עובדות החיים חלק ז'
(אם תתעקשו יהיה גם ק'צ'ו'צ') בכל תחום מדעי ו/או אוניברסיטאות, קיימים X אנשים אשר נחשבים למומחים בתחומם וידועים במוגבלותם הענקית להבין מעבר למה שלמדו כל חייהם על מספרים ודפים, ולפסול כל דבר שלא נכנס למוושאות המוגלבות של המין האנושי - מלא מלא אנשים כאלה נמצאים בתחומים כמו רפואה, פיזיקה, אסטרופיזיקה,מתמטיקה, ובעיקר פסיכולוגיה ופסיכיאטריה ולא קולטים שהמושג עצמו פסיכו=נפש ולוגיה=לוגיקה לא באים ביחד כי לכל אדם נפש משלו וכך גם לוגיקה וזה לא קבוע לגבי הכלל! ותאסכולה המקצועית ואקדמאית אפשר לדחוף למקום שבו השמש לא זורחת! אני יכול תוך חודשיים להיות מנתח לב אם אותן תוצאות של כירורג שלמד 12 שנה רפואה ! על מה אתה מדברת, תעודות וחירטוטים, לא רק שאפשר לזייף תדבר הזה בקלי קלות אלה שזה חתיכת נייר אשלייתית שבטבע לא שווה כלום, רק הקישורים הפראקטים מעידים על מומחיות ! כל הניירת אותו זבל כמו כל המסמכים שמשחררים לציבור בנוגע לעב'מים, אלף פעם חרושים כדי לטשטש את כל הפרטים האסורים ולא לשחרר דף סודי שבמקרה נשאר בין המסמכים שהולכים לשחרר, ומי שמסתמך על דברים כאלה בתקופה שלנו: המשך אטימות נעימה. אני יעדיף להסתמך על עדותו של הומלס בלי תעודת בגרות מאשר על ניתוחו של אחד המדענים הטמבלים המוגבלים בהבנתם השכלית של אותו אירוע ! בנתיים מכל המדענים שראיתי היחיד שמתנהג בסדר זה פיזיקאי גרעיני הערבי או אירני הזה עם זקן, הוא נזהר בכל דבריו וקוטל הסברים דפקטיאלים ושערוריתיים של מדענים חכמים למיניהם, אבל לפחות הוא נמצא בצידו השני של המדע ולא כמו כל האסכולת המוגבלים עם תיסמונת דאון בתחום העב'מים. ואני לא ירדתי בכלל על לינדה, אני רוצה להבין איך ינעל על אמק של כולם ! זה שהיא מספרת משהו שמישו אחר סיפר לפני עשרות שנים פתאום נתפס ?! יש לה תעודות, יפה, אבל מה, אתם לא מבינים תטימטום שלכם ? הרי סיפרו לכם תמידע הזה כבר לפני עשרות שנים ! ובמקום לענות לי בהפוך ועקיפין, אני רוצה ! להבין למה בדיוק, עכשיו זה הופך את בוב לאזאר שכבר סיפר את כל זה ?! מה הוא עכשיו? אין לו תעודות מעבר למה שהיה לו לפני עשרות שנים, ולא לעדים אחרים שסיפרו תמידע, מה עכשיו איתם ! אתם שמתם עליהם קצוץ, באיזו זכות שמתם עליהם קצוץ ! אני רוצה לדעת למה זה הופך אותם עכשיו ! הם דיברו אמת, אבל אתם קבעתם שהם מטורפים ומשוגעים, מסתבר שהם לא, אז מה אתם ?! ואם לא למדתם עדיין את עובדות החיים למי יותר אמינות ומי יודע על מה הוא מדבר כשהוא מדבר על משהו ולדעת לסנן טוב, אז אתם בבעיה. מאיפה אני מסיק מסקנות? : כי אני מבין מה מסבירים ואני רואה שהאדם מבין מה הוא מסביר ולא קורא מלוחית כתוביות, והפרטים הטכנים שהוא מוסר נכונים ! מה יש לא להעסיק מסקנות. כמובן זה לא 100% אבל אתם בכלל, שוללים על ימין ועל שמאל עד שבא ראש ממ[ס]לה שנשלט כמו בובה, לספר לכם. מזכיר לי עילגים, כמו שאמר הבחור שחזר לפורום the legacy. והשאלה מי אתם בכלל שתשמיצו ותשללו ותפסלו ותכפישו דברים שאתם אולי לא מסוגלים להבין ! מי ! ההיסטוריה חוזרת על עצמה, היודעים נחשבים למטורפים והמדענים אטומים ומוגבלים וחשוכים כרגיל לאורך ההיסטוריה מובילים תאנושות ! ומג'סטיק אני לא מנסה להוכיח כלום על הנביא, אני ראיתי תדברים האלה עוד באמצע 2005 כשהוא התחיל תסבב שלו. לאומת זאת אתה שולל דברים ע'פ פרטים שלא משפיעים על אמינות הדבר, וע'פ דברי אותם מדענים מוגבלים וחשוכים בתחום ובנוסף לזה אתה אפילו לא רואה שאין הסבר פראקטי לדברים ולא הפרכה שאפשר להוכיח בצורה פראקטית כנגד. אני לא צריך להוכיח את הנביא לאף אחד כי הוא לא זה ששובר את גב הגמל. ולאומת זאת אתה אפילו לא סיפקת הסבר פראקטי לטענות שלך. שאלתי אותך אם אלה בלוני היליום צבועים בצבע מטלי, וקשורים לטיסן שנמצא מתחתיהם ונגררים אחרי הטיסן, אז איך בדיוק בגובה של אפילו 50 מטר איפה שיש משאב רוח, הבלונים מסתובבים בתדירות של הקפה ב 6.5 שניות בדיוק ! איך אני רוצה הסבפר פראקטי! אתה לא מבין שבגובה 50 מטר עם הרוח שיש שם הבלונים היו נוטים לצדדים ותדירות ההקפה שלהם היתה משתנה כי החוט לא יכול לשמור על תדר קבוע בסיבובים כי חוט מתפתל ! הדרך היחידה לשמור על תדירות סיבובים קבוע זה לקשור תבלונים למוט ברזל שלא יתנודד ולא יהיה מושפע מהרוח ב 50 מטר, ושהבלונים יהיו מספיק כבדים כדי שרוח בגובה 50 מטר לא תסיט אותם לשום צד, בשביל זה חייבים גוף מסיבי שהרוח לא תוכל להשפיעה עליו ולא איזה בלוני היליום מסריחים צבועים בצבע מטאלי. בנתיים לא הבאתה לי פתרון פראקטי שאפשר יהיה לחזור עליו ולקבל את אותה התוצאה, יופי של חקירות אתם עושים. לא המשכתי איתך תשיחה על הנושא כי ראיתי שאתה אפילו לא מתייחס לאחת הפקטורים החשובים שהכי מסובך ליצור באותו זיוף. ואמרתם למה שעב'מים יבואו לפקודתו, עזבו שיבואו, השאלה איך שומעים אותו, אתם יודעים בכלל שטלפתיה יכולה לעבור על פני מאות ק'מ ? אם אתם לא יודעים אז יש לכם עוד מבוי סתום, אז שתגלו. מקווה שלא שכחתי כלום, ולא לדאוג אני לא שונא אף אחד ולא עצבני על אף אחד פה, ולא לקחת תדברים אישית מדי, אני לא מתנשא ולא יעיר, אנשים רגילים פתאום קופצים למסקנות כאלה. ולהערה שאני לא מגיעה לקורסלי לינדה אני לא יגיב כי לא ירדתי עליה כך שהנסיון counter קטילה שלך נפסל. מוחהה חה חה חה ..... חההההה.......אא.....אאאא !