זאת בדיוק הבעיה
של ה"קהילה" שלנו.. אנשים נפגעים ו"בולעים" את זה, במקום לשוחח ולנקות את הליכלוך, מה שיוצר כעסים מיותרים, משקעים. אני באמת רוצה להבין, למה אלון חושב, שאני וחבריי "ככלל עדיין לא גיבשו עמדה סופית בנוגע לבחירת דתם ואורך חייהם ועדיין מחפשים." מי הוא, בתור אדם שלא מכיר אותי בכלל, שיגיד דבר כזה על אורח החיים שלי? זה נכון, שילדים בד"כ לא מגובשים מהבחינה הזו, זה נכון, שבשביל הרבה מאיתנו ("הילדים") זה "קטע חולף" אבל עבורי זה לא, ואלון לא יודע את זה. איך ולמה הוא/אתה מעז להכליל בצורה כזו פוגעת? המקום האחרון שציפיתי בו לתגובה כזו הוא ה"קהילה".. בני נוער בסביבות הגיל שלי שבחרו בדרך חיים כזו, אוכלים מספיק חרא (רובנו) מהמשפחה/חברים בגלל התחום הזה במידה ובחרו לספר, כך שאולי איפה שהוא ה"קהילה" אמורה דוקא לתת לנו מקום מקבל וחמים להיות בו, ולא לזרוק עלינו הכללות שכאלו. כשאני סיפרתי להורים שלי על האמונות שלי, שמעתי "את עוד צעירה, כשתגדלי תסתכלי אחורה ותצחקי על כל זה" (והם אומרים את זה כבר שנתיים), לא ציפיתי לשמוע משהו כזה מפאגנים שסביר להניח עברו דברים דומים. באמת חבל לי שאתה חושב כך אלון. חבל שאתה חושב שאתה מכיר את כולנו, חבל שאתה מכליל בצורה כזו איומה.