מאסטר שף- פרק שני|משאל|

• פותח הנושא kriz
  • פורסם בתאריך
זה לא אותו דבר

א. מי אמר שאת המנה שתאכלי הכינו המתמודדים. יכול להיות בהחלט שהכין אותה שף ואז תטעמי מנה אחרת לגמרי
ב. אותה תשובה. אנשים שונים מכינים מאכלים אחרת לחלוטין, אפילו עם אותו מתכון

כך שלעולם לא תוכלי לדעת מה הטעם של המנות שאותם אוכלים השופטים במאסטר שף

gOLDqUIN

New member
לא קראת בקישור שצירפתי?

או שאת כבר כלכך סקפטית שלא מאמינה לכלום יותר.
למה שלא תאמיני שהמתמודדת הכינה את האוכל שלה?

לא יודעת אייך את מבשלת, אבל אם אני מקבלת מתכון מחברה ועושה אותו לפי ההוראות יוצא לי כמו לה . ואפילו אם יש שוני הוא ממש מיזערי כי הטעם הוא אותו דבר אם משתמשים בתבלינים שבמתכון.

חוצמזה שיש מתכונים שאני ממש לא רוצה לדעת מה טעמם

גםצופה

Member
מנהל
אבל היה גם סיכוי

שלא יכניסו אותה לאודישן... הרי במבחן הסנדוויץ הם לא יודעים שמדובר במישהי שהיא עיוורת

מה שאת רואה, זה לא מה שבאמת קרה

נתחיל מזה שהתוכנית לא מועברת בשידור חי, אלא מוקלטת מראש מה שאומר שאפשר בתוכנית לעשות כל מה שרוצים, ואחר-כך עורכים. עורך טוב יודע לערוך תוכנית ככה שבכלל לא תרגישי שחתכו חלקים שלמים מהתוכנית על פי רצונם.
במילים אחרות, ההפקה ידעה שהיא עיוורת, אז היא אמרה לשופטים וגם תידרכה אותם איך להתנהג אליה. וזאת הסיבה שהיא התקבלה. חלילה לי מלהגיד שהאוכל שלה לא טעים, אבל ברור שיש פה מגמה לקבל בעלי מגבלויות לתכנית. לא היו מוצאים צוות צילום, שעולה הרבה מאוד כסף, אם היא לא הייתה מתקבלת לתכנית.

גםצופה

Member
מנהל
אם זה כך

שאמרו להם מראש שהיא עיוורת אז זאת רמאות....
לא חושבת שהם ירדו לרמה הזאת...
מקווה שלא...

אני מניחה שבעניין של האחים ההפקה כן רמזה לקבל את הבחורה למרות שהמאפה שלה לא היה מספיק מוכן.

אבל במבחן הסנדויץ לא בטוחה שהיו רמאיות כמו שאת מתארת...

זאת לא רמאות

זאת טלוויזיה, ותוכנית ריאלטי היא לא תוכנית מציאות, זאת תכנית מבוימת כמו כל תוכנית אחרת, רק בהבדל אחד שבמקום שחקנים מביאים אנשים.
מהדרך בה התייחסו לשפרי שפירא ברור לחלוטין שהייתה הדרכה. הם לא הופתעו כשסיפרה להם שהיא עיוורת, והם היו רגישים אליה בצורה יוצאת דופן. הם גם הציעו לה שתממש להם את הפנים, מה שקצת הפתיע אותי, ויכול להיות שבמקרה הזה היה כן מקום לספר לשופטים כדי שינהגו בצורה היפה והמכובדת ביותר כלפיה. יכול להיות שההפקה רצתה לוודא שלא יהיו פאדיחות, והשופטים יתייחסו אליה אחרת משאר המתמודדים. בדרך כלל, ואני רואה את זה כל הזמן, האנשים הרגילים לא יודעים להתמודד עם אנשים בעלי מוגבלויות.

ואת צודקת זה באמת מוריד קצת מהתוכנית שאת יודעת שהכל מבוים, אבל אני מנסה להתעלם מכך, ולהנות נטו מהתוכנית.

גםצופה

Member
מנהל
ברור שברגע שהיא הגיעה לאולפן האודישינים התייח

התייחסו אליה בצורה הזאת.
זה טבעי מאד - אני נוגעת לנקודה שהם טעמו את הסנדוויץ' הראשון... לא נראה לי שאז הם היו אמורים לדעת שהיא עיוורת....

למעלה