מאמרים

תראה לי

ארגון שמצליח להחזיק סביבת פיתוח שהיא דמויי יצור??? להחזיק כלי ניטור ולהגיד יופי אנחנו משקיעים בניהול ביצועים זה נחמד והכלים הם כלים טובים אבל לא רק התוכניתנים עובדים בלו"ז צפוף אלא גם אנחנו... וברוב הארגונים שאני מכיר אין אנשים שניהול ביצועים זה העבודה שלהם בד"כ זה אחת מהמטלות של איש הסיסטם בנוסף לעוד מיליון מטלות אחרות מה קורה בסוף? בסוף אתה משלם על ,SYSVIEW, OmegaMon,APA , Mainview סכומי עתק ובפועל... בפועל אין בהם כמעט שימוש... לטעמי ביצוע QA כמו שצריך, ניטור מינמלי לדברים הגדולים וקניית משאבים (שלאחר כל הניהול ביצועים בסוף תקנה בלאוו הכי) יצא לארגון יותר זול....

zBigBlue

New member
תראה לי 2

בגדול אני די מסכים איתך. חברת אשראי גדולה בישראל מחזיקה סביבת דמוי ייצור שמשמשת גם את הפיתוח. אנו משתמשים בצד החזק של כלי ניטור לסוגיהם ע"מ לקבל את האינדיקטורים לבעיות אמיתיות באופן ממוכן, כאשר מאותרת בעיה, אנו משתמשים בכלים נוספים כמו STROBE למשל (מקביל ל-APA) ע"מ לפתור בעיות, אבל בכל מקרה תזדקק לכלי ניטור טוב ע"מ לאתר ולפתור בעיות בזמן התרחשות. בנק המזרחי, אגב,זרק את כל כלי הניטור ומתבסס רק על SYSVIEW.

BlueDino

New member
בחברת ישראכרט יש ConicIT

בחברת ישראכרט עובדים עם ConicIT של יורם קריב (מי שהיה בכנס של נס שמע הרצאה מאלפת על הייחודיות של המוצר וראה הדגמה של המוצר ע"י מנהל תשתיות ה-MF של בנק הפועלים אהוד דנציגר שסיפר כמה מרוצים בבנק מהמוצר).

eliak

New member
הנה הוא מתעורר

זה מה שאמרתי לפני 10 שנים הוא לא מת , הוא רק מנמנם זה הכל החליף צבע לאפור אבל לא נרדם לגמרי ועכשיו האצבעות של הרגליים כבר התחילו לזוז העפעפיים נפתחו הפיהוק ומתיחת הידיים צפו לרעם הגדול של ההליכה של הענק , מי זה רדמונד בשבילו סולט לייק זה טביעת רגלו יחי יחי יחי

למעלה