מאמני CMA לדעתי הכי מקצועיים

Boxline

New member
רויס גרייסיי ---- שמתי לב שאתה תמיד

תוקף את האנשים מלחימה משולבת

RoyceGracie

New member
חס וחלילה תוקף ! המטרה היא ללמוד

זה מזה ע"י אינטראקציה, הוויכוח הוא המקור ללמידה. עיקרון הדמוקרטיה ידידי. אני לא שופט אנשים לפי מאין באו אלא לפי מי שהם. אני לא ב CMA, וגם לא ב"CMA אמנות לחימה". יום טוב

orslimy

New member
המאמנים הכי טובים שיש...

גם קשוחים בגלל הקטע הקרבי וגם רוחניים בגלל הקראטה...

אור נתן כאן נקודה מענינת....

זה תמיד מפליא אותי לראות את המאמן מדגים אגרוף/אגרוף תאילנדי. לעומת הקראטה.... שפתאום הגוף נהייה יותר אצילי, ישר, טכניקות מלאות.... שינוי פאזה מדהים ומרשים. יניב

orslimy

New member
פישר מעלה נקודה מעניינת...

בכך שהוא אומר שאני העלתי נקודה מעניינת...

תודה אור ועוד נקודה מענינית...

זה שאתה אתמול התחמקת ממני. ואני אספר את הסיפור.... עשינו אתמול תרגיל באגרוף... בן שני בני זוג, אחד צמוד לפינה והשני מכהה, ומכהה, ומי שצמוד לקיר צריך להגן את ההתקפות של היריב ובשלב מסויים לתת קונטרה מכת נגד ואז מתחלפים בתפקידים.. התרגיל היה אמור ללמד את מי שצמוד לקיר להגן תחת לחץ התקפות, ולחשוב תוך כדי איך הוא מוציא מכת נגד... אור אזולאי ברחחחחח ממני כמו כלבלב.... והייתי צריך לעבוד בסוף מול הגר שמואלפלד שדפקה לי מכות רצח.....ונראתי מולה כטירון שבקושי זז, וכל המכות שלי נקלטו על ידה בלי מאמץ... בקיצור אור אזולאי, הנקמה שלי בך...בדרך.... יניב

Boxline

New member
חחח והעיקר ---

הוא רוצה קרב מול קים ושאר תותחי הזירה

אהה שלא תבין לא נכון.....

עם האנשים במכון זה אחרת, שהוא בזירה הוא כמו עוף טורף..... אזולאי לא בוחל באמצעים שהוא בזירה, הוא ינשך כמו טייסון, יעקוץ כמו דבורה (כמו מוחמד עלי...) יניב

orslimy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אדון פישר! איך אני אוהב שאתה מספר סיפורים שאתה אולי הבנת אותם מנקודת המבט המיוחדת שלך.... כשהיה התרגיל, אתה מיד רצת להגר, אני חיכיתי לידך עם פרצוף קשוח וראיתי את הרטיבות שהייתה לך במכנסיים- לא היגייני ואז נאלצתי להתפשר, ואני שמח שאכלת מכות אבל זה לא חצי ממה שהיית מקבל ממני, כי אל תשכח שיש עוד אימונים והפעם אני לא מוותר.... אימון הבא ספארינג- ואתה יודע שמחכה לך דייט איתי...

MikeTyson

New member
אני לא מבין על מה שניכם מדברים...

אני לא אהיה אצל מאמן בחיים שמתחיל להדגים לי תרגילים של קראטה כמו נינג'ה במכון מה זה הדבר הזה ?! (אולי בגלל שאני לא אוהב קראטה). אבל מאמנים שמלמדים גם קיקבוקס ואיגרוף רגיל וגם קראטה זה לא קצת מוגזם? איך אתם מסתדרים עם זה? זה כמו שאני ילך להתאמן בכדורגל והמאמן ילמד גם כדורעף... ככה אני מסתכל על זה.

orslimy

New member
אממ....

שמע, אולי זה לא הקטע שלך- גם אני לא אהבתי בהתחלה, באתי מרקע של תאי בוקס אבל לומדים לאהוב את היופי שבאומנות, וזה לא תרגילים של נינג'ה כי זה נינג'יטסו...

לא הבנתי את הקטע של הנינג'ה...

אנחנו מסתדרים עם זה מצויין כמו 2500 אם לו יותר האנשים שמתאמנים ב CMA לחימה משולבת... אין סתירה בן לשלב בן שיטות. זה עובד וזה עובד מצויין אל תשכח למשל שלחימה משולבת קיימת משנת 1980 ....- אם זה לא היה עובד לא היה תופס, לא היה מוציא מתחרים, לא היה מוציא שחורות איכותיות , לא היה מוציא עוד דור מאמנים - אז אפשר היה לומר שזה נכשל אבל זה לא. יניב

MikeTyson

New member
תשמע...

שמע את הסיפור שלי, אני באתי להתאמן בפעם הראשונה וביקשתי מאורי איגרוף בלבד. לא אהבתי את הקיקבוקס, אמרתי "מה לי ולבעיטות", עד היום אני לא יודע לבעוט כמו שצריך... אני יודע אבל מתקשה בכל תרגילי הבעיטה המסובכים השילובים וכל זה. אני חובב איגרוף (מייק טייסון) עוד מגיל 4 ולבוא למכון שצריך גם לבעוט בו נראה לי קצת מוזר. אבל עם הזמן הבנתי את יתרונות הבעיטה והתחלתי להכיר את הצד היפה של הקיקבוקס. למדתי לשלב בין האגרוף לבעיטה וראיתי שאחרי כמה שילובי מכות של איגרוף אפשר להוסיף בעיטה וזה יוצא 'מושלם'. (עזבו את זה שאני עדיין לא יודע לבעוט חחח אבל אני מאוד אוהב לצפות ולהתאמן) ו...אני עדיין אוהב אך ורק איגרוף אז לא להתלהב אבל יניב, אור, קראטה?! זה לא שילוב של מכות ידיים ורגליים. אין בזה כפפות בכלל.. החליפה היא משהו אחר והתרגילים הם שונים לגמריי.. איך אפשר ללמוד 2 אומנויות לחימה כ"כ רחוקות זו מזו בעת ובעונה אחת ?

תשמע.....

כפי שאמרת בסיפור שלך שהגעת ידעת ואהבת רק אגרוף ופתאום אורי צבי חשף אותך לעולם אחר לגמרי?? לקח לך זמן להתרגל? אותו דבר כאן, לוקח זמן ללמוד את השיטה, התרגולים הם רבים, ויש מחנות אימונים שבהם שמים דגש רב מאוד על ביצוע טכניקות בצורה נכונה, ויש תחרויות... האנשים הרצינים אצלנו שורדים והופכים להיות אומני לחימה ממדרגה ראשונה. השאר אלה שלא שורדים... מתחלפים עם אחרים ככה זה בתחום. יניב

MikeTyson

New member
בגלל זה,

אני לא כ"כ "אוהב" את CMA אומנויות לחימה... אוהב זאת מילה קיצונית. אבל לא מצאתי מילה אחרת. יש לי הרבה רספקט אליכם ואני מאוד מעריך אתכם. אתם באמת מס' 1 אבל אני לא מתחבר לשיטה שלכם. לא יודע למה. אולי בגלל התאילנדי אולי בגלל הקראטה.

אני הכרתי ת'מאמן הדרך הכי מקורית

שבר לי שני אצבעות ברחוב... הייתי מפרט אבל אין לי כח. הייתי דפוק אז...

אז ככה...

פעם הלכנו מכות ליד הבית של המאמן, הוא יצא לבדוק מה קורה, עכשיו האו דחף את בחר שלי ואני ניסיתי לתקוף אותו.. אחרי כל זה הוא דיבר איתי ועם חבר שלי, הזמין אותץנו להתאמן, אני באת יוהתחלית להאתמן הוא לא. יכול להיות הוא נבהל מהבעיטה הצדדית שקיבל וגרמה לו לעוף לכמה מטרים...

למעלה