מאמר מומלץ - של אלון

Justin Angel

New member
מאמר מומלץ - של אלון

מצ"ב קישור למאמר מומלץ של אלון. אהבתי מאוד את התוכן ואת ההתפרצות הכנה של רגשות.

TheBlueOne

New member
../images/Emo45.gif ובהזדמנות זו אנצל"ש

ואזכיר לכולכם: תחרות הפאגטרון עדיין בעיצומה שירים, מאמרים, סיפורים חדשים נוספו! האתר מתעדכן כל יום כמעט|! |כולכם מוזמנים. (ושוב תודה ל- dors על העזרה הרבה בבניית האתר.
)

hdawn

New member
די טוב, אבל...

אני לא אוהב את הדואליזם במאמר, את החלוקה של הקהילה לשני סוגים מנוגדים של אנשים. זה פשטני וזה יכול להיות פתח להרבה מלחמות. ולא כל כך מעניין אותי איך הסביבה החיצונית מקבלת אותנו (הם לא אמורים לדעת שאני פגאני, כשם שהם לא אמורים לדעת אם אני הטרו או הומו), ואני די זהיר מפני המילה "מאוחדים", שבדרך-כלל גוררת אחריה את ההמשך הלא מושמע "...תחת דעתו של רודן אחד". אני בטוח שלא זה מה שאלון התכוון אליו במילה "מאוחדים", אבל זה יכול בקלות להתפרש ככה. כל זה דעתי בלבד, ולא מתוך שום מניעים אישיים, איבה, קנאה ודברים כאלה.

gwizard

New member
תגובה

כאשר אמרתי "מאוחדים", התכוונתי לכך שהתופעות אותם פירטתי צריכות להיפסק. החלוקה לשני קטגוריות היא לא באשמתי, שלומי, היא עובדה מהשטח. אני לא יודע אם אתה מכיר את כל הפאגאנים מקבוצה 1 אשר בארץ, אבל תאמין לי שזה מה יש. לרוב האנשים היותר מבוגרים יש כבודה סדירה, ילדים, בית והרבה כאב ראש שפשוט קשור לחיים הרגילים, כך שאין להם הרבה זמן לגלוש בפורומים. וגם לא הרצון להתמודד עם הבלאגאן שהולך שם. ואגב, המאמר הזה אמור למנוע מלחמות מיותרות נוספות, לא לגרום להן. ישנם דברים אשר שווה להילחם עליהם, וישנם שלא. זה לא.

מורגיין

New member
אהבתי את

הרמזים ה"עמוקים" שהובעו כאן. אבל חוץ מזה אני חושבת שכדאי לצרף את אלון לרשימת ה"אנשים שצריכים לקחת נשימה עמוקה"
סתם סתם

gwizard

New member
תגובה לכל

במאמרי אין שום "רמזים מגעילים המעוררים מלחמה", יש עובדות. עובדות על סמך ניסיוני בפורומים שונים הקשורים לפאגאניזם הן בארץ והן בחו"ל וגם מפגשים ואינטראקציות מסוג אחר. אני לא רומז, אני אומר את מה שיש לי לומר בגלוי. מובן שאף אחד לא אוהב לשמוע דברים שליליים על עצמו, אבל מה לעשות....מי שרוצה לגדול חייב למות קודם. תתמודדו, כה אמרה הקאטה.

ממש.

"נמאס לי ממנהלי פורומים אשר חלב אמם עדיין על שפתם וחושבים שהם מומחים לכל דבר בזכות היותם מנהלי פורומים." ומצחיק שאתה אומר את זה, בעיקר כשמערכת הפורומים שלך מנוהלת על רוב של ילדים בני 14.

gwizard

New member
האומנם ?

הפורומים שלי מנוהלים על ידי, כמו שאת, כמשתתפת בהם, יודעת היטב. פעם אחרונה שבדקתי, די עברתי את הגיל הנאמר. השורה אשר ציטטת באה לציין לאו דווקא גיל, אלא יותר מצב מנטאלי של חוסר בגרות וניסיון חיים. חבל שפיסיפת את זה. אגב, בת כמה את ?

יהיה לי

18, בבלטיין. טוב, לא משנה מה תגיד שהייתה הכוונה שלך אלון, אני אישית, נפגעתי מהמאמר,ולא כי הוא שיקף את מי שאני,אלא בגלל שהוא "שיקף" את מי שאתה חושב שאני והרבה אנשים אחרים כאן. ואני מדברת בעיקר על ההכללות שפיזרת שם על ימין ועל שמאל.

hagakora

New member
חבל

אתם סתם רבים אחד עם השני. מישהו נפגע? יופי, בולעים את זה וממשיכים הלאה. אז יכול להיות שאלון שגה. יכול להיות שלא. זה רק עניין של נקודות מבט. אני מאמין שאין על מה להתווכח. אלון אמר עובדות מהשטח: מהשטח שלו. אם אתם לא מסכימים, האירו משטח אחר?

זאת בדיוק הבעיה

של ה"קהילה" שלנו.. אנשים נפגעים ו"בולעים" את זה, במקום לשוחח ולנקות את הליכלוך, מה שיוצר כעסים מיותרים, משקעים. אני באמת רוצה להבין, למה אלון חושב, שאני וחבריי "ככלל עדיין לא גיבשו עמדה סופית בנוגע לבחירת דתם ואורך חייהם ועדיין מחפשים." מי הוא, בתור אדם שלא מכיר אותי בכלל, שיגיד דבר כזה על אורח החיים שלי? זה נכון, שילדים בד"כ לא מגובשים מהבחינה הזו, זה נכון, שבשביל הרבה מאיתנו ("הילדים") זה "קטע חולף" אבל עבורי זה לא, ואלון לא יודע את זה. איך ולמה הוא/אתה מעז להכליל בצורה כזו פוגעת? המקום האחרון שציפיתי בו לתגובה כזו הוא ה"קהילה".. בני נוער בסביבות הגיל שלי שבחרו בדרך חיים כזו, אוכלים מספיק חרא (רובנו) מהמשפחה/חברים בגלל התחום הזה במידה ובחרו לספר, כך שאולי איפה שהוא ה"קהילה" אמורה דוקא לתת לנו מקום מקבל וחמים להיות בו, ולא לזרוק עלינו הכללות שכאלו. כשאני סיפרתי להורים שלי על האמונות שלי, שמעתי "את עוד צעירה, כשתגדלי תסתכלי אחורה ותצחקי על כל זה" (והם אומרים את זה כבר שנתיים), לא ציפיתי לשמוע משהו כזה מפאגנים שסביר להניח עברו דברים דומים. באמת חבל לי שאתה חושב כך אלון. חבל שאתה חושב שאתה מכיר את כולנו, חבל שאתה מכליל בצורה כזו איומה.

gwizard

New member
למה הבנת הנקרא זה כל כך מסובך ???

זה טוב שאת יודעת לצטט, אך האם את יודעת לקרוא ולהבין את מה שאת קוראת ?! ..."ככלל עדיין לא גיבשו עמדה"... פעם אחרונה שבדקתי, "ככלל" זו מילה שאומרת "כולם חוץ מאחוז מסויים שלא". אמירה, אני לא כתבתי את המאמר בחושבי אליך ועל חבריך. גם לא ניסיתי ולא הייתה מטרתי להכליל. אבל אם ניקח את התופעות אותם פירטתי ונלך מקרה מקרה, נגלה שבכ-90% מהמקרים אני צודק. עכשיו יש מבין ? או שאת עדיין שייכת לקטגוריה של מלחמות האגו ?

מה מלחמת אגו תגיד לי

אם כבר האגו שלך, "בכ90 אחוז מהמקרים אני צודק"... מי אתה בכלל? אתה מכיר בכלל 90 אחוז מאיתנו? אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל. ואגב, המילה "ככלל" מציינת יחס כללי, אז אולי כדאי שתבדוק שוב. ועוד משהו, וזה יהיה הדבר האחרון שאני מתכוונת להגיד בנושא: אין לי מושג מאיפה ולמה באה ממך הגישה המסריחה הזו, גם כשמדברים איתך בצורה הכי מעודנת שאפשר, הכי כנה שאפשר, התגובות שלך עוינות ומתנשאות.. אני במקומך, הייתי מנסה לשים לב לזה, אבל מצד שני, חבל על כל שניה שאני מבזבזת ברגעים אלו, הרי אתה צודק בכ90 אחוז מהמקרים.

gwizard

New member
OK, איך שתרצי

אני לא אגיב לשרשור זה יותר, זה כבר גלש ליותר מדי. את מוזמנת להישאר בדעותיך, ואני אשאר עם שלי. יום טוב.

ToryMaster

New member
בואו נרגע?

יופי, אף אחד כאן לא מנסה לנהל מלחמות כלשהן, ובעיקר ובעיקר לא מלחמות אגו. אני, כמו אמירה, מוצאת את ההכללה הזו פוגעת ככלל. בעיקר עקב העובדה שאני עצמי מנהלת את מאגיה וכישוף עוד לפני שהייתי בת 16. אבל בסדר. אני רק תוהה אלון, מה (או מי) בעצם הביא אותך להכללה הזו. העוברים ושבים שמגיעים לפורום שלך? לפורום הזה, למג'יק?

למעלה