מאצ׳ידה-ג׳ונס מישהו רואה את מאצ׳ידה מנצח?

udi102

New member
טוב אז ככה ....

מאצידה צריך לשרוד את הסיבוב הראשון ולהכניס סם טשטוש למים שג'ונס שותה בין הסיבובים ואחרי שהוא יראה מעורפל הוא אולי ינצח .... ועכשיו ברצינות אם ג'ונס מגיע כמו שהוא הגיע עד היום לכל הקרבות שלו במוכנות מקסימלית ,עם בטחון וגיים פלאן טוב מג'קסון לאף לוחם בעולם אין סיכוי מולו בקטגורית הLHW וגם להרבה HW לצורך העניין .... גונס יכול וצריך לקחת את מאצידה לקרקע ולכתוש אותו שם (זה לא יקח הרבה זמן) ולהכניע ..... מצד שני מאצידה צריך להתפלל....

HendrixLostSon

New member
שחכת להדגיש את ה"אולי"..

בתכלס אין לו סיכוי.. אלא אם כן הסנטר של ג'ונס יותר חלש ממה שדמיינו...

maaw2

New member
מאצ'ידה חייב להגיע עם גיימפלאן מושלם

לדעתי הוא צריך להסתובב סביב ג'ונס ולנסות לתזמן אותו. לקרב הזה הוא חייב להגיע אותו מאצ'ידה החמקמק שהיה בהתחלה. כמה שפחות להיכנס לטווח המטורף שלו ובטח שלא לנסות להפוך את הקרב הזה לקרב האבקות. לא לנסות לתפוס רגל,לא לנסות להטיל,לא להיכנס לקלינץ',פשוט לעקוץ מדי פעם ולצאת. בגדול אני לא רואה את מאצ'ידה מנצח את הקרב הזה,אך לעולם אין להספיד. יהיה מעניין לראות את הנדרסון מול ג'ונס(לפחות את השניים שלושה סיבובים הראשונים לפני שהוא יהפוך לגופה מהלכת ויוכנע).

closus2002

New member
הנדרסון הפסיד לאנדרסון סילבה, אז מול ג'ונס??

אנדרסון לקח אותו לקרקע ושלום ולהתראות. ג'ונס יעשה את זה עוד יותר מהר.

maaw2

New member
מה הקשר?

אין נוסחה ברורה ב-mma,וזה שלוחם a מנצח לוחם מסויים לא מחייב שלוחם b גם ינצח. ואתה מתאר את זה כאילו אנדרסון הטיל את הנדרסון לקרקע,הנדרסון קיבל מכות קשות בעמידה וכך הם הגיעו לקרקע..הוא הכניע אותו יחסית בקלות בזכות המכות האלה בעמידה. מול הנדרסון צריכים מכות מדוייקות וחדות כמו של אנדסון סילבה,יכולת טכנית שעדיין אין לג'ונס וספק אם תהיה. כמובן שבקרב כזה הייתי עדיין מהמר על ג'ונס,בעיקר בגלל גילו המופלג של הנדרסון,שאחרי סיבוב שני,שלישי כבר לא מתפקד. מעניין היה לראות את הסיבוב הראשון והשני של הנדרסון מול ג'ונס. ספק אם ג'ונס מוריד אותו ב-ko,מצד שני אם הנדרסון יפגע טוב....

iratherdie

New member
יכול לנצח

סיכוי קטן אבל... הקלינץ' זה הבעיה של מצ'ידה.. הוא תמיד נראה אבוד שם. הוא יכול למנוע מג'ונס טייקדאון, אבל אני לא בטוח גם בזה כי מצ'ידה הראה בעבר חולשה נגד טריפים ואלו בדיוק סוגי הטייקדאונים שג'ונס אוהב. לא יהיה קל לשלוט בו על הרצפה אני בטוח אבל יש למצ'ידה BJJ מספיק טוב כדי לשמור גארד חצי גארד, אבל לא רואה אותו תוקף, רק חוטף ומנסה לעמוד (צעד חכם. השתמש בו נגד רמפייג') בעמידה ג'ונס יעבוד עם הרבה לואו קיקים פנימה עם רגל ימין וג'בים. מצ'ידה ינסה לתזמן מה שאפשר לתזמן, אולי יתפוס את ג'ונס עם סטרייט לפט אבל כל כך מרחוק שזה לא יזיז לג'ונס. לפי מה שראיתי מאימונים של מצ'ידה לקרב - אנחנו נראה מצ'ידה אגרסיבי... אז מי יודע. אם מצ'ידה יהפוך את זה לbrawl הסיכוי שלו עולים במעט. כי להלחם בצורה הרגילה שלו נגד ג'ונס לא יעבוד עם הריץ' הזה. כמובן מצ'ידה אגרסיבי זה לא כמו ששוגון קפץ על הנדרסון אבל יש למצ'ידה טיימינג מעולה וטיפה ביטחון אחרי הנוקאאוט נגד קוטור - הוא בא כאנדרדוג, כביכול רק לבוא ולתת אפסט. אם זה יספיק? כולנו מחכים לראות :) לסיכום - אני רואה את מצ'ידה מנסה לנוע כמה שיותר כדי להמנע מקלינץ', כי או שהוא יוטח לרצפה או שהוא יחטוף ברכיות לרגליים.. מתישהו זה יעלה לו בקרדיו כל התנועה הזאת (כמו בכל הקרבות שלו)... ג'ונס UD או עצירה בסיבובים המאוחרים.

moriarty

New member
לא מסכים כמעט עם אף מילה

אני כן מסכים שלמצ'ידה יש סיכוי קטן, אבל הוא דווקא נראה מצוין בקלינץ' בעבר, וגם קשה לי להאמין שמצ'ידה ישאר על הקרקע מספיק זמן בשביל לבחון את ההבדלים בין ה-BJJ שלהם. חוץ מזה, אין מצב שמצ'ידה מתקרב לברול. אחד הלוחמים הכי מדויקים והכי טכניים לא ישנה את עורו ויכנס לברול.

iratherdie

New member
בלי שראיתי מי כתב את ההודעה

ישר מהראשי בתפוז - ידעתי שזה אתה. נו, מה אני יכול לעשות? בלי להעליב אתה לא מבין כלום ב-MMA. מצ'ידה מעולם לא נראה מעולה בקלינץ' (אורטיז, ג'קסון, רואה פעמיים ההוכחה לכך)... ומצ'ידה כן התעייף בקרב מול שוגון 1. קיצר, הדברים שאתה רושם הזויים מדי בשביל דיון בגלל זה לא הגבתי לך גם בפעם הקודמת.

moriarty

New member

דווקא מול אורטיז הוא עבד יפה בקלינץ', וגם מול קוטור. מצ'ידה אכן התעייף בקרב הראשון מול שוגון, ואמנם האט בסיבוב החמישי, אבל הוא לא נפל מהרגליים כמו הנדו למשל, או כמו הרבה לוחמים מתחילים שאנחנו רואים כל הזמן שלא מצליחים אפילו לתת אגרוף.

iratherdie

New member
איך הוא עבד יפה מול אורטיז?

עבד יפה מבחינת TDD, אבל לא הוציא מכה אחת מהקלינץ' ורק חטף. לך תראה את הסיבוב השלישי שוב בקרב שלהם שוב... (הפעם היחידה בקרב שאורטיז באמת השיג קלינץ') איך אתה מסביר שאורטיז פגע אולי 5 מכות בעמידה כל הקרב ובקלינץ' הוא הכניס כפול 3? איך אתה מסביר שרמפייג' ניצח את מצ'ידה על רק ידי מכות בקלינץ'? מתי רמפייג' ניצח קרב בגלל מכות בקלינץ'? צריך להזכיר את הברכיות לרגליים והמרפקים לראש שהוא חטף משוגון ב-2 הקרבות? מול קוטור בקושי היה קלינץ' כי מצ'ידה עשה חכם ולא לקח חלק מזה. מול ג'ונס לא יהיה לו ברירה. אתה לא מעיף את ג'ונס כמו שאתה מעיף את קוטור... ג'ונס יחזיק אותו כמו שצריך ואז נראה כמה מצ'ידה טוב בקלינץ'

באסטר1

New member
ראמפייג' ניצח את מרווין איסטמן בקלינץ

נתן לו שם KO ראמפייג' חזק מאוד בקלינץ ביציאות אפרקאט שלו שכחת שהוא מתאגרף לרגע? מה שמא'צידה עושה בקלינץ זה נותן ברכיות לגוף בדרך כלל ויוצא..זה נראה מין יציאה כניסה לברך והחוצה לא רואה אותו מסתדר בקלינץ יותר מידי אם זה לא אין והאוט

iratherdie

New member
הוא חזק ב-יציאה- מן הקלינץ' מבין את ההבדל?

כל מי שהתכונן לאפרקט הזה, היה בסדר (ג'ונס, אבנס וכו') את מצ'ידה הוא ניצח בקלינץ'... גם שמצ'ידה הדביק אותו לגדר רמפייג' שחרר יותר מכות, מרפקים לגוף של מצ'ידה, ברכיות. מצ'ידה חזק בקלינץ' אין לי ספק, אם הוא יעבוד על קלינץ' הוא יהיה בסדר... תמיד נראה -לי- שזה החלק הכי חלש במשחק שלו. הוא נמנע מקלינץ' נגד קוטור לגמרי, אז נראה לי שהוא עשה חושבים.. חבל שזה לא יעבוד מול ג'ונס :)

AmitNHB

New member
לא אבל אני לא אופתע כמו שאופתע אם ראשאד ינצח

את ג'ונס למשל. מה אנחנו יודעים על ג'ונס ? פיזיות שמאפשרת לו לזרוק מכות שאף אחד עד היום לא מצליח להתמודד איתן. אבל הוא לא טכני או מדוייק מי יודע מה. אם יש מישהו ב 205 שיכול לעמוד במרחק סביר ממנו ולעשות לו קאונטינג זה משידה. ההיאבקות של ג'ונס כמובן (שוב, ביחי עם הפיזיות שלו) היא יתרון משמעותי. אם זה יגיע לקלינץ' משידה בבעיה. לא שאין למשידה BJJ טוב אבל הוא יהיה בבעיה על הגב מול תפלץ כמו ג'ונס למרות שה BJJ של ג'ונס ברמה סבירה בלחץ. אבל שוב, אם אני לוקח בחשבון את המרחק בין היריבים שהקרב הזה הולך להתנהל בו, יש למשידה סיכוי. בודאי יותר מראמפאג' או ראשאד שצריכים להיכנס קרוב בשביל ליפגוע עם האיגרוף שלהם. אולי משידה יתן לג'ונס קצת בעיטות לברכיים כמ ושג'ונס אוהב לתת
מי ודע, מעולם לא ראינו את ג'ונס חוטף יותר מידי ואנחנו לא יודעים איך הוא יגיב. שוב, הוא פייבוריט ובענק אל זה לפחות צ'אלנג' מסוג חדש.

שם המשחק הוא אסטרטגיה

הדברים הם פשוטים בתאוריה וקשים מעשית אבל בכל זאת ידוע שמאצ'ידה צריך להתרחק מכל סוג של קלינצ' ג'ונס רמס את בונר,ורה,שוגאן,מטיושנקו,וגוסמאו שכולם חזקים מאוד בקרקע ובקלינצ' אמנם ה-BJJ ההתקפי שלו סביר אבל החלק ההגנתי של ה-BJJ שלו הוא טוב מאוד..וזה כל מה שהוא צריך.. לעניות דעתי יש לג'ונס עקב אכילס וזה הכושר שלו אם מאצ'ידה יצליח לקחת אותו למים העמוקים יעקוץ ,יברח, יתן מכות לא משמעותיות, ויתן לג'ונס לרדוף אחריו זה יכול להיות פקטור כי יש לו נטיה לשפוך לאגר ואז מאצ'ידה יכול להרשות לעצמו להיות יותר אגרסיבי האסטרטגיה של מאצ'ידה צריכה להיות לעייף את הקרנף לא לעלף אותו לא להכניע אותו רק לעייף וכשיצליח הסיכויים של מאצ'ידה יעלו משמעותית ואחרי שפיצחנו את החולשות של ג'ונס ההימור הוא פשוט ג'ונס ב-TKO

באסטר1

New member
הסטייל שלו בעייתי

מא'צידה הוא קאנטר ג'ונס לא יתחיל לרדוף אחריו הוא האלוף..מענין לו תתחת שמא'צידה ככה מא'צידה ירדוף אחריו כל הסטייל של מא'צידה צריך להיות התקפי בקרב על דגש TDD והוא יוכל לנצח בהחלטה

למצ'ידה תהיה בעיה גדולה מול ג'ונס

כמו שכבר כתבתי בעבר מצ'ידה מתבסס על עמידה בטווח רחוק מהמקובל וכניסות ויציאות מהירות מטווח הלחימה. מול ג'ונס בעל הגפיים הכל כך ארוכות תהיה למצ'ידה בעיה גדולה להלחם בסגנון הרגיל שלו, הוא יהיה חייב לקחת עוד לפחות חצי מטר אחורה בשביל לצאת מהטווח של האגרופים ובמיוחד מהבעיטות של ג'ונס. לצמצם עוד חצי מטר ובמיוחד לצאת עוד חצי מטר אחורה אחרי התקפה זה לא דבר שקל להסתגל אליו בכלל. ראמפייג' עוד הפתיע לטובה עם התנועות ראש שלו ועדין הוא לא הצליח לצמצם את הטווח מול ג'ונס. מה שהייתי ממליץ למצ'ידה לעשות זה לנסות להכניס את ג'ונס לקרב של שואו עם הרבה בעיטות. בהתחלה לזוז הרבה, לסגת, להחליף עמידות ולהתקיף רק עם מכות וירטואוזיות בשביל למשוך את ג'ונס לעשות שטויות בחזרה כמו שהוא אוהב ולגרור אותו לקרב שהקהל יהנה לראות. אולי ככה יש לו סיכוי לתזמן איזה בעיטה או ברך שתפגע. אם אני צריך להמר אז לדעתי ג'ונס הולך לפרק את מצ'ידה לגורמים. כל היתרונות של מצ'ידה יתבטלו מול ג'ונס והיתרונות של ג'ונס יבלטו מול מצ'ידה. יש מצב שג'ונס ינצח עם איזה הייקיק או מכה בסיבוב. תכלס אני יכול לדמיין אותו בקלות מנצח בכל דרך אפשרית כמעט..

22wings

New member
לא

אין לו KO פאוור ואין לו משחק קרקע יוצא דופן. ככה שאין לו הרבה מה להציע. אני די בטוח שנקבל קרב של חתול ועכבר. מצ'ידה יהיה עסוק בלברוח ובקושי יזום.

למעלה