מאמר מומלץ - של אלון

gwizard

New member
בסדר, נרגענו

ולשאלתך, את ואנשים כמוך אשר ניתן למצוא בכל מקום....פורום שלי, פורום זה, פורום מג'יק במיוחד וכל שאר הפורומים למיניהם. לא רוצה שאני אכליל ? סבבה. אבל הרשימה יכולה להיות ארוכה מאוד.

ToryMaster

New member
Vווו

is it getting personal? בסדר, במידה ואתה מעוניין להמשיך את הדיון הזה, אני אשמח במסרים

וכדי להבהיר כמה דברים:

את ההודעות בנושא הנ"ל, פירסמתי מתוך נכונות להבין מה בדיוק הכוונה שלך, למה אתה חושב כך, וממש לא מתוך אגו או רצון למלחמה מטופשת. יכולתי להתעלם, ופשוט להחליט שאני לא מתייחסת. אבל בחרתי לדבר. לדבר בדיוק מאותן סיבות שאולי בגללן כתבת את מה שכתבת.. להיות מאוחדים.. ואם קורה מצב שאני לא מבינה אותך, ואתה לא מבין אותי, ואני נפגעת או חושבת שנפגעת מהדברים שלך, אז יש מקום לדבר. לא לכעוס.

שמת לב אלון,

שהגבת רק להודעות שיכולת למצוא בהן משהו רע להיתפס עליו ולהגיב לו בצורה עוינת? למה אתה לא מגיב להודעה הזו? זו שנועדה להסביר לך שאני לא כועסת עליך, ושאני בסך הכל רוצה ומנסה להבין אותך.

hagakora

New member
אבל אתם עדיין מתווכחים!

כשאמרתי תבלעו את זה, התכוונתי לגאווה שלכם! להתנצחויות, בדיוק זאת הבעיה! כל אחד רואה את הכל ממקום שונה, ולא רק זה, אנשים לפעמים רואים מקומות אחרים לגמרי, אז אין מה להשוות. אתם אמורים לשתף אחד את השני בידע שלכם, לא לומר "רק אני צודק" לא מגיעים ככה לשום מקום. תוכלו להפסיק עם זה??

למעלה