מאפינס קרמבו

קרן01

New member
מאפינס קרמבו

למה הקצפת לא ממש יציבה וכאשר מזלפים אותה על המאפינס היא לא יוצאת גבוה ויפה אלא נראת כמו סתם קרם?
עשיתי הכל על פי המתכון, אבל זה מה שקרה, מה לעשות כדי שהיא תישאר יציבה וגבוהה? (ככה שיהיה אפשר לטבול אותה בשוקולד)
תודה:)
 

mmw2008

New member
את מתכוונת לקצפת ממרנג? או קצפת

משמנת מתוקה? בכל מקרה, האם הקצפת מספיק זמן לקצף חזק ויציב? זה מאוד חשוב על מנת שתוכלי לזלף את הקרם ושהוא ישמור על הצורה שלו. אם הקצפת לא מספיק יציבה בעינייך, תמשיכי להקציף ורק אז תזלפי . מיד לאחר ההזלפה, תכניסי למקפיא עד שהקרם מתייצב והוא מעט נוקשה ואז תוציאי ותטבלי בשוקולד המומס
בהצלחה
 

קרן01

New member
התכוונתי לקצפת

במתכון, הקצפת קרמבו.
אז אני פשוט צריכה להמשיך להקציף עד שאני רואה שהיא יציבה ומוכנה לזילוף?
 

קרן01

New member
התכוונתי לקצפת

במתכון, הקצפת קרמבו.
אז אני פשוט צריכה להמשיך להקציף עד שאני רואה שהיא יציבה ומוכנה לזילוף?
 

mmw2008

New member
בדיוק! תקציפי עד שאת רואה שהקצפת כבר

נראית מספיק יציבה שאם את מרימה בכף והופכת את הכף, היא די מצליחה להישאר על הכף.
בהצלחה
 
למעלה