאימה לך אישית. צריך להיות מגוון בראש, כך תוכל גם להיות מגוון בטכניקה ולהיות לוחם ייחודי, לא אחד שתירגל את מה שהמאמן שלו לימד ובכך והפך למאמן שלו(טכנית). (לכל אחד יש תרגילים שיותר מתאימים לו ופתחות מתאימים לו בהתאם למשתנים הפיזים והרוחניים שלו). בברכה

שוב אני נאלץ שלא להסכים....

אומנם המתחרה לוקח את מה שהוא למד מהמאמן ועולה עם זה לזירה אבל.... ואומנם בזירה יש מתחרים מגוונים, ומטרת הקרב תהיה התוצאה אשר תהיה היא להפיק לקחים. אותו מאמן עם התלמיד ביחד צריכים לשבת על הוידאו ולראות היכן החולשות, והיכן יש מה לשפר. המאמן עצמו אמור לשנות את הזיהות הקרבית שלך כל הזמן ולפתח אותה לגבהים יותר גבוהים, המאמן עצמו לא מקובע כמו שאתה חושב, אלה הוא מתאים את עצמו להתקדמות של החניך שלו, ובהתאם הוא אמור לפתח אותו ולקדם אותו. את ההתקדמות האמיתית עושה החניך בעצם זה שהוא כבר עולה לזירה ומתחרה. אתה בתור מתחרה לא אמור לקחת את הדברים שמתאימים לך בזירה!!!.. אתה אמור להשתמש בזירה בכל הכלים שהוא מלמד אותך, ולפתח אותם בהתאם, כי מי יודע אולי איזה תרגיל שלא התאים לך והמאמן התעקש שתלמד אותו שוב ושוב, הוא התרגיל שיהיה המכה הקטלנית שאף אחד לא יכול עליה נגדך. שהמאמן צועק לך מהפינה בקרב עצמו תעשה לו ככה וככה, אבל לא לקחת את זה באימונים כי זה לא התאים לך....אתה תהיה בבעיה בקרב!! מתחרה צריך להיות ראש אבן וללכת באופן עיוור אחרי המאמן שלו!- במידה ותהיה לו דיעה עצמאית - הוא יכשל! - המתחרים לא בכאלה רמות שהם יודעים כבר לבד מה טוב בשבילם. מה שכן - מאמן צריך לעלות עם תוכנית מוגדרת ביחד עם החניך שלו לזירה, על אותה התוכנית המתחרה צריך לעבוד באדיקות כל הקרב. ולא ללכת לא שמאלה ולא ימינה מהתוכנית. אלה אם כן המאמן אומר לו אחרת...

RoyceGracie

New member
נשמע כמו איזה סיפור עבדות ../images/Emo3.gif

אני מדבר איתך על צורת למידה, לא על שינויים קטנים שתלמיד יכול לעשות בצורת הלחימה שלו בגלל שקרב זה או אחר... תלמיד שאוהב רגליים יאהב רגליים ותלמיד שאוהב ידיים יאהב ידיים ללכת עיוור זה ללמוד ממקור אחד בלי גיוון, בלי גיוון אין לך יכולת לבחור מה אתה אוהב ומה מתאים לך. הייתי שמח לשמוע את הדעה של רענן טל בנושא, אם הוא יכבד אותנו בהודעת תוכן ולא רק הודעות פירסום. תודה רבה

אתה יודע מה....

אין לו כל כך זמן לכתוב בפורום. אבל אני אנסה לבקש ממנו שיכתוב מאמר בנושא. יניב

RoyceGracie

New member
בקריאה שנייה

כתבתי "הייתי שמח לשמוע את הדעה של רענן טל בנושא, אם הוא יכבד אותנו בהודעת תוכן ולא רק הודעות פירסום" המשפט הזה עלול להתפרש ע"י אנשים כמשפט שטוען שיש משהו פסול בהודעות פירסום בלבד, זאת לא כוונתי והערכתי לרענן גדולה... רק כדי למנוע אי הבנות שאני יודע שמרובות בתחום הפורומים

BROWN BOMBER

New member
מסכים אתך. ../images/Emo127.gif אבל...

לפני שאתה מתחיל לגוון עדיף להגיע עם מקור התמחיות כלשהו. איגרוף, איגרוף תאילנדי, קיקבוקס, קראטה, ג'יוג'יטסו... מה שלא יהיה... הגב אם תשים לב אז תראה שהטובים ביותר בשיטת ה MMA הם כאלה. מגיעים עם מקור התמחות כלשהו ולאחר מכן מתחילים ללמוד דברים אחרים ולגוון.

צריך לזכור דבר אחד,

מה שמתאמן לומד במכון,אינו תורה משמיים,כלומר, מה שמתאים לי,לא בהכרח מתאים לך ,ולהיפך. כמו כן חייבת להיות כימיה בין המאמן למתאמן על מנת להצליח.יחסים של אב לבן בין מאמן למתאמן,הם דבר שכיח בעולם הזירה,דבר המוכיח עד כמה הוא חשוב.מעל לכל חשובה ההנאה שבאימון,אם היא לוקה בחסר..."חבל על הזמן". בברכת שבת שלום, אורי צבי,

MikeTyson

New member
מסכים איתך !!

מסכים איתך זאביק ידידי !! הפעם פגעת בול. ואני עדיין עומד על השאלה - איך אדון "דרדלה" הגיע למסקנה כ"כ ברורה מבחינתו שהמאמנים של CMA הם הכי טובים שיש ? היית באימונים ? בדקת מכונים ? לפי דעתי זה שטויות. מאמן טוב זה קודם כל (50 %) אופי טוב והקשבה לחניכים. והיום לצערי מדינת ישראל לא מפוצצת במאמנים כאלה. אז כדאי לכם לחפש טוב טוב מאמן שיש לו את זה לפני שהולכים למאמן "מוסמך" מטעם וינגייט בלי לשלול אף אחד כמובן ובלי לזלזל... אח"כ נעבור לצד המקצועי שזה קריירה בעבר שיוכל להבין את למידים ולהסביר להם את התרגילים ו'ראיית הקרב' בצורה ברורה יותר כי 'אין חכם כבעל נסיון'.

למעלה