מאמר מצויין שקראתי רק היום

יונה1

New member
תרגיעי את אמא, את לא צינית

הצינית זו אני, כי ברגע שראיתי את יואל שליט בטלויזיה, כיניתי אותו בשם "האח הגדול VIP". כל סטודנט מדע המדינה (סמסטר ראשון), מכיר את הטכניקה של הממסד לעשות חיבוק דוב לראשי תנועות מחאה, בכדי להוציא את העוקץ ממחאתם ולנטרלם. למשל בתקופה של ההפגנות הגדולות ב"אל על", הנהלת החברה הכניסה את ראשי הועד לתפקידי ניהול בחברה. גם ראשי הפנתרים השחורים קיבלו משרות בכירות מהמדינה. אין חדש תחת השמש. העצוב הוא שאיש לא למד ולפיכך נמשיך ונראה את המשפחה מקבלת "כיבודים" מן הממסד גם בעתיד. ולגבי אחיו התאום של נועם. לי העובדה המזעזעת הזו נודעה כבר לפני למעלה משנה וראיתי בה קלף מוסרי ראשון במעלה של המשפחה, נגד אלה שמוכנים להשאיר את גלעד בשבי. למרבה הצער, במקום טיעון מוסרי שחוזרים ומשמיעים, זה הפך לכותרת צהובה חד פעמית ביום הזכרון.

יונה1

New member
איפה ב YNET?

הוא אמר ב YNET רק שהם משפחה שכולה. הוא לא אמר שהילד שלו נרצח כשבוי, והמדינה משחקת היום בחיי נכדו שעלול להרצח בשבי! יש הבדל עצום!!! וכן, (בקשר לשאלה קודמת), שמו של אחיו התאום של נועם היה יואל, והוא נמצא כפות וירוי בחושנייה שברמת הגולן. דהיינו - הוא נפל בשבי ושוביו הסורים רצחו אותו.

יואל התראין גם ברשת ב' בקו-ישראל, ב-24.6.2009

יואל שליט, האח, 'יוצא לצבור'. היום, יום ד' 24.6 ב'יומן-הצהריים' של רשת ב' קול-ישראל ראיינה אותי המגישה אסתי פרז. לעניות טעמי - לא-מי-יודע-מה, למרות ההתרגשות שלה עצמה שבטאה המראיינת. אני משער שאפשר עדיין לשמוע באינטרנט באתר www.bet.org.il במדור 'תכניות מוקלטות', שלאחרונה נעשה שימושי, נגיש ו'ידידותי' יותר.

יונה1

New member
"הם כבר פיתחו חסינות" - האמנם?

מלי, כדאי שתעיפי מבט בכתבה המצורפת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3734656,00.html מה שהכי מעניין, זה שהם אפילו לא עמדו מול בית רה"מ "יום וליל", אלא הפגינו (כמו שצריך), יום אחד בלבד מול לשכתו. נו... אבל הרי העיקר זה שכל עמישראל כבר מודע לגלעד שליט.

למעלה