מאמר בעל חשיבות עליונה

• פותח הנושא חפY
  • פורסם בתאריך

חפY

New member
מאמר בעל חשיבות עליונה

החושף, בין השאר, קשר שתיקה על המתרחש ב-area 51 חובה לקרוא!

Gilliana

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

לינדה מולטון-האו היא אחת מהיופולוגיות המובילות והחשובות בעולם ויש להתיחס למאמרים פרי עטה בכובד ראש.

ע י ד ו2

New member
כי היא זכתה באמי?

סתם סתם. אה... אין את זה מוקלט כמו בארט בל?

ע י ד ו2

New member
נזכרתי בדבר נוסף

שרציתי לומר,לא קל לי לקחת ברצינות אדם שמתרעיין לתוכנית של ארט בל.

scriewy

New member
שאלה לשניכם

ומה בדיוק השוני בין דברי לינדה המיוחד לבין דברי בוב לאזאר ?! הוא סיפר הכל כבר ב שנת 91. למה אף, אחד לא הקשיב לו ? חוץ ממני כמובן. אתם מאמתים מידע שחופשי כבר עשרות שנים, אתם בפיגור רציני, ומי בדיוק הטמבל פה עכשיו ? דוגמה לאיך זה יכול לבוא לידי ביטוי: נגיד יש איום, אני קיבלתי...קששש. עבור. נקטתי באמצעי נגד. לאומתכם: אתם רק אחרי שיהרגו אותכם ויעבור עשרות שנים תיהיו מוכנים לקבל תמידע הזה, אבל יהיה מאוחר מדי לנקוט באמצעי נגד, הנכון ? כי תיהיו מתים וקבורים ותולעים יכלו אותכם ובפרק זמן הזה יכלו להורגיכם עוד מאות פעמים עם קצב הקליטת מידע שלכם. איזה יופי. כן תמשיכו לחכות עד שראש ממשלה יספר תסודות. למה מי זאת לינדה. בניית מעגל המכובדים שלכם ממש על הפנים, מה אתם מחפשים כל הזמן אוגן ומישהו "מכובד" שיספר לכם מה שאחרים סיפרו כבר מזמן, מה זה השיפוט הזה.

ע י ד ו2

New member
scriewy

תוכל להזביר לי למה אתה כן מאמין לבוב לאזר לינדה בוהנם קארטר פיל שנידר וארט בילקו? על עצמי אוכל להעיד, כי אינני מאמין לאף אחד מאנשים אלו, המתמסכים על עדויות שאספו במקרה של לינדה בוהנם קארטר, וחוויותיהם האישית במקרה של לאזר בילקו ושנידר. למעשה מדובר בעוד כותבים בפורום זה שמקבלים את המידע שחוקרי ע"במים אספו, מה בדיוק נותן להם אמינות מבחינתכם, מאמרים שכתבו, עדויות שאספו?

Gilliana

New member
עובדות החיים חלק א'

(אם תתעקש יהיה גם חלק ב') בכל תחום מדעי ו/או אוניברסיטאי, קיימים X אנשים אשר נחשבים למומחים במיוחד בתחום - כך ברפואה, פיזיקה, פסיכולוגיה או כל מקצוע אחר. כמובן שאדם שאינו מגיע מהתחום וןמהאסכולה המקצועית/אקדמאית, אינו מסוגל להכיר במומחיותם של אותם אנשים ועליו (אולי לרוע המזל) להסתמך על דעתם והערכתם של אנשי מקצוע אחרים מהתחום. הרי באותה מידה תוכל לשאול מדוע פרופ' פלוני אלמוני נחשב לאחד ממנתחי הלב הטובים בעולם? לפסיכיאטר בעל שם עולמי או לטכנאי מחשבים מומחה בתחומו? הרי לך בודאי אין שום כלים לשפוט את נכונות העניין ואתה מסתמך או על עדותם של אנשים אחרים מהתחום המקצועי או על זו של הפציינטים/קליינטים של אותם בעלי מקצוע. כך גם לגבי לינדה מילטון-האו ולא - היא לא אספה עדויות "במקרה" כמוך - היא חוקרת בעלת שם עולמי שהלוואי עליך להגיע לקצה הנעל שלה, תסלח לי על הבוטות, אבל אופן הסקת המסקנות שלך והקביעות הנחרצות שלך מבלי להבין כלל על מה אתה מדבר עובר כל גבול. ודרך אגב - אתה חייב דחוף לעבוד או על יכולת זכירת השמות שלך או על חוש ההומור - שניהם גרועים ביותר.

scriewy

New member
עובדות החיים חלק ז'

(אם תתעקשו יהיה גם ק'צ'ו'צ') בכל תחום מדעי ו/או אוניברסיטאות, קיימים X אנשים אשר נחשבים למומחים בתחומם וידועים במוגבלותם הענקית להבין מעבר למה שלמדו כל חייהם על מספרים ודפים, ולפסול כל דבר שלא נכנס למוושאות המוגלבות של המין האנושי - מלא מלא אנשים כאלה נמצאים בתחומים כמו רפואה, פיזיקה, אסטרופיזיקה,מתמטיקה, ובעיקר פסיכולוגיה ופסיכיאטריה ולא קולטים שהמושג עצמו פסיכו=נפש ולוגיה=לוגיקה לא באים ביחד כי לכל אדם נפש משלו וכך גם לוגיקה וזה לא קבוע לגבי הכלל! ותאסכולה המקצועית ואקדמאית אפשר לדחוף למקום שבו השמש לא זורחת! אני יכול תוך חודשיים להיות מנתח לב אם אותן תוצאות של כירורג שלמד 12 שנה רפואה ! על מה אתה מדברת, תעודות וחירטוטים, לא רק שאפשר לזייף תדבר הזה בקלי קלות אלה שזה חתיכת נייר אשלייתית שבטבע לא שווה כלום, רק הקישורים הפראקטים מעידים על מומחיות ! כל הניירת אותו זבל כמו כל המסמכים שמשחררים לציבור בנוגע לעב'מים, אלף פעם חרושים כדי לטשטש את כל הפרטים האסורים ולא לשחרר דף סודי שבמקרה נשאר בין המסמכים שהולכים לשחרר, ומי שמסתמך על דברים כאלה בתקופה שלנו: המשך אטימות נעימה. אני יעדיף להסתמך על עדותו של הומלס בלי תעודת בגרות מאשר על ניתוחו של אחד המדענים הטמבלים המוגבלים בהבנתם השכלית של אותו אירוע ! בנתיים מכל המדענים שראיתי היחיד שמתנהג בסדר זה פיזיקאי גרעיני הערבי או אירני הזה עם זקן, הוא נזהר בכל דבריו וקוטל הסברים דפקטיאלים ושערוריתיים של מדענים חכמים למיניהם, אבל לפחות הוא נמצא בצידו השני של המדע ולא כמו כל האסכולת המוגבלים עם תיסמונת דאון בתחום העב'מים. ואני לא ירדתי בכלל על לינדה, אני רוצה להבין איך ינעל על אמק של כולם ! זה שהיא מספרת משהו שמישו אחר סיפר לפני עשרות שנים פתאום נתפס ?! יש לה תעודות, יפה, אבל מה, אתם לא מבינים תטימטום שלכם ? הרי סיפרו לכם תמידע הזה כבר לפני עשרות שנים ! ובמקום לענות לי בהפוך ועקיפין, אני רוצה ! להבין למה בדיוק, עכשיו זה הופך את בוב לאזאר שכבר סיפר את כל זה ?! מה הוא עכשיו? אין לו תעודות מעבר למה שהיה לו לפני עשרות שנים, ולא לעדים אחרים שסיפרו תמידע, מה עכשיו איתם ! אתם שמתם עליהם קצוץ, באיזו זכות שמתם עליהם קצוץ ! אני רוצה לדעת למה זה הופך אותם עכשיו ! הם דיברו אמת, אבל אתם קבעתם שהם מטורפים ומשוגעים, מסתבר שהם לא, אז מה אתם ?! ואם לא למדתם עדיין את עובדות החיים למי יותר אמינות ומי יודע על מה הוא מדבר כשהוא מדבר על משהו ולדעת לסנן טוב, אז אתם בבעיה. מאיפה אני מסיק מסקנות? : כי אני מבין מה מסבירים ואני רואה שהאדם מבין מה הוא מסביר ולא קורא מלוחית כתוביות, והפרטים הטכנים שהוא מוסר נכונים ! מה יש לא להעסיק מסקנות. כמובן זה לא 100% אבל אתם בכלל, שוללים על ימין ועל שמאל עד שבא ראש ממ[ס]לה שנשלט כמו בובה, לספר לכם. מזכיר לי עילגים, כמו שאמר הבחור שחזר לפורום the legacy. והשאלה מי אתם בכלל שתשמיצו ותשללו ותפסלו ותכפישו דברים שאתם אולי לא מסוגלים להבין ! מי ! ההיסטוריה חוזרת על עצמה, היודעים נחשבים למטורפים והמדענים אטומים ומוגבלים וחשוכים כרגיל לאורך ההיסטוריה מובילים תאנושות ! ומג'סטיק אני לא מנסה להוכיח כלום על הנביא, אני ראיתי תדברים האלה עוד באמצע 2005 כשהוא התחיל תסבב שלו. לאומת זאת אתה שולל דברים ע'פ פרטים שלא משפיעים על אמינות הדבר, וע'פ דברי אותם מדענים מוגבלים וחשוכים בתחום ובנוסף לזה אתה אפילו לא רואה שאין הסבר פראקטי לדברים ולא הפרכה שאפשר להוכיח בצורה פראקטית כנגד. אני לא צריך להוכיח את הנביא לאף אחד כי הוא לא זה ששובר את גב הגמל. ולאומת זאת אתה אפילו לא סיפקת הסבר פראקטי לטענות שלך. שאלתי אותך אם אלה בלוני היליום צבועים בצבע מטלי, וקשורים לטיסן שנמצא מתחתיהם ונגררים אחרי הטיסן, אז איך בדיוק בגובה של אפילו 50 מטר איפה שיש משאב רוח, הבלונים מסתובבים בתדירות של הקפה ב 6.5 שניות בדיוק ! איך אני רוצה הסבפר פראקטי! אתה לא מבין שבגובה 50 מטר עם הרוח שיש שם הבלונים היו נוטים לצדדים ותדירות ההקפה שלהם היתה משתנה כי החוט לא יכול לשמור על תדר קבוע בסיבובים כי חוט מתפתל ! הדרך היחידה לשמור על תדירות סיבובים קבוע זה לקשור תבלונים למוט ברזל שלא יתנודד ולא יהיה מושפע מהרוח ב 50 מטר, ושהבלונים יהיו מספיק כבדים כדי שרוח בגובה 50 מטר לא תסיט אותם לשום צד, בשביל זה חייבים גוף מסיבי שהרוח לא תוכל להשפיעה עליו ולא איזה בלוני היליום מסריחים צבועים בצבע מטאלי. בנתיים לא הבאתה לי פתרון פראקטי שאפשר יהיה לחזור עליו ולקבל את אותה התוצאה, יופי של חקירות אתם עושים. לא המשכתי איתך תשיחה על הנושא כי ראיתי שאתה אפילו לא מתייחס לאחת הפקטורים החשובים שהכי מסובך ליצור באותו זיוף. ואמרתם למה שעב'מים יבואו לפקודתו, עזבו שיבואו, השאלה איך שומעים אותו, אתם יודעים בכלל שטלפתיה יכולה לעבור על פני מאות ק'מ ? אם אתם לא יודעים אז יש לכם עוד מבוי סתום, אז שתגלו. מקווה שלא שכחתי כלום, ולא לדאוג אני לא שונא אף אחד ולא עצבני על אף אחד פה, ולא לקחת תדברים אישית מדי, אני לא מתנשא ולא יעיר, אנשים רגילים פתאום קופצים למסקנות כאלה. ולהערה שאני לא מגיעה לקורסלי לינדה אני לא יגיב כי לא ירדתי עליה כך שהנסיון counter קטילה שלך נפסל. מוחהה חה חה חה ..... חההההה.......אא.....אאאא !

Gilliana

New member
ההעדפות שלך הן עניינך הפרטי ../images/Emo8.gif

אבל בינתיים, בעולם המחקר והמדע - העניינים עובדים אחרת. דרך אגב, מי אמר שבוב לזאר הוא שקרן ורמאי? בטח לא אני, יש לי אפילו הוכחות.

Gilliana

New member
ועוד דבר או שניים ששכחתי:

א. כן, הכישורים הפרקטיים הם אלו שקובעים - מסכימה איתך, וזה ם מה שאמרתי לאורך כל הדרך אם לא הבנת כך שאתה מתפרץ בדלת פתוחה. ב. קשה לי להתייחס לביטוי "למה מי זאת לינדה" כאל ביטוי המביע את הערכתך הרבה אליה אז בבקשה - אל תספר שלא ירדת עליה - קיבלת בחזרה רק את מה שהגיע לך ושום "נסיון" לא נכשל - הדבר היחיד שנכשל במקרה הזה הוא נסיון ההתכחשות שלך למציאות.

scriewy

New member
לא ירדתי עליה בכלל.

זה כבר תלוי באיזה טון הקורא קורא את הנקרא, אין לי סיבה לרדת על לינדה שמנסה כמו כל עב'מולוג אחר להוציא תאמת לאור, קראתי את הכתבה שם גם כדי לראות באיזה מידע מדובר לפני שאני מגיב, ואני לא רץ על טקסטים עם העיניים. אולי יותר נעים למה, מי זאת לינדה ?

Gilliana

New member
חכמולוג, מה? ../images/Emo13.gif

ידידי היקר - אתה צריך לקחת בחשבון שכאשר אתה כותב בפורום, מן הראוי שתתנסח בבהירות כך שלא תווצרנה "אי הבנות" מהסוג שאתה טוען להן כרגע. אני בכל אופן מצטערת לציין בפניך כי במקרה דנן זה בהחלט לא נשמע כך, וזו גם הסיבה שקיבלת את התגובה שקיבלת. להבא - אולי כדאי לחשוב קצת יותר לעומק לפני ההקלדה.

סקריווי אמרת דברים נכונים

באופן קצת שונה ומעניין, אך אין הדבר אומר שזה לא טוב מספיק להראות דבריך. אני מאוד מסכים איתך, אני גם כן מרגיש שהרבה חברי פורום לא מציינים את דעתם באופן ברור מספיק. אני לא רואה גם שחברי פורום מצליחים לספק הסבר מדעי מספיק טוב עם מספיק ראיות, שיסבירו את ניתוח הבנתם. זה כאילו שחלק מהניתוחים המתבצעים פה על ידי אנשים, פשוט לא מספיק ברורים או פשוט לא באמת מתקבלים. כמו שציינתי קודם גם כן, אנשים מחליטים לקבוע אם משהו מסוים כן אמיתי או לא באופן די "סתמי" וחבל. אני מאוד מקווה לראות את הדברים באור שונה יותר בעתיד, כי זה מאוד מתקבל פה , כאילו יש חוסר איזון מאוד רציני בין הרבה מושגים, רעיונות, דרכי חיים ותפיסתם, ועוד הרבה דברים שלבטח לא הכנסתי.

scriewy

New member
בסוף שכחתי משהו כן

הקיצר אתם כאלה חכמים, אתם שופטים ע'פ הכריכה ולא התוכן, וזה פשוט נורמטיבי ומקובל בין האנשים הפשוטים והרגילים והמוגבלים והאטומים והכל מה שהולך בדרגת הפיגור הזאת ! כל הכבוד ישר כח. פעם הבא אני יבוא לבוש בחליפה מכובדת וידביק מדליות גבורה למיניהם מכל המדינות וידביק על התחת שלי את כל התעודות מתחומים המדעים כדי שתכבדו אותי על השגיי ! איזה קל להיות מקובל בחברה שלכם פשששששש, בזה אתם דוגלים הרי ! כך זה מובן שוב! ושוב! ושוב ! מכל דבריכם ! כל הזמן כל החיים !

Gilliana

New member
השאלה היא לא למה מי זאת לינדה...

... השאלה היא - מי אתה שתפתח עליה (ועלינו) כזה פה. לפחות את לינדה, בניגוד אליך - אפשר להבין.

Majestic12

New member
רק שאלה ל- scriewy ולעידו2

ולמי אתה מתכוון scriewy כשאתה מדבר על יכולת שיפוט? אולי ל"נביא" שכל כך התאהבת בבלונים שלו ובטיסנים, שכבר שבועיים אתה מנסה להוכיח כמה הנוכל הזה הוא אמין??? ועידו2 - כשאתה אומר שמחקרים נעשים ע"פ מאמרים שכתבו ועדויות שאספו - אתה מכליל כ- 90% מכלל החוקרים בעולם. מה לעשות - כל החוקרים בעולם מתבססים על מחקרים שעשו אחרים ומאמרים שאחרים כתבו. ואיני בטוח שאתה בכלל מכיר את עבודותיהם של הנ"ל, שכל כך מיהרת לנפנף.

Gilliana

New member
ואני רק רוצה להוסיף...

לעידו ול-scriewy - ברור שאף אחד מכם לא ערך מחקר אקדמאי מימיו (בודאי שלא במסגרת תזה ל-MA או חלילה דוקטורט) ואפילו לא עבודה סמינריונית לצורך העניין, משום שאם המצב היה שונה - היתם יודעים שכל, אבל כל מחקר אקדמאי ללא יוצא מן הכלל, חייב להסתמך על מקורות ביבליוגרפיים ועל מחקרים קודמים - נקודה. אחרי שתלמדו באוניברסיטה - נדבר שוב.

ע י ד ו2

New member
"האדם הפשוט"

יכול לבחון את יכולתיו של מנתח לב - לברר את אחוז הצלחתו בהצלת חיים ללמוד על הליך הניתוח, ובאמצאות ידע זה לשפוט את יכולתיו כמנתח - לצפות בוידאו של אותו מומחה ולהשוות אותו למנתח אחר שצולם, בעצם באמצאות הידע בקרדיולוגיה שהוא רכש, הוא ישווה בין המנתחים. לחפש אנשים שאותם הוא ניתח ולברר לגביו. לשאול צוות רפואי שעבד איתו עליו בזמן שהוא ניתח. זה בעצם לגבי אדם שרוצה לברר לגבי מדען קונבציונאלי. עכשיו לגבי חוקר תופעות הע"במים, כן אני מתאר לעצמי שהוא לא אוסף רק עדויות, אלא הוא נניח בודק דגימות קרקע של מאזורים בהם לכאורה לפי עדויות נחת עצם, בודק סרטי וידאו בהם נראים עצמים מרחפים או מעופפים\חיזרים, או תמונות. וכמובן שהוא גם אוסף עדויות, כמעט שכחתי גם עצמים שנמצאו בגופי חטופים ופצעים שנוצרו כנראה ממפגש אם חוצנים או חלליותיהם. נחזור לעדויות, באופן כללי זה הדבר שאיתו החוקר נשאר כל צילום או חפץ שנמשה מגוף יכול להיות מוזבר בדרך קונבנציונאלית או לא קונבנציונאלית אבל עדיין במסגרת ההיגיון, ונשאר רק להאמין לו או לא להאמין לו. עכשיו אדם מן המנין יכול לקבל הוכחות אמיתיות ליכולתיו של קרדיולוג נניח, אבל לא יוכל לקבל(לפי דעתי) הוכחות מתקבלות על הדעת לקיומם של עצמים מכוכב אחר הנושאים חוצנים שמגיעים לכוכבנו.

Gilliana

New member
זה ממש לא נכון

אדם מן המנין כמו שאתה קורא לזה, לא יכול לקבל שום הוכחה חותכת לגבי יכולתו של שום בעל מקצוע אם הוא אינו בעצמו בעל מקצוע מאותו התחום - נקודה. בכל מקרה אחר, עליו להסתמך על הערכות אנשי מקצוע אחרים או על הנסיון שלו עצמו ונסיונם של אחרים - הוכחות חותכות אין, ולך לא נשאר אלא להאמין שהמנתח/פסיכיאטר/איש המחשבים/מוסכניק או כל בעל מקצוע אחר אשר איננו המקצוע שלך עצמך, הוא אכן הטוב בתחומו או בין הטובים. אבל הוכחות - לא היו ולא תהינה.אלו הן בבחינת "קבלות" - אבל קבלות הן עדיין לא הוכחות, ואינן קבילות בבימ"ש - על כן, לכל דבר שאינו קביל בבימ"ש - לא ניתן לקרוא הוכחות, ניתן לקרוא לזה ואף קוראים לזה בשם "חוות דעת מומחה".

scriewy

New member
וכרגע פסלת את כל אסכולת האקדמאים

שמאחוריהם עמדת כשהגבת להודעה שלי פחחחחחחחחח. ובערך כך אני פסלתי את כל האסכולה שלך פחחחחחח. ואיך את בכלל פוסלת את אלה שמאחוריהם את נעמדת ולפני זה השתמשת בהם כמגן פחחחחחחחחח כשהגבת לי. אי יאי יאי איזה הגיון יש לכם.ובעבר אני גם היתי אומר מה שקביל בבימ'ש זה קובע, אבל בימ'ש בנוי על עיקרונות אנושיים מעוותים ופגומים ועם הזמן הוא רק נפגם והתעוות עוד יותר עם הוספת תת חוקים קטנטנים והשתלשלויות קטנטנות.ואם תביאי וידאו לאור היום באיכות יוצאת מן הכלל של חללית ואפשר יהיה לראות את כל הפרטים עליה ועוד יצאו לך חוצנים מהחללית וילחצו תיד לצלם זה לא יתקבל. יודעת למה ? כי אנשים מוגבלים ואטומים וטמבלים יושבים בבימ'ש שמקבלים החלטות, וחברי המושבעים בכלל אנשים פרימיטיבים שזחלו מתחת לאבן ממנהרה מתקופת האבן.לכן אם החלטתם כבר לשלול מישהו להכפיש להפריך ולפגוע באמינותו אז תעשו את זה בתוככם ולא בפומבי ! אתם יכולים לתת זויות ראיה אבל לפסול חד משמעית.

למעלה