מאסטר בו

Free Smile

New member
מאסטר בו

אני מפציר בך לשלוח לי את העיצוב שהדפסנו פעם של ניאו "הכונו לביאת המשיח" לקראת reloaded. -- אגב, בתהליכי פתיחת עסק הדפסת חולצות, המעונינים לקחת חלק מוזמנים לפנות אליי ישירות. (בעיקר מחפש מישהו לעיצוב גרפי, אך גם המעונינים להעמיד דוכן במקום ישובם מוזמנים) [email protected] מקווה שהמנהל הנוכחי עדיין מישהו שמכיר אותי אחרת ההודעה נראית כמו סתם פרסומת חודרנית.

Free Smile

New member
לא עד כדי כך ותיקים ../images/Emo98.gif

זמן רב לא הייתי כאן, לא טרחתי לבדוק מי המנהל עדיין

Free Smile

New member
אם אתה יודע איך לחפש את זה...אתה תתרום את שלך

שווה להוסיף את זה לגלריה של הפורום

Free Smile

New member
כמעט ולא

בקצרה אעדכן למען חברינו העתיקים: סטודנט למדעי התנהגות באוני' בן-גוריון שנה שניה גר בכפר סטודנטים בישוב ברמת הנגב מתנדב פר"ח עם כמה בדואים שובבים בישוב ליד יש אופנוע רוצה להרחיב את הקטע של החולצות - חלום ישן שמוגשם החל מלא מזמן עדיין מאמין בטוב / שואף לכך בזמן שלא מצליח ומאחל לברכות

Gevakumon

New member
זה הקטע

שחשבתי שראיתי אותך, אבל לא הייתי בטוח אם אני בכלל זוכר איך אתה נראה, אתה יודע, זיכרון של פרצופים זה דבר שמאוחסן די עמוק בתת מודע ככה שלא ידעתי אם אני באמת מזהה מישהו או שסתם משעמם לי בחיים, ועכשיו שאני רואה שאכן אתה לומד בבן גוריון הבנתי שאכן זהו הגורו שעיצב את שנות העשרה שלי ;) קיצר אני אתפוס אותך עוד אל תדאג, מצחיק שאתה מזכיר את דנה, בדיוק תפסתי אותה באייסיקיו ואמרתי לה שמסתבר שאתה לומד איתי (איתי...באותה אוניברסיטה...) נתראה! מגניב...

0Pandemonium0

New member
מעניין מה שאתה אומר על זיכרון של פרצופים.

באמת יש לי קושי מסוים לזכור אותם, אלא אם ראיתי אדם לאורך תקופה ארוכה. ומי זו דנה? הייתה כאן בפורום?

למעלה