מאסטר בו

Free Smile

New member
מה קורה פה בכלל בפורום הזה

כולה קפצתי להגיד שלום עוד שניה נראה שגם דנה^^ פה כל הזמן הזה ולומדת איתי פסיכו-סוציו ורדסטורם יחזור מדרום אמריקה ויחליט לבוא לבקר ושרולי תתקשר לנו מלאכים

0Pandemonium0

New member
אז יאללה, אולי תישארו? חבר'ה, טוב לראות אתכם.

הפורום נראה הרבה יותר טוב היום.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo6.gif איזה כיף עשית לי פתאום.

נשבעת לך, היה לי יום כזה מסריח - וזה היה כל כך במקום. אגב אייסי, מצאתי תמונה ישנה שלך ושל רעות על המחשב הישן שלי (הפרצוף שלך חתוך). אשלח לך אותה אולי כשהוא יחליט לצאת מהשוק.

Free Smile

New member
אואה, basket case היפה שלי דאז

מסרי לה דש אם אי פעם תתקלי בה. את בכלל ישראלית או אמריקקית בימינו?

Gilliana

New member
סליחה - גיאלי היא לא העניין כאן

לי זה מאד מאד לא נעים.

אבל יקירתי,

ההודעה יועדה לגיאלי, בעלת התחביבים המוזרים וחוש ההומור המעוות. אני מצטער אם אני מדבר בשמו של חברי, אבל את שופטת מסר שלא יועד אליך. אם יוצאים מנקודת הנחה שאינך הנמען של המסר, אני לא חושב שאת יכולה לנכס לעצמך את הפרשנות להודעה.

Free Smile

New member
חביבי אני אוהב את דבריך

כפי שנאמר הכל באהבה, אם זה לא נלקח באהבה, אין טעם שזה יילקח בכלל

Gilliana

New member
יש לי שאלה:

ואם במקום "אמריקקים" - מישהו היה כותב "יהודונים מסריחים", זה עדיין היה מתקבל "באהבה"?

Free Smile

New member
כן, כתובת הIP של מי שהיה אוהד הודעה כזאת

בהכרח היתה צריכה להיות סמויה למענו

Free Smile

New member
הבא נבהיר משהו

קודם כל - לא. שנית כל - אם היית נותנת את זה באהבה אז יתכן שכן, איני שולל על כל סף את האפשרות שזה היה מתקבל בהקשר מסוים, אם היה זה נבנה, שהיה פלטפורמה לקבל את זה באהבה כפי שאמר פעם קראסטי הליצן I kid because I love לעומת זאת, הביטוי "יהודונים מסריחים" הוא לא חלק מהמשחק. מה כן המשחק ומה לא, זה כבר סיפור מלא, אך לצורך השטחת הענינים נאמר ככה לצחוק על פולנים רוסים ערבים מרוקאים אמריקאים - סבבה יהודונים מסריחים נשמע יותר מדי בקונוטציה של עם נרדף ו/או אידיוט שאומר דבר כזה. איך שאני מבין את זה הכל ענין של הקשר... למשל - אם היינו חברים והיית מכירה את הטון דיבור (או אולי אפילו כתיבה) שבו נאמרים דברים כאלה מפי, אז זה לא היה מעורר בך את התגובה הזאת, אני מקווה
אולי גם הייתי מסביר שאני בא מעבר (נעורים) של הערצת האמריקאיות מעל ומעבר עד כדי נכונות להניף דגל אמריקאי יותר מרגש שמופנה כלפי ישראל, היית לוקחת בחשבון שזה איזשהו שינוי בי. אבל זה לחלוטין נשגב מהשיחה הרגילה ולכן לא ממש רלבנטי לה בפרטי פרטים. מה שכן חשוב לקחת בחשבון מי אנחנו ואיפה נאמרים הדברים.

Gilliana

New member
תסלח לי על הבוטות, כן?

אבל כל זה קשקוש אחד גדול במיץ מלפפונים חמוצים. כינוי גנאי הוא כינוי גנאי, ולא משנה כלפי מי הוא מופנה - מרוקאי, ערבי, פולני, תימני, יהודי וכן הלאה וכן הלאה, ובטח ובטח שאין לו מקום בפורום ציבורי שאליו מגיע קהל רב (גם אם לא תמיד אתה מודע לכך). ולא, לא משנה לי באיזה טון זה נאמר - זה עדיין צורם לי, ואם היית חבר שלי, היית מקבל בראש הרבה יותר על הביטוי הזה ממה שקיבלת כאן בתור חבר לפורום. במקרה הטוב - זהו חוסר טקט משווע, הפורום הוא לא החדר הפרטי שלך ושל סחבק להסתלבט בו, זה מה שלצערי אתם לא ממש מצליחים להבין.

Free Smile

New member
שני דברים יש לי לומר לך לסכם את הכל

1- הפורום הזה התחיל בדיוק בדיוק כמקום הפרטי שלי ושל סחבק שלי להסתלבט בו. 2- אני מתנצל ומבקש להבהיר שלא היתה שום כוונה לפגוע או להביע משהו רע בדבריי, באותו ביטוי.

Free Smile

New member
הו תודה@-'-,-- ... אגב החכמתי-

לתרץ רציונלית למה לא התכוונתי לפגוע לא משתווה לערך ה"מתנצל" שמקדים את ההצהרה הזאת

Gilliana

New member
אבל יקירי...

סליחה - זו אינה מערכת מסרים פרטית, זהו פורום פומבי והביטוי הזה צורם ומפריע לי מאד כגולשת בפורום. מותר לי להעיר לך?

למעלה