מאסטר שף- פרק שני|משאל|

• פותח הנושא kriz
  • פורסם בתאריך

kriz

New member
מאסטר שף- פרק שני|משאל|

שרשרו לכאן את כל מה שמתחשק לכם על הפרק השני של מאסטר שף...
מי המתמודדים הראויים לדעתכם?
מי פוספס?
איך התנהגו השופטים?

ובעיקר - תהנו מהפרק

(***התמונה נלקחה מתוך דף הפייסבוק של מאסטר שף)

puzrako

New member
מהמם אבל לא יכולתי לשאת יותר

לפני שהוא הוציא טבעת. זה היה ממש מכונה סוחטת. אז באתי לפה כמו כל משועבדי האינטרנט שבודקים למשל את ההודעות שלהם בפורומים

והתרגשתי בכלליות מהכל גם התוכנית הראשונה ומהרעיון עם ערביםיהודים לומדים אוכל ביחד של ההיא. נשמע מבטיח

אני שמח שקטורזה לא עבר...

הוא אחלה אבל מרגע שהראו אותו, תייגו אותו כאחד שהציע נישואין (רק נשיקות עם החברה). זה היה מעצבן ולא נעים (יש אנשים שלא רוצים להופיע בסיטואציה שכזו - לכן לא נעים בשבילה).

מי המלצרים?

האחד עם הקול הנמוך, הוא שחקן? הבלונדינתי היפה, היא דוגמנית?

ולתוכנית עצמה, מאוד נהנה ממנה. לא שינו כמעט כלום ואני ממשיך להיות מבסוט.
אבל משהו מציק לי - לריאלטי בד"כ יש השלמות. לקרוא למתמודדים (ואפילו לשופטים) אחרי הצילומים ולצלם עוד קטעי עדויות רק כדי שיוכלו לערוך ולהניס אותם אחרי זה. מה שמטריד אותי, זה שלפעמים כשלא רואים את השופטים מדברים, שומעים אותם ברקע בקול טיפה שונה. כאילו שהם לא אמרו את זה, אבל הוסיפו את המשפטים האלה אחרי הצילומים. אבל אני לא בטוח שזה קורה כי ערכו את זה בצורה מאוד משכנעת ולפעמים זה מתאים בול לתמונות. אז אני לא יודע אם זו עריכה טובה מאוד של צילומים מחדש (דבר מיותר לדעתי, זה שלא הסבירו את עצמם כמו שצריך בזמן הצילומים, זה לא אומר שאי אפשר להבין מה קורה) או שבאמת הדברים נאמרו בזמן הצילומים המקוריים.
מישהו הבין אותי? מישהו יודע?

voy por mas

New member
כן אני מבינה למה התכוונת

יכול להיות שאולי את אותו קטע לא שמעו טוב או שהניסוח לא היה נאה ותיקנו אותו. או כמובן תוספת עריכה.

kriz

New member
התרגשתי עד דמעות

שפרי (הבחורה העיוורת) ריגשה אותי מאוד. כח הרצון שלה ראוי להערצה.
חשבתי הרבה על אמי - שמוגבלת ביד אחת בחודשים האחרונים, ורק לאחרונה חזרה לבשל והיא מבשלת עם יד אחת. מאז שחזרה לבשל כאילו איזה ניצוץ שוב נדלק אצלה.

לגבי שאר התוכנית:
הבחור שהציע נישואין (טל אם אינני טועה), מההתחלה זה די היה ברור שזה מה שהוא הולך לעשות, וכאילו האודישן שלו איבד מהעניין.
היה את הבחור שהכין ארוחה מתוך ספר - אהבתי את הרעיון מאוד.

איירה - לגבי העריכה בתוכנית. אני מהעונה הקודמת שמתי לב לזה שפתאום השופטים מדברים בקול טיפה שונה (ולא רואים אותם מדברים). גם לדעתי זו עריכה (לא הכי מוצלחת
).

הדסהש1

New member
שיפרי תהייה במשך העונה הגימיק

שאר המתחרים לא עושים משהו מיוחד...חיים כוהן הוא אמיתי....

kriz

New member
נכון, אבל

מה שריגש אותי זה הנחישות שלה. היא מדהימה בעיניי

coffeetoffy

New member
אני חושבת שהיא מקבילה לבחור המבוגר מעונה 3

הוא לא היה גימיק בסופו של דבר. הגימיק נגמר בסוף תקופת האודישנים ואז זה כל אחד ומה שהוא מביא לתחרות.

gOLDqUIN

New member
גם בעונה ה -3 האמריקאית

העיוורת נחשבה לגימיק בהתחלה ובסוף.......

היא זכתה.

coffeetoffy

New member
הבחור עם הספר

הרעיון היה נחמד אבל היה ברור שלא יעבור.
קודם כל, מי מחמיץ פטריות בשעה וחצי?
החלה- חיים אמר שהיא לא אפויה וזה נשמע הגיוני, איך הוא הספיק להתפיח ולאפות את הגודל הזה? אולי אם היה מחלק אותה לחלות קטנות זה היה מסתדר טוב יותר.
רוטב עגבניות- יונתן לא מסתדר עם עגבניות ואייל סוגד להן, הוא היה צריך להכין רוטב שיעיף להם את הסכך וזה היה סיכון גדול מדי, בהתחשב שבסופו של דבר הנקניקיות ברוטב הזה היו עיקר המנה...

מרים 882

New member
היה פרק טוב

הצעת הנישואין היתה קיטש בהתגלמותו.
האוכל של נוף מהמם,למרות שלא כשר.
ושפרי ריגשה מאוד.

ady18

Well-known member
נוף הרשימה אותי , השאר לא היה מישהו .

היה מענין.

לי היה ברור

שהמרגע שהראו את האישה העיוורת היא תכנס לאודישן וגם תתקבל.
טל קטורזה קיבל הצעת עבודה מכל השופטים, האם זה בגלל שהם ידעו שהוא עומד להציע נישואים לחברה שלו? והוא גם קיבל סינר למרות שהוא לא ממשיך בתחרות.
ידעתי שנוף תקבל לתחרות ברגע שסיפרה על חלומה הגדול, בעיקר ואני זוכרת מהעונה הקודמת שהשופטים אוהבים את המטבח הערבי.

אני לא אומרת כן אני לא אומרת לא

אני אומרת שאנחנו לא יכולים לדעת באמת. בניגוד לריאלטי אחר שאתה צופה, אתה יכול להעריך את הכישרון, פה אתה מסתמך על השופטים בלבד, ואני לא אומרת שיש פה משוא פנים או שהם לא אמיתיים או משהו בסגנון.

אני רק אומרת שלהפקה יש אינטרס למשוך אנשים כגון שפרי שפירא שהם מאוד מוכשרים עם מגבלה. אחרי הכל הם הוציאו צוות צילום שצילם אותה, אז ברור שהיא תעבור

ועוד אחד לסיום, בעונה שעברה היללו ושיבחו את ג'קי על כל מאכליה, אך כשהגיע רגע האמת בגמר והיא הביאה את תוצריה בעילום שם כנדרש. פתאום המחמאות התנדפו כלא היו. נקודה למחשבה, לא?

למעלה